Εμπορικό ακίνητο μικτής χρήσης στο Παραλίμνι από την GoGordian

InBusinessNews  30/11/2020 11:00
Εμπορικό ακίνητο μικτής χρήσης στο Παραλίμνι από την GoGordian

Εμπορικό ακίνητο μικτής χρήσης στο Παραλίμνι από την GoGordian

InBusinessNews  30/11/2020 11:00
Με ακόμα μια επιλογή για εμπορική επένδυση προχωράει η GoGordian, διαθέτοντας προς πώληση ένα εμπορικό κτήριο μικτής χρήσης και οικιστική γη για ανάπτυξη στο Παραλίμνι.
 
gordianparalimni2

Το κτήριο ενοικιάζεται προσφέροντας υψηλή απόδοση στον αγοραστή του. Συγκεκριμένα, το ακίνητο είναι τοποθετημένο μόλις 630 μέτρα από την οδό 1ης Απριλίου, τον πιο κεντρικό εμπορικό δρόμο του Παραλιμνίου, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στον κυκλικό κόμβο «Δερύνειας – Παραλιμνίου».

 
gordianparalimni3
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, απολαμβάνει μεγάλη ορατότητα και είναι ιδανικό για ευρύχωρο εκθεσιακό χώρο ή γραφεία. Έχει συνολική καλυμμένη έκταση 2,218τ.μ. Επιπρόσθετα, το ακίνητο συμπεριλαμβάνει οικιστική έκταση γης 1,859τ.μ. (τεμάχιο 160) για επιπρόσθετο χώρο στάθμευσης ή/και πιθανή περαιτέρω ανάπτυξη. Προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Η αξία πώλησης του εν λόγου ακινήτου ανέρχεται στα €2,800,000.

Για αιτήσεις ενδιαφέροντος και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω ακίνητο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://bit.ly/3jhKVGM


Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με όλα τα ακίνητα της GoGordian, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα επίσης εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση enquiries@gordianholdings.com.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας