H τελευταία φάση αναβάθμισης της Λεωφ. Κέννεντυ στους Αγίους Ομολογητές

Ξεκινούν αυτή τη βδομάδα, στις 27 Νοεμβρίου οι κατασκευαστικές εργασίες της τελευταίας φάσης του έργου αναβάθμισης της Λεωφόρου Κέννεντυ, στους Αγίου Ομολογητές, που βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Πιο συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει η Γ’ Φάση του Έργου που αφορά το τμήμα μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Εσπερίδων, με τις εργασίες να ξεκινούν από το βόρειο πεζοδρόμιο. Οι εργασίες στο βόρειο πεζοδρόμιο αναμένεται να έχουν διάρκεια 2 εβδομάδων, ενώ η συνολική χρονική διάρκεια της Γ’ φάσης αναμένεται να είναι ένας μήνας, αναφέρεται.

Θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, με αμφίδρομη τροχαία κίνηση, η Β’ Φάση του Έργου, μεταξύ των οδών Εσπερίδων και Καρπενησίου και οι νέες θέσεις στάθμευσης κατά μήκος της νότιας πλευράς, της συγκεκριμένης φάσης, θα τεθούν σε λειτουργία, προστίθεται στην ανακοίνωση. 
 
Σημειώνεται ακόμα ότι το τμήμα αυτό, όπως επίσης και το παραδοθέν τμήμα της Φάσης Α’, θα έχουν προσωρινή σήμανση και οδόστρωμα, συνεπώς καλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή.
 
Κατά τη διάρκεια της Γ’ Φάσης, στο μήκος της Λεωφόρου Κέννεντυ όπου θα εκτελούνται οι εργασίες (μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Εσπερίδων) θα ισχύουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Θα είναι επιτρεπτή μόνο η τροχαία κυκλοφορία προς την ανατολή (προς Λ. Λεμεσού).  Η κυκλοφορία προς το δυτικό τμήμα της Λεωφόρου Κέννεντυ (προς Λ. Νίκης) θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Εσπερίδων, Ρήγα Φεραίου, Πήγασου, 25ης Μαρτίου και Θάσου.

Η κυκλοφορία προς τη Λεωφόρο Νίκης θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Εσπερίδων και Ρήγα Φεραίου, αναφέρει ο Δήμος Λευκωσίας.
 
Η κυκλοφορία προς τις παρόδους δεν θα διαφοροποιηθεί, ενώ κατάλληλη σήμανση θα τοποθετηθεί σε όσες παρόδους θα καταστούν προσωρινά αδιέξοδοι.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας, καταλήγοντας αναφέρει ότι, εκτιμά την κατανόηση των επηρεαζόμενων δημοτών για την προσωρινή ταλαιπωρία, ενώ οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας