Altamira: Δέκα συν δύο ακίνητα από €16.000 στο Red Friday

Συνολικά 242 ακίνητα έχει στο χαρτοφυλάκιό της η Altamira στο πλαίσιο ενός Red Friday που ετοίμασε για ενδιαφερόμενους αγοραστές.
 
Πρόκειται για οικόπεδα και τεμάχια γης σε όλες τις πόλεις της Κύπρου από €16.000 έως €293.000.
 
Το InBusinessNews επέλεξε και παρουσιάζει δώδεκα οικόπεδα προς πώληση.

Προσφορές μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, ώρα 10:00 π.μ.

Διευκρινίζεται ότι προσφορές χαμηλότερες από την επιφυλασσόμενη τιμή δεν θα γίνονται αποδεκτές.
 
Οικόπεδο στους Αγίους Τριμιθιάς - €16.000
Το οικόπεδο 168 τ.μ. τοποθετείται στο κέντρο της κοινότητας Αγίων Τριμιθιάς, στη Λευκωσία, περί τα 40 μέτρα νοτιοδυτικά από την παλαιά εκκλησία της κοινότητας.

 

Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα με ομαλή επίπεδη επιφάνεια.
 
Εφάπτεται επί εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσοψη περί τα 15 μέτρα. Εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Η1 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 120%, ανώτατο συντελεστή κάλυψης 70%, ανώτατος αριθμός ορόφων 3 με ανώτατο ύψος 11,40 μέτρων.
 
1/4 οικοπέδου στον Στρόβολο - €25.000
Διατίθεται προς πώληση το 1/4 μερίδιο οικοπέδου 526 τ.μ. στην ενορία Άγιος Βασίλειος, στον Δήμο Στροβόλου.

 
Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 100 μέτρα δυτικά του κυκλικού κόμβου «Θεόκτιστο». Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια.
 
Τo οικόπεδο εμπίπτει εντός Ειδικής Περιοχής Ανισόπεδων Κόμβων όπου ο Συντελεστής Δόμησης αυξάνεται κατά 20% και ο αριθμός ορόφων κατά 2, σύμφωνα με πρόνοιες του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας. 
 
Οικόπεδο στην Ευρύχου - €34.000
Γεωργικό οικόπεδο 561 τ.μ. σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στην κοινότητα Ευρύχου, στην Επαρχία Λευκωσία.

 
Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 430 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού.
 
Το προς πώληση ακίνητο αποτελεί κενό οικόπεδο, το οποίο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και επικλινή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται ασφαλτοστρωμένου δρόμου κατά μήκος του νοτίου του συνόρου σε ολικό πρόσωπο περί τα 28 μέτρα.
 
Το ακίνητο εφάπτεται με την Οικιστική Ζώνη.
 
Οικόπεδο στην Τόχνη - €34.000
Οικιστικό οικόπεδο 524 τ.μ. σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στην κοινότητα Τόχνη, στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 1,5 χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου του χωριού και περί τα 1 χλμ. δυτικά του αυτοκινητόδρομου.

 
Διαθέτει τραπέζιο σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου σε ολικό πρόσωπο περί τα 19 μέτρα.

 
Διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της κοινότητας και τα γειτονικά χωριά και είναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφων κτηρίων. Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο.

 
Αποτελεί ιδανική επιλογή για κάποιον επιχειρηματία ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.
 
Οικόπεδο στη Σκαρίνου - €34.000
Οικιστικό οικόπεδο 531 τ.μ. στην Κοινότητα Σκαρίνου της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 300 μέτρα βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας και περί τα 800 μέτρα βόρεια του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.

 
Τοποθετείται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις, ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις τόσο προς το κέντρο του χωριού όσο και προς τα γειτονικά χωριά.

Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με επικλινή επιφάνεια και εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος του δυτικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 20 μέτρα.
 

 
Βρίσκεται κάτω από το επίπεδο του δρόμου γεγονός που επιτρέπει ανάπτυξη με υπόγειους χώρους. 
 
Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες ή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.
 
Οικόπεδο στο Πελένδρι - €35.000
Οικιστικό οικόπεδο 625 τ.μ. στην κοινότητα Πελένδρι της επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 275 μέτρα ανατολικά από τον πυρήνα του χωριού.

 
Πρόκειται για ένα ελκυστικό οικόπεδο σε μια όμορφη περιοχή το οποίο έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα, επικλινή επιφάνεια εδάφους και εφάπτεται κατά μήκος του νοτιοδυτικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 20 μέτρα.

 
Σημειώνεται ότι η περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον.

 
Αποτελεί ιδανική επιλογή με σκοπό την ανάπτυξη κύριας ή και εξοχικής κατοικίας.
 
Οικόπεδο στο Γέρι - €38.000
Οικόπεδο 250 τ.μ. εντός του παραδοσιακού πυρήνα του Δήμου Γερίου, στην Επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 385 μέτρα βορειοανατολικά του Δημαρχείου Γερίου και περί τα 60 μέτρα βόρεια του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά.


 
Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως σχολεία, καταστήματα, υπεραγορές, τράπεζες, φούρνοι κλπ.

 


 
Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 15 μέτρα.
 
Οικόπεδο στα Κούκλια - €161.000
Μεγάλο οικόπεδο 1.277 τ.μ. σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στην περιοχή «Venus Rock – Golf Resort», στα Κούκλια της Πάφου.

 


 
Σε απόσταση 2χλμ. βρίσκεται το «Aphrodite Hills», ένα από τα δημοφιλέστερα και αποκλειστικά ξενοδοχεία, σπα και γκολφ θέρετρα της Κύπρου. Βρίσκεται επίσης 5 χλμ. βορειοδυτικά από την «Πέτρα του Ρωμιού», 10 χλμ. ανατολικά του Διεθνούς Αερολιμένα Πάφου και 15 χλμ. από το κέντρο της Πάφου.

 
Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από γήπεδα γκολφ, πολυτελείς επαύλεις και διαμερίσματα ενώ υπάρχουν διαφόρων ειδών διευκολύνσεων και ανέσεων όπως καφεστιατόρια, καταστήματα, παιδότοποι, spa, πισίνες, κλπ.

 
Το οικόπεδο απολαμβάνει μακρινή θέα θάλασσας και διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Εφάπτεται επί εγγεγραμμένου δημόσιου δρόμου στο βόρειό του σύνορο με πρόσωπο περί τα 30 μέτρα.
 
Οικόπεδο στην Αραδίππου - €165.000
Γωνιακό οικιστικό οικόπεδο 1.235 τ.μ. σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή στην Ενορία Απόστολος Λουκάς του Δήμου Αραδίππου.

Βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βορειοανατολικά του Δημαρχείου Αραδίππου και σε απόσταση 1 χιλιομέτρου νότια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αγίας Νάπας. Γειτνιάζει με υπηρεσίες και διευκολύνσεις.
 
Η περιοχή του ακινήτου παρουσιάζει οικιστικές αναπτύξεις με διαμερίσματα και κατοικίες. Διαθέτει κανονικό σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια.

 
Εφάπτεται δημοσίων δρόμων στο νότιο και ανατολικό του σύνορο με συνολικό πρόσωπο 70 μέτρων περίπου. Είναι κατάλληλο για ανάπτυξη συγκροτήματος διαμερισμάτων ή κατοικιών.

 
Έχει συντελεστή δόμησης 20% και είναι ιδανικό για την ανάπτυξη πολυτελούς έπαυλης που μπορεί κάλλιστα να ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση ή να απολαμβάνεται ως εξοχική κατοικία.
 
Οικόπεδο στη Λακατάμια - €172.000
Οικιστικό οικόπεδο 617 .μ. στην ενορία Αρχάγγελος/Ανθούπολη, στον Δήμο Λακατάμειας.

 
Εξαιρετική τοποθεσία, περί τα 350 μέτρα νότια από το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ.

 
Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επιφάνεια με μικρή κλίση και εφάπτεται σε αδιέξοδο.

Έχει πρόσωπο 21 μέτρα κατά μήκος του νοτιοδυτικού του συνόρου.
 
Μερίδιο οικοπέδου στην Αγία Νάπα - €220.000
Το ακίνητο προς πώληση αφορά τα 1000/1669 μερίδια οικοπέδου 3.338 τ.μ. στον Δήμο Αγίας Νάπας, της επαρχίας Αμμοχώστου. Βρίσκεται περί τα 180 μέτρα νοτιοανατολικά από τον πρώτο κυκλικό κόμβο και περί τα 900 μέτρα βόρεια από τον Αστυνομικό Σταθμό του Δήμου Αγίας Νάπας.
 
Το οικόπεδο έχει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη και ομαλή επιφάνεια. Εφάπτεται ασφαλτοστρωμένου δρόμου στο βόρειο σύνορό του.

 
Βάσει της συμφωνίας διανομής στο μερίδιο του ακινήτου αντιστοιχεί το νότιο μέρος του οικοπέδου και μικρή λωρίδα στο δυτικό σύνορο, δίνοντας του πρόσβαση μέσω του δρόμου.

 
Το μεγάλο εμβαδόν του τεμαχίου σε συνδυασμό με την Πολεοδομική Ζώνη στην οποία εμπίπτει, καθιστούν το ακίνητο αρκετά ελκυστικό, αφού μπορεί να αναπτυχθεί οικιστικά.
 
Οικόπεδο 2.693 τ.μ. στην Παλώδεια - €293.000
Το ακίνητο προς πώληση είναι ένα οικιστικό οικόπεδο στην κοινότητα Παλώδεια, της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 700 μέτρα βορειοδυτικά από τo κέντρο της κοινότητας και περί τα 1,5 χλμ βορειοανατολικά από το Ιδιωτικό Σχολείο Heritage.

 
Έχει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια και εφάπτεται του δρόμου Παλώδιας - Παραμύθας με πρόσωπο περί τα 10 μέτρα.
 
Διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της κοινότητας, τα γειτονικά χωριά και το κέντρο του Δήμου Λεμεσού.
 
Eίναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφων κτηρίων και αποτελεί ιδανική επιλογή για κάποιον επιχειρηματία ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

Δειτε Επισης

Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια