Πράσινο φως στο Sea Horizon Tower

InBusinessNews  20/11/2020 08:11
Πράσινο φως στο Sea Horizon Tower

Πράσινο φως στο Sea Horizon Tower

InBusinessNews  20/11/2020 08:11
Την έγκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος έλαβε η οικιστική ανάπτυξη, 12 ορόφων, με την ονομασία «Sea Horizon Tower». 

RELATED ARTICLES


 
Το έργο της Crona Art στην Παρεκκλησιά αφορά την κατασκευή και λειτουργία οικιστικής ανάπτυξης, ύψους 50 μέτρων, με 20 πολυτελή διαμερίσματα.  
 
Το πολυόροφο κτήριο θα προσφέρει πολλαπλές ανέσεις ξεκούρασης, όπως εξωτερική και εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή, sauna, hammam, γυμναστήριο και χώρους ξεκούρασης στους χώρους πρασίνου. Τα 12 διαμερίσματα θα είναι δύο υπνοδωματίων και τα υπόλοιπα τριών υπνοδωματίων. 
 
 
Ο εξωτερικός χώρος θα διαθέτει 8 χώρους στάθμευσης, εκ των οποίων οι δύο για ΑμεΑ ενώ ο υπόγειος χώρος θα διαθέτει χώρο στάθμευσης 25 θέσεων, 22 αποθήκες, την εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή, αποδυτήρια, τους χώρους για sauna, το hammam, massage και μηχανοστάσιο.  

Το συνολικό εμβαδόν του τεμαχίου είναι 6.058 τ.μ. ενώ το εμβαδόν του πολυώροφου κτηρίου θα καλύπτει έκταση περίπου 651 τ.μ. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου εκτιμάται στους 24 μήνες, νοουμένου ότι δε θα υπάρξουν οποιεσδήποτε καθυστερήσεις
 
 
Στην περιοχή υφίστανται διαφόρου τύπου αναπτύξεις, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, μαρίνα, κατοικίες, χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας και εμπορικές αναπτύξεις.
 
Επίσης, στο βόρειο σύνορο του έργου βρίσκεται το δευτερεύον οδικό δίκτυο Β1 (Λευκωσίας – Λεμεσού), το οποίο αποτελεί τη βασική οδό πρόσβασης στο έργο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας