Νέα σημαντική διάκριση για το κτίριο 360 Nicosia

Δελτίο Τύπου  17/11/2020 08:31
Νέα σημαντική διάκριση για το κτίριο 360 Nicosia

Νέα σημαντική διάκριση για το κτίριο 360 Nicosia

Δελτίο Τύπου  17/11/2020 08:31

Νέα πολύ σημαντική διάκριση εξασφάλισε το κτίριο 360 της Cyfield στη Λευκωσία.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, βραβεύτηκε με το «Winner of Luxury Lifestyle Awards» στην κατηγορία «The Best Luxury Lifestyle Developments in Cyprus 2020».

Η νέα διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει την ποιοτική ανωτερότητα του 360, το οποίο αποτελεί κόσμημα για τη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται στο αιτιολογικό της βράβευσης, το 360 προσφέρει ένα νέο επίπεδο διαβίωσης, που συνδυάζει την αισθητική τελειότητα, την καινοτομία και τη λειτουργικότητα.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά στη βράβευση ότι «αυτές οι αναπτύξεις αποτελούν την τέλεια επιλογή για κατοίκηση και επένδυση».


Το «Luxury Lifestyle Awards» είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και αξιόπιστα βραβεία, που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα, την κατασκευαστική τελειότητα και την καινοτομία στον τομέα του real estate.
 
Σε σχετική δήλωση του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyfield κ. Γιώργος Χρυσοχός είπε ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας η απονομή για δεύτερη φορά αυτού του σημαντικό βραβείου».
 
Η βράβευση αυτή, πρόσθεσε, πέραν του ότι αποτελεί σαφή αναγνώριση της ποιοτικής ανωτερότητας του 360, μας επιφορτίζει και με ευθύνες για να συνεχίσουμε την κατασκευή κτιρίων και γενικότερα την προώθηση αναπτύξεων με τα ίδια ψηλά επίπεδα ποιότητας.
 
Το 360, κατέληξε, είναι η ναυαρχίδα της Cyfield, γεγονός που ήδη αναγνωρίζεται και από την αγορά, η οποία επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για να επενδύσει σ’ αυτό το μοναδικό κτίριο στο κέντρο της Λευκωσίας.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας