Altamira: Διαμερίσματα από €51.000 και κατοικίες από €65.000

Διαμερίσματα σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από τις €51.000 και κατοικίες σε τιμές από €65.000 μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στη νέα λίστα ακινήτων που δημοσιοποίησε η Altamira.

Ανάμεσα στα νέα ακίνητα που έχουν τεθεί προς πώληση περιλαμβάνονται πέντε διαμερίσματα και 15 κατοικίες.
 
Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Δασούπολη- €195.000
Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Δασούπολη. Το διαμέρισμα (2010) βρίσκεται στον 3ο όροφο του κτηρίου. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, 3 υπνοδωμάτια , 2 μπάνια, 2 καλυμμένες βεράντες και βεράντα οροφής. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 96 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ. και της βεράντας οροφής σε 67 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €105.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Σωτήρος, στο Δήμο Λάρνακας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 201, είναι ηλικίας περίπου 10 ετών και βρίσκεται στον 2ο όροφο της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας “Actaion Νο. 14”. Αποτελείται από καθιστικό χώρο με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Έχει εμβαδόν 81 τ.μ. κλειστών χώρων και 17 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Το ακίνητο στο παρόν στάδιο ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €70.000
Άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Χρυσοπολίτισσα του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 009 και βρίσκεται στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας «Pavlimbey’s Building». Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης (1978) και αποτελείται από καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 70 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Έμπα- €51.000
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Έμπα της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, ανεγέρθηκε περί το 2006 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται από κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, δωμάτιο μπάνιου και ένα υπνοδωμάτιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 50 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 6 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου στην Λάρνακα- €105.000
Δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου στον Δήμο Δρομολαξιά/Μενεού της Επαρχίας Λάρνακας. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στον 2ο όροφο του κτηρίου με αρ. θύρας 202 και 207. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει σαλόνι/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος 202 ανέρχεται σε 52 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος 207 ανέρχεται σε 50 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 6 τ.μ. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση (βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα) με πολύ καλή απόδοση.  Τα ακίνητα πωλούνται ως ενιαία μονάδα.
 
Πολυτελής έπαυλη με πισίνα στο Πισσούρι- €650.000
Πολυτελής έπαυλη με πισίνα στην Κοινότητα Πισσούρι, της Επαρχίας Λεμεσού. Η έπαυλη είναι ηλικίας 15 χρόνων περίπου και είναι κτισμένη με πολύ καλής ποιότητας υλικά. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο. Μεταξύ άλλων διαθέτει δωμάτιο σάουνας, δωμάτιο υπηρεσίας, αποδυτήρια τα οποία εξυπηρετούν την πισίνα του ισογείου, 3 υπνοδωμάτια όλα με ενσωματωμένα ντους με αποχωρητήριο, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κλπ. Εξωτερικά, η κατοικία είναι όμορφα διαμορφωμένη με τοπιοτεχνημένους κήπους, πισίνα υπερχείλισης και μεγάλη ακάλυπτη βεράντα με κιόσκι και απρόσκοπτη θέα προς τον κόλπο Πισσουρίου. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 205 τ.μ., του υπογείου 210 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών 25τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών 120 τ.μ. και της γης σε 945 τ.μ. Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά το ακίνητο ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία.
 
Ισόγεια κατοικία στην Παρεκκλησιά- €375.000
Ισόγεια κατοικία στην Παρεκκλησιά της Επαρχίας Λεμεσού. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους) , μπάνιο, γραφείο και πλυσταριό. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει αυλή, πισίνα, βοηθητικά κτήρια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 268 τ.μ. Η κατοικία κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.
 
Μεζονέτα στον Άγιο Αθανάσιο- €320.000
Μεζονέτα στον Δήμο Αγίου Αθανασίου. Η μεζονέτα έχει ανεγερθεί πριν από 8 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφο. Στο ημιυπόγειο διαθέτει χώρο στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη και αποχωρητήριο/ντους.  Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα ενώ υπάρχει αυλή με πισίνα. Το συνολικό εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 202 τ.μ. και της γης σε 230 τ.μ. Η μεζονέτα είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Τρεις ημιτελής διώροφες κατοικίες στα Καμπιά- €260.000
Τρεις ημιτελής διώροφες κατοικίες στα Καμπιά της Επαρχίας Λευκωσίας. Οι κατοικίες διαθέτουν  ωραία θέα της ευρύτερης περιοχής και του φράγματος. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια οι κατοικίες (2010) είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων. Οι κατοικίες είναι ημιτελής και βρίσκονται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός, η τοιχοποιία και μέρος σοβατίσματος. Σημειώνεται ότι η κατοικία Α (Νότια) διαθέτει πισίνα. Το εμβαδό της κάθε κατοικίας ανέρχεται σε 120 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών 10 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών 25 τ.μ. και των καλυμμένων χώρων στάθμευσης σε 20 τ.μ. Το γεγονός ότι οι κατοικίες παραμένουν ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε προτιθέμενους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους.
 
Ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία στην κοινότητα Πέρα- €250.000
Ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία στην κοινότητα Πέρα (Ορεινής) της επαρχίας Λευκωσίας. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2011 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό,  τέσσερα υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το κυρίως en-suite) και ένα κοινόχρηστο μπάνιο/αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης δύο αυτοκινήτων, μηχανοστάσιο, αποθήκη, πισίνα, αυλή και βεράντες. Η κατοικία διαθέτει και σοφίτα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 180 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης 48 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 674 τ.μ.
 
Ημιτελής ισόγεια κατοικία στην Κλήρου- €235.000
Ημιτελής ισόγεια κατοικία στην Κλήρου της Επαρχίας Λευκωσίας. Είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων. Σημειώνεται ότι η κατοικία είναι ημιτελής και βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η τοιχοποιία. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 297 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 77 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών σε 52 τ.μ. και του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 37 τ.μ. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και την άδεια οικοδομής η κατοικία διαθέτει πισίνα εξωτερικά, η οποία δεν έχει κατασκευαστεί. Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε προτιθέμενους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους.
 
Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Τραχωνιού- €220.000
Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στην κοινότητα Τραχωνιού. Η κατοικία βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο 568 τ.μ. και διαθέτει μεγάλο πρόσωπο. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1995, και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Έχει εμβαδόν καλυμμένων χώρων 160 τ.μ. και 26 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι-τραπεζαρία, κουζίνα και αποχωρητήριο και στον όροφο από 3 υπνοδωμάτια με έξοδο σε βεράντες και αποχωρητήριο με μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης, μεγάλη τοπιοτεχνημένη αυλή και περίφραξη. Η κατοικία είναι κενή.

Ημιτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Σωτήρα- €210.000
Ημιτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στον Δήμο Σωτήρας της Επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων. Σημειώνεται ότι η κατοικία (1996) είναι ημιτελής και βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η τοιχοποιία. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 325 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 34 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών σε 52 τ.μ. και του υπογείου σε 230 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε προτιθέμενους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους.
 
Ισόγεια κατοικία στην Πάφο- €180.000
Ισόγεια κατοικία στην ενορία Άγιος Θεόδωρος, στο Δήμο Πάφου. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1985 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Σημειώνεται ότι η κατοικία έχει μερικός ανακαινιστή το έτος 2003. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια και ένα κοινόχρηστο μπάνιο/αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 150 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 25 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 309 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.
 
Ανώγεια κατοικία στην Λεμεσό- €116.000
Ανώγεια κατοικία (1988) στην ενορία Άγιος Σπυρίδων του Δήμου Λεμεσού. Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο, αποθήκη και καλυμμένη βεράντα. Επιπλέον, διαθέτει βοηθητική οικοδομή με μικρή κουζίνα, γραφείο και ντους με αποχωρητήριο. Το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου της κατοικίας είναι 110 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών 65 τ.μ. και της βοηθητικής οικοδομής 40 τ.μ.
 
Ημιτελής κατοικία στην Λακατάμια- €100.000
Αδιανέμητο μερίδιο σε ενιαία ανάπτυξη τεσσάρων κατοικιών, στο οποίο αντιστοιχεί μια  ημιτελής κατοικία. Η κατοικία (2012) αποτελείται στο ισόγειο από καθιστικό και σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα ξένων, ενώ στον όροφο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με ντους και αποχωρητήριο και μπάνιο με αποχωρητήριο, με επιπλέον βοηθητικό χώρο στην σοφίτα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 160 τ.μ. Διαθέτει καλυμμένες βεράντες 5 τ.μ., σοφίτα 20 τ.μ. και καλυμμένο χώρο στάθμευσης 15 τ.μ.
 
Ισόγεια κατοικία στον Πεδουλά- €95.000
Ισόγεια κατοικία στον Πεδουλά, της Επαρχίας Λευκωσίας. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1960, αλλά έχει ανακαινιστεί. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Συγκεκριμένα η κατοικία αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο με ντους και ένα υπνοδωμάτιο. Εξωτερικά υπάρχει κτίριο (32 τ.μ.) το οποίο αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με ντους. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 63 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ. Βρίσκεται σε οικόπεδο 182 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία.

Διατηρητέα ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Άρσος- €80.000
Διατηρητέα ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία (1940) στην κοινότητα Άρσος, της Επαρχίας Λεμεσού. Αποτελείται στο ισόγειο από εξωτερικό αποχωρητήριο με ντους, καθιστικό και κουζίνα. Στον όροφο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και βεράντα. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο με πετρόχτιστη τοιχοποιία. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 82 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία.
 
Ισόγεια κατοικία στην Αχερίτου (Βρυσούλες)- €73.000
Ισόγεια κατοικία στην Αχερίτου (Βρυσούλες) της επαρχίας Αμμοχώστου. Η κατοικία (1975) αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια, μπάνιο, και βεράντες. Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 75 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 15 τ.μ. και του  βοηθητικού κτιρίου σε 10 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

Διώροφη κατοικία στο Παλαιχώρι (Ορεινής)- €65.000
Διώροφη κατοικία στο Παλαιχώρι (Ορεινής) της επαρχίας Λευκωσίας. Η κατοικία αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ντους/αποχωρητήριο στο ισόγειο και 2 υπνοδωμάτια, και κουζίνα με τραπεζαρία και μπάνιο στον όροφο. Η κατοικία είναι παραδοσιακής κατασκευής με πέτρα και έχει ανακαινιστεί πριν από μερικά χρόνια. Βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης. Εμβαδόν κατοικίας περί τα 98 τ.μ., πλέον περί τα 34 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το κτήμα έχει εμβαδόν γης περί τα 66 τ.μ.
 
 

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου