ΖΑΒΟΣ: Αρχίζουν εργασίες για το Majestic Court με δόση από €500

Δελτίο Τύπου  12/11/2020 16:05
ΖΑΒΟΣ: Αρχίζουν εργασίες για το Majestic Court με δόση από €500

ΖΑΒΟΣ: Αρχίζουν εργασίες για το Majestic Court με δόση από €500

Δελτίο Τύπου  12/11/2020 16:05
Με το Σχέδιο ΖΗΤΑ να παίρνει πια σάρκα και οστά, ο O Όμιλος EΤΑΙΡΕΙΩΝ Δ. ΖΑΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη εργασιών του Μajestic Court, που αποτελεί το πρώτο έργο που εμπίπτει στο αξιοσημείωτο Σχέδιο ΖΗΤΑ που εγκαινίασε πρόσφατα ο Όμιλος, αποκλειστικά για την κυπριακή αγορά.

RELATED ARTICLESΤο Majestic Court, βρίσκεται σε μια εκ των πιο προνομιούχων περιοχών της Λεμεσού, και συγκεκριμένα στην καρδιά της Μέσα Γειτονιάς, όπου και θα μπορεί να απολαμβάνει όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως σχολεία, υπεραγορές, κτλ. Πρόκειται για μια σύγχρονη ανάπτυξη που θα φιλοξενήσει συνολικά 7 διαμερίσματα, με μοντέρνες λευκές και γκρι αποχρώσεις στην πρόσοψη, οι οποίες δημιουργούν  μια μοναδική γεωμετρική κομψότητα.

«ΖΗΤΑ Κατοικία» με προκαταβολή από €39.000 και δόση από €500
Με την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του Majestic Court, το Σχέδιο ΖΗΤΑ ξεκινάει πια να αποκτά φυσική υπόσταση, εκτοξεύοντας τη ζήτηση κατακόρυφα. Το έξυπνο αυτό σχέδιο, στόχο έχει να προσφέρει την ευκαιρία σ’ όλους τους δυνητικούς ενδιαφερομένους να σχεδιάσουν το μέλλον τους, προτείνοντας επιλογές ολοκαίνουργιων διαμερισμάτων στη Λεμεσό, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για μελλοντική επένδυση.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο «ΖΗΤΑ Κατοικία» προσφέρει προσιτές λύσεις κατοικίας στη Λεμεσό με προκαταβολή από μόλις €39.000 και δόση χαμηλότερη από ενοίκιο, από μόνο €500, ενώ προσφέρεται επίσης μηδενικό επιτόκιο για τα πρώτα 4 χρόνια. Με τον τρόπο αυτό, μπορούν εύκολα οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να απαλλαγούν από το ενοίκιο, να αποκτήσουν τη δική τους κατοικία καταβάλλοντας ένα μηνιαίο ποσό μικρότερο από ενοίκιο.

Ταυτόχρονα, το πλάνο «ΖΗΤΑ Επένδυση» προσφέρει στους ενδιαφερόμενους επενδυτές μια πανέξυπνη λύση για επένδυση των χρημάτων τους με εγγυημένη επιστροφή μέχρι και 4% του συνολικού ποσού της επένδυσής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες για την κατασκευή του έργου έχουν πρόσφατα ξεκινήσει και συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεπεράσει το 70%. Η εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει πολύ σύντομα με την έναρξη εργασιών και σε επιπρόσθετα έργα του, εν λόγω, σχεδίου στις περιοχές του Αγίου Σπυρίδωνα και Πέτρου και Παύλου.

Η ολοκλήρωση και παράδοση του έργου Majestic Court αναμένεται τον Δεκέμβριο 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος στην επίσημη σελίδα του Ομίλου Εταιρειών Δ. Ζαβός στο https://zavos.com/zita/ ή στο τηλέφωνο 25 818 555.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας