Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Μερίδια γης σε όλη την Κύπρο από €150

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η πρωτοποριακή εκστρατεία της Altamira Real Estate, στο πλαίσιο της οποίας διαθέτει προς πώληση εμπορεύσιμα μερίδια ακινήτων, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, σε αποκλειστικές τιμές ευκαιρίας.

Μέσα σε μόνο ένα μήνα από την έναρξή της, η εκστρατεία καταγράφει εντυπωσιακά αποτελέσματα, με την Εταιρεία να έχει δεχθεί πέραν των 200 προσφορών. Σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν, μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, να υποβάλουν προσφορές για 360 ακόμη μερίδια γης, τα οποία θα διατίθενται σε τιμές ευκαιρίας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Με τιμές που αρχίζουν από μόλις €150, η Εταιρεία λανσάρει το πιο ελκυστικό πακέτο προσφορών που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν, στο πλαίσιο της εκστρατείας, μερίδια γης από ένα ευρύ φάσμα ακινήτων, τόσο στην ύπαιθρο όσο και σε αστικές και παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, η πλειοψηφία των μεριδίων αφορά γεωργικά και οικιστικά τεμάχια γης τα οποία είτε προορίζονται για ιδιωτική χρήση ή μπορούν να αξιοποιηθούν εξασφαλίζοντας υψηλές αποδόσεις. Επιπρόσθετα, εντοπίζονται ακίνητα κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων, βιομηχανικές, οικιστικές ή τουριστικές αναπτύξεις, καθώς και μερίδια γης που είτε είναι αρδεύσιμα και καλλιεργούνται, είτε βρίσκονται σε δασώδεις περιοχές με όμορφο φυσικό τοπίο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές των μεριδίων είναι επιφυλασσόμενες, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο προσφορές ίσες ή πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές. Προσφορές χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι τις 10:00 κάθε Τρίτη πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν, επίσης, να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Altamira Real Estate στο 8000 8200.

Τα μερίδια γης είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Δειτε Επισης

Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών
Altamira Real Estate: 300+ αγροτεμάχια από €2 το τετραγωνικό μέτρο
AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες για το μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού (photos)
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate
CYENS: Εντυπωσιάζει η αποκατάσταση της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας (photos)
Ολοκλήρωση αντιπλημμυρικού έργου από την Cyfield στους Αγίους Ομολογητές
Επίσημη πρώτη παρουσίαση για την εταιρεία ανάπτυξης γης Shuna Group