Έτοιμoπαράδοτα ολοκαίνουργια διαμερίσματα από τη Cyfield

  22/10/2020 12:14
Έτοιμoπαράδοτα ολοκαίνουργια διαμερίσματα από τη Cyfield

Έτοιμoπαράδοτα ολοκαίνουργια διαμερίσματα από τη Cyfield

  22/10/2020 12:14

Εάν ψάχνετε διαμέρισμα σε προνομιούχα περιοχή, με μοντέρνα αρχιτεκτονική γραμμή και με ποιοτικά υλικά κατασκευής, η Cyfield έχει τη λύση.

RELATED ARTICLES

Συνεχίζοντας την παράδοση να κατασκευάζει ακίνητα που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των αγοραστών, η Cyfield προσφέρει σήμερα ολοκαίνουρια διαμερίσματα στην Ακρόπολη και στο Στρόβολο στη Λευκωσία που είναι ιδανικά τόσο για οικογένειες όσο και για μεμονωμένα άτομα. 

Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από σχολεία, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, με εύκολη πρόσβαση σ’ όλες τις περιοχές της Λευκωσίας.

Στην πανέμορφη περιοχή της Ακρόπολης, η Cyfield κατασκεύασε την πολυκατοικία «Simone» που βρίσκεται στην οδό Κίμωνος. 

SIMONE1

 

Πρόκειται για μια καταπληκτική πολυκατοικία, μοντέρνας αρχιτεκτονικής γραμμής με διαμερίσματα των 2 και 3 υπνοδωματίων που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται κάθε σύγχρονο σπίτι. Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής, αυξάνουν τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτών των διαμερισμάτων.

 

SIMONE2

Η άλλη ελκυστική πρόταση της Cyfield αφορά την πολυκατοικία «Santa Sofia» που βρίσκεται στον Στρόβολο στην οδό Αγίας Σοφίας.

 

santasofia1

 

Πρόκειται για μια μοντέρνα πολυκατοικία με διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων που καλύπτουν κάθε ανάγκη των αγοραστών.

 

santasofia2

Η τοποθεσία της πολυκατοικίας, η λειτουργικότητα των χώρων της και τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, την καθιστούν μοναδική στο είδος της.

 

santasofia3

 

Σημειώνεται ότι τα διαμερίσματα και στις δύο πολυκατοικίες είναι έτοιμα και μπορούν να παραδοθούν άμεσα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Cyfield για περισσότερες πληροφορίες. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας