Οικόπεδα και τεμάχια γης από €25.000 στον Λυθροδόντα

Περισσότερα από 20 ακίνητα στην κοινότητα Λυθροδόντα της επαρχίας Λευκωσίας, διαθέτει αυτή τη βδομάδα η Altamira Real Estate, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά».
Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη εκστρατεία της Εταιρείας συνεχίζεται δυναμικά και αυτή τη βδομάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους επενδυτές να διεκδικήσουν οικόπεδα και τεμάχια γης στον Λυθροδόντα, σε σημαντικά μειωμένες τιμές μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, μέσα από την ιστοσελίδα της, www.altamirarealestate.com.cy.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα σημαντικός είναι ο αριθμός των οικογενειών που επιλέγουν τον Λυθροδόντα είτε για μόνιμη εγκατάσταση, είτε για να προχωρήσουν σε ανέγερση εξοχικής κατοικίας, κυρίως λόγω των προσιτών τιμών καθώς και του όμορφου φυσικού τοπίου της περιοχής, που χαρακτηρίζεται από πεύκα και ελαιόδεντρα. Τα τελευταία χρόνια, η κοινότητα προσελκύει το ενδιαφέρον νέων ζευγαριών που ενδιαφέρονται για ιδιοκατοίκηση, αλλά και επενδυτών, καθώς βρίσκεται 30 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο προς τις γειτονικές κοινότητες, όσο και προς την πόλη και τα προάστια της Λευκωσίας.  
 
Οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης από €25.000
Όσον αφορά τις επενδυτικές ευκαιρίες που εντοπίζονται στον Λυθρόδοντα μέσα από την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, οι τιμές τους αρχίζουν  από €25.000 και φθάνουν μέχρι τις €148.000 . Εκτός από τα οικιστικά οικόπεδα και τα τεμάχια γης που είναι κατάλληλα για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, προς πώληση διατίθεται και αριθμός γεωργικών εκτάσεων με εύφορο έδαφος, που δύνανται να καλλιεργηθούν, εξασφαλίζοντας καλές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες.
Επισημαίνεται πως οι τιμές είναι επιφυλασσόμενες γεγονός που σημαίνει πως για να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσφορά, η τιμή που θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη. Ακολούθως το ακίνητο  κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά, ενώ προτάσεις κάτω από την αναγραφόμενη τιμή απορρίπτονται αυτόματα.   
 
Κάτω των €100.000 η πλειοψηφία των ακινήτων
Αξιοσημείωτος είναι ο αριθμός των ακινήτων που διατίθενται αυτή την εβδομάδα με αρχική τιμή πώλησης κάτω των €100.000 και που στην πλειοψηφία τους αφορούν οικιστικά οικόπεδα που προορίζονται για ανέγερση κατοικίας.
Από αυτά ξεχωρίζει το ακίνητο με την χαμηλότερη αρχική τιμή, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τον πυρήνα της κοινότητας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για οικιστικό τεμάχιο γης 874 τ.μ., που πωλείται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €25.000. Επιπλέον, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή στα ανατολικά του χωριού, πωλείται οικιστικό οικόπεδο 523 τ.μ., στην επιφυλασσόμενη τιμή των €39.000. Πέραν της εγγύτητας του με υπηρεσίες όπως σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις, ακόμη ένας παράγοντας που το καθιστά προνομιακό είναι το γεγονός ότι εφάπτεται σε πεζόδρομο. 
Ακόμη, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €42.000 και €40.000 αντίστοιχα, εντοπίζεται γωνιακό οικιστικό οικόπεδο 595 τ.μ., με κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και οικιστικό οικόπεδο 571 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, διαθέτει ημικύκλιο σχήμα και εφάπτεται σε χώρο πρασίνου.
 


Την ίδια ώρα, ξεχωρίζει γωνιακό οικιστικό οικόπεδο 623 τ.μ. στη νότια πλευρά της κοινότητας, το οποίο πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €44.000. Το οικόπεδο εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο με ολικό πρόσωπο περί τα 46 μέτρα. Στην επιφυλασσόμενη τιμή των €45.000, εντοπίζεται, επίσης, οικιστικό οικόπεδο 638 τ.μ., σε απόσταση μόλις 200 μέτρων περίπου από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
Ακόμη, ξεχωρίζει προνομιακό γωνιακό οικόπεδο 752 τ.μ., σε απόσταση 500 μέτρων από το κέντρο της κοινότητας. Το ακίνητο, η τιμή του οποίου αρχίζει από τις €53.000, έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ το συνολικό του πρόσωπο ανέρχεται γύρω στα 50 μέτρα. Επιπρόσθετα, με επιφυλασσόμενη τιμή τις €59.000 και €58.000 αντίστοιχα, εντοπίζονται ακόμη δύο σημαντικές ευκαιρίες. Η πρώτη αφορά οικιστικό οικόπεδο 759 τ.μ., γύρω στα 800 μέτρα από το κέντρο της κοινότητας, το οποίο εφάπτεται σε πεζόδρομο, ενώ η δεύτερη αφορά οικιστικό οικόπεδο 760 τ.μ., το οποίο εφάπτεται σε χώρο πρασίνου.

 

Ακίνητα κατάλληλα για μεγάλες αναπτύξεις
Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίζονται δύο ακίνητα που προσφέρονται για μεγάλες οικιστικές αναπτύξεις ή διαχωρισμό οικοπέδων. Συγκεκριμένα, στην περιοχή της κοινότητας που είναι γνωστή ως Λέσκα πωλείται οικιστικό χωράφι, γύρω στο ενάμιση  χιλιόμετρο από το κέντρο του χωριού. Το ακίνητο, που διατίθεται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €84.000, καταλαμβάνει έκταση 3.011 τ.μ., και απέχει μόλις 30 μέτρα από ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

 

Την ίδια ώρα, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €148.000, εντοπίζεται οικιστικό χωράφι 4.683 τ.μ., και πάλι σε απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου από το κέντρο της κοινότητας, το οποίο αποτελεί και το πιο ακριβό οικόπεδο της εκστρατείας. Το ακίνητο διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, ενώ εφάπτεται σε αργάκι στο δυτικό του σύνορο. Σημειώνεται ότι εφάπτεται σε πεζόδρομο κατά μήκος του νοτιοανατολικού του συνόρου.
 
 
Υποβολή διαδικτυακών προσφορών – 27 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com στις 27 Οκτωβρίου, καθώς και στις 3 Νοεμβρίου 2020, το αργότερο μέχρι τις 10:00πμ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.
Περισσότερα ακίνητα στον Λυθροδόντα είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο.
 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες