GoGordian: Διαμερίσματα προς πώληση από €105.000

Με 5 συνολικά επιλογές αγοράς διαμερισμάτων προχωράει η GoGordian, τα οποία εμπίπτουν στο οικιστικό χαρτοφυλάκιο που ανακοίνωσε πρόσφατα με την ονομασία «Στέγη στα Μέτρα σου». Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις επιλογές του εν λόγω στεγαστικού χαρτοφυλακίου, εμπίπτουν και κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για στεγαστικές επενδύσεις σε προσιτές τιμές πώλησης. 

Λευκωσία


Το πρώτο εκ των διαμερισμάτων του χαρτοφυλακίου είναι ένα διαμέρισμα έξι υπνοδωματίων στην περιοχή Παλλουριώτισσας στη Λευκωσία. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 435τ.μ. και αποτελείται από τρεις ορόφους με σύνολο έξι υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, ανοικτής διαρρύθμισης κουζίνα και τραπεζαρία με τζάκι. Προσφέρει επίσης αποθηκευτικούς χώρους και τρεις στεγασμένους χώρους στάθμευσης στο ισόγειο. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο, αφού βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λεωφ. Κέννεντυ. Η αξία πώλησης του εν λόγου ακινήτου ανέρχεται στα €760,000. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/3jBzY3E.


Το επόμενο ακίνητο είναι ένα διαμέρισμα που διαμορφώθηκε σε γραφειακούς χώρους στους Αγ. Ομολογητές. Η ιδιοκτησία, με αξία πώλησης €120,000, βρίσκεται περίπου 410μ. βορειοανατολικά της Λεωφ. Τζον Κέννεντυ και περίπου 140μ. νότια του Αστυνομικού Σταθμού Λυκαβητού. Το εν λόγω διαμέρισμα έχει εσωτερικό εμβαδόν 80τ.μ. και αποτελείται από ανοικτή διαρρύθμιση γραφειακού χώρου, με δύο ξεχωριστά γραφεία, τουαλέτα, κουζίνα και επιπρόσθετο χώρο αρχειοθέτησης. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/3iAue9h.

 

 

Στα δημοτικά όρια του Στροβόλου εμπίπτει ακόμα ένα ακίνητο που αφορά ένα διαμέρισμα 3ων υπνοδωματίων, και συγκεκριμένα στη Λεωφ. Στροβόλου, περίπου 1,8χλμ νοτιοανατολικά του Μακάριου Σταδίου. Το διαμέρισμα, που πωλείται στα €105,000, διαθέτει εσωτερικό χώρο 103τ.μ.. Αποτελείται από καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα και δύο τουαλέτες. Βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η ευρύτερη περιοχή αποτελείται από οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/2SxiUjm.
 
Πάφος


Το πρώτο ακίνητο του χαρτοφυλακίου που βρίσκεται στην πόλη της Πάφου, και έχει αξία πώλησης €1,100,000, αφορά ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή του Αγ. Θεοδώρου. Το κτήριο αποτελείται από εννέα διαμερίσματα: τρία διαμερίσματα 3ων υπνοδωματίων, τέσσερα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου. Διαθέτει συνολική εσωτερική έκταση 898τ.μ.. Το οικιστικό κτήριο βρίσκεται σε μια πολύ ανεπτυγμένη περιοχή απέναντι από τον Κινέζικο Κήπο της Πάφου αλλά και το Δημοτικό Πάρκο. Προσφέρει θαυμάσια πρόσβαση σε κοντινές κυβερνητικές υπηρεσίες και ανέσεις όπως σουπερμάρκετ, νοσοκομείο, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες, βενζινάδικο και άλλα εμπορικά καταστήματα. Η παλιά αγορά της πόλης βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια, ενώ το Kings Avenue Mall, οι Τάφοι των Βασιλέων και το Λιμανάκι της Πάφου βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών, οδικώς. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/30CBawk.

 

Ακίνητο που αποτελείται από δύο διαμερίσματα με αξία πώλησης €120,000, φιλοξενείται στην Πέγεια Πάφου, και απέχει περίπου 60μ. από τον κύριο δρόμο που ενώνει την Πέγεια με την Πάφο και περίπου 800μ. από τον περίφημο Κόλπο των Κοραλλίων. Το πρώτο διαμέρισμα προσφέρει εσωτερικό εμβαδόν 35τ.μ. και 6τ.μ. στεγασμένες βεράντες. Το δεύτερο διαμέρισμα είναι διώροφο και διαθέτει κλειστούς χώρους 75τ.μ. και 15τ.μ. βεράντες. Η ευρύτερη περιοχή είναι ένα ανεπτυγμένο τουριστικό θέρετρο με μεγάλη επιλογή από ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια και άλλες εγκαταστάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/34qu13q.


Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση enquiries@gordianholdings.com.

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας