Altamira: Προς πώληση ακίνητα κοντά στη θάλασσα σε Μενεού-Περβόλια

Εννέα ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας προωθεί στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας της “Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά» η Altamira Real Estate, αυτή τη φορά στην επαρχία Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα, σε Μενεού και Περβόλια.

Τα τελευταία χρόνια οι δύο παραθαλάσσιες περιοχές, που βρίσκονται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και προσελκύουν μεγάλο αριθμό ξένων παραθεριστών, καταγράφουν αυξημένη ζήτηση για αγορά εξοχικής κατοικίας, καθώς  σε σχέση με άλλες τουριστικές περιοχές του νησιού οι τιμές των ακινήτων είναι σε αρκετές περιπτώσεις σημαντικά χαμηλότερες. Την ίδια ώρα, στην περιοχή δρομολογούνται σημαντικά έργα όπως η ανέγερση μεγάλων τουριστικών εγκαταστάσεων και η  τοποθέτηση κυματοθραυστών, η οποία αναμένεται να βελτιώσει το παραλιακό μέτωπο. Συγκεκριμένα, έχει ήδη ξεκινήσει η υλοποίηση δύο μεγάλων μεικτών τουριστικών αναπτύξεων και μιας ξενοδοχειακής μονάδας στο Μενεού ενώ γίνονται σχεδιασμοί για ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 180 κλινών στα Περβόλια.

Επενδυτικές ευκαιρίες σε τιμές που αρχίζουν από €63.000
Τα ακίνητα που εντοπίζονται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, είναι κυρίως οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης, κατάλληλα για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, καθώς και ιδιώτες, σε τιμές που αρχίζουν από €63.000 και φθάνουν μέχρι τις €823.000.
Επισημαίνεται πως οι τιμές είναι επιφυλασσόμενες γεγονός που σημαίνει πως για να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσφορά, η τιμή που θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη. Ακολούθως το ακίνητο  κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά ενώ προτάσεις κάτω από την αναγραφόμενη τιμή απορρίπτονται αυτόματα.   

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκστρατείας, η Altamira Real Estate παρέχει κάθε βδομάδα τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να διεκδικήσουν, σε τιμές ευκαιρίας, ένα ευρύ φάσμα ακινήτων σε περιοχές που καταγράφουν σημαντική ανάπτυξη. Η περιοχή επιλέγεται βάσει των προοπτικών που παρουσιάζει, ενώ τα ακίνητα που διατίθενται παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές κεφαλαιουχικής ανατίμησης, δεδομένου πως θα αποκτηθούν σε προνομιακές τιμές. 

Πέντε προνομιακά οικιστικά ακίνητα κάτω των  €100.000
Αυτή την εβδομάδα τέσσερα οικόπεδα στα Περβόλια και ένα στο Μενεού, κατάλληλα για ανάπτυξη ανεξάρτητων και ημιανεξάρτητων κατοικιών, διατίθενται με αρχική τιμή πώλησης κάτω των €100.000.

Συγκεκριμένα, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €63.000 πωλείται στα Περβόλια οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 531 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από το Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας και ένα χιλιόμετρο περίπου από τη θάλασσα. Παράλληλα, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €75.000, διατίθεται γωνιακό οικόπεδο, έκτασης 592 τ.μ., το οποίο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τη θάλασσα και την τουριστική περιοχή των Περβολιών.

Ακόμη, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €77.000, εντοπίζονται δύο οικόπεδα, ένα στα Περβόλια και ένα στο Μενεού. Το πρώτο αφορά οικόπεδο έκτασης 622 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε οικιστική περιοχή των Περβολιών, με κενά οικόπεδα και κατοικίες, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας ενώ το δεύτερο αφορά γωνιακό οικόπεδο έκτασης 725 τ.μ., που βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στο Μενεού, κοντά από πληθώρα υπηρεσιών και με καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο.

Στην ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίζεται επίσης, γωνιακό οικιστικό οικόπεδο έκτασης 745 τ.μ., το οποίο διατίθεται προς πώληση έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €91.000. Πρόκειται για ένα προνομιακό τεμάχιο με νότιο προσανατολισμό, κοντά στην κεντρική πλατεία της κοινότητας.


Οικιστικά ακίνητα, κατάλληλα για μεγάλες αναπτύξεις
Προς πώληση διατίθενται επίσης οικιστικά ακίνητα, τα οποία κρίνονται κατάλληλα για μεγάλες τουριστικές και οικιστικές αναπτύξεις, δεδομένης της έκτασης και της εξαιρετικής τους τοποθεσίας.

Ειδικότερα, εντοπίζεται οικιστικό τεμάχιο γης, έκτασης 3.454 τ.μ., στα Περβόλια, και συγκεκριμένα στην τοποθεσία «Υψηλούς», το οποίο διατίθεται προς πώληση στην επιφυλασσόμενη τιμή των €133.000. Παράλληλα, στην ίδια περιοχή εντοπίζεται μεγάλο οικιστικό τεμάχιο, έκτασης  3.473 τ.μ., και πρόσωπο περί τα 42 μέτρα, με την τιμή να αρχίζει από τις €134.000.

Μεγάλο γεωργικό ακίνητο με δυνατότητα για άμεση απόδοση
Τέλος, στο Μενεού εντοπίζεται μια ιδιαίτερα ελκυστική επενδυτική ευκαιρία που αφορά  γεωργικό τεμάχιο γης. Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 13.862 τ.μ. και διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €99.000 ενώ παρουσιάζει σημαντικές προοπτικής κεφαλαιουχικής ανατίμησης.
 
Υποβολή διαδικτυακών προσφορών μέχρι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι τις 10:00 το πρωί της 27ης Οκτωβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200. Περισσότερες πληροφορίες  για τα ακίνητα στις κοινότητες Περβολιών-Μενεού  στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας