Ενώπιον του Κλάδου Προσφορών το θέμα του δρόμου στη Γιόλου

InBusinessNews  12/10/2020 08:30
Ενώπιον του Κλάδου Προσφορών το θέμα του δρόμου στη Γιόλου

Ενώπιον του Κλάδου Προσφορών το θέμα του δρόμου στη Γιόλου

InBusinessNews  12/10/2020 08:30

Το θέμα με την επιδιόρθωση του δρόμου πριν από τη Γιόλου οδηγείται ενώπιον του Κλάδου Προσφορών, ανέφερε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος.

RELATED ARTICLESΜε γραπτή ανακοίνωση, ο κ. Καρούσος ενημερώνει την κοινοτική αρχή της Γιόλου πως έγιναν δύο μελέτες από το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης. Αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη, έκριναν ότι έπρεπε να κάνουν και δεύτερη, για να βεβαιωθούν για την προτεινόμενη λύση, προσθέτει.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών, η δεύτερη μελέτη ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και τώρα το θέμα οδηγείται ενώπιον του Κλάδου Προσφορών για την προκήρυξη του έργου.

Υπάρχει τελική λύση και το Υπουργείο προχωρεί, είπε, ανέφερε, ωστόσο, πως δεν θα προχωρήσουν σε λύση η οποία δεν θα είναι ασφαλής «απλά γιατί κάποιοι πιέζουν» με κίνδυνο, όπως ανέφερε, να γίνουν λάθη.

Τώρα που γνωρίζουμε τόσο το μέγεθος, όσο και τον λόγο που δημιούργησε το πρόβλημα, προχωρούμε, είπε.

Ο κ. Καρούσος κάλεσε επίσης το Κ.Σ. Γιόλου που είναι σε επαφή με τους συνεργάτες του να ενημερώνεται απ’ αυτούς.  

Σημειώνεται πως το θέμα της επιδιόρθωσης του δρόμου, ήγειρε εκ νέου το Κοινοτικό Συμβούλιο Γιόλου με σχετική ανακοίνωση, λέγοντας πως ο δρόμος, ο οποίος είχε μείνει κλειστός λόγω κατολίσθησης μετά την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα, στο σημείο πριν την Γιόλου προς την Πόλη Χρυσοχούς, δεν έχει ακόμη επιδιορθωθεί.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας