11 διαμερίσματα και 14 σπίτια πουλά η Altamira

25 οικιστικά ακίνητα έβαλε προς πώληση αυτές τις ημέρες η Altamira και συγκεκριμένα 11 διαμερίσματα, σε τιμές από €70.000 και 14 κατοικίες σε τιμές που αρχίζουν από τις €90.000. 
 
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Αγία Φύλαξη- €262.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Λεμεσού, στην Ενορία Αγία Φύλαξις. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας διώροφης καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας η οποία αναγέρθηκε περί το 2011 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Το κτίριο αποτελείται από 10 συνολικά διαμερίσματα. Το διαμέρισμα, 88 τ.μ., αποτελείται από μεγάλο και άνετο καθιστικό χώρο, κουζίνα και έξοδο σε βεράντες, αποχωρητήριο με ντους ξένων και δύο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Το ακίνητο διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της ακάλυπτης βεράντας στην ταράτσα. Το ακίνητο ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Αγία Φύλαξη- €230.000
Μοντέρνο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον δεύτερο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα, 112 τ.μ., αποτελείται από μεγάλο και άνετο καθιστικό χώρο με κουζίνα και έξοδο σε ακάλυπτες βεράντες, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια. Το ακίνητο ενοικιάζεται προς €980/μηνά με απόδοση 5,1%.
 
 
Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Δασούπολη- €195.000
Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων (2010) στην Δασούπολη, 190 μέτρα βορειοδυτικά από τα Κεντρικά Γραφεία της «CYTA». Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, 3 υπνοδωμάτια , μπάνιο, 2 καλυμμένες βεράντες και βεράντα οροφής. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 96 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ. και της βεράντας οροφής σε 67 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο- €147.000- €220.000
Τέσσερα διαμερίσματα στον Δήμο Στροβόλου, που βρίσκονται 560 μέτρα δυτικά του Δημαρχείου Στροβόλου. Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος τριώροφης πολυκατοικίας με συνολικά 7 διαμερίσματα, στην οδό Μουσών Αρ. 16. Τα διαμερίσματα είναι κενά και αποτελούν κατάλληλη επένδυση τόσο για εκμετάλλευση (ενοικίαση) όσο και για ιδιοκατοίκηση. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, 155 τ.μ., στην τιμή των €147.000, ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, 153 τ.μ., στην τιμή των €151.000 και ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, 162 τ.μ., στην τιμή των €220.000.
 
 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €100.000
Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων (1993) στην ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα με αριθμό θύρας 002 βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο ξένων, αποθήκη και μπάνιο. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 108 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 11 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 11 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
Διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στην Γεροσκήπου- €90.000 και €92.000
Δύο διαμερίσματα, 72 τ.μ., στον Δήμο Γεροσκήπου, μέρος της οικοδομής «Delmano Court 2» η οποία ανεγέρθηκε περί το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό. Είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων  και διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €70.000
Άνετο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων (1978) σε κεντρική τοποθεσία στην Ενορία Χρυσοπολίτισσα του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 009 και βρίσκεται στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας «Pavlimbey’s Building». Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 70 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
 
Οι 14 κατοικίες 
 
Διώροφη κατοικία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου- €2.370.000
Διώροφη κατοικία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, ηλικίας 5 χρόνων, η οποία είναι κτισμένη με πολύ καλής ποιότητας υλικά. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα. Μεταξύ άλλων διαθέτει γυμναστήριο, δωμάτιο σάουνας, 5 υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας, πισίνα και roof garden. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 911 τ.μ. (περίπου), του υπογείου 173 τ.μ. (περίπου), της σοφίτας 36 τ.μ. (περίπου) και της γης σε 1,812 τ.μ. (περίπου). Η κατοικία απολαμβάνει θέα προς την θάλασσα γεγονός που της προσδίδει υπεραξία. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι υπάρχει συμφωνία διανομής.
 
 
Διώροφη κατοικία με πισίνα στον Δήμο Στροβόλου- €570.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα και υπόγειο στον Δήμο Στροβόλου. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2005 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με καθιστικό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Ο όροφος αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια το κυρίως με γκαρνταρόμπα και αποχωρητήριο ντους και 2 αποχωρητήρια με ντους. Στο υπόγειο διαθέτει δωμάτιο υπηρεσίας με κουζίνα, ντους με αποχωρητήριο, μηχανοστάσιο και αποθήκη.  Εξωτερικά  διαθέτει πισίνα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης  περί τα 25τ.μ.. Εμβαδόν κατοικίας περί τα 295τ.μ. πλέον περί τα 76τ.μ. υπόγειος χώρος. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.
 
 
Πολυτελής διώροφη κατοικία με πισίνα στην Φασούλα- €450.000
Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με υπόγειο και πισίνα στην Φασούλα, της Επαρχίας Λεμεσού. Πρόκειται για μια όμορφη και μοντέρνα κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση συντήρησης. Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο και όροφο εμβαδού 310 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες εμβαδού 37 τ.μ. και υπόγειο εμβαδού 125 τ.μ.

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαία τραπεζαρία με σαλόνι, ενιαία κουζίνα με καθιστικό και πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, μικρή κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και ντους με αποχωρητήριο στο οποίο υπολείπονται τα είδη υγιεινής. Το κυρίως υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ενσωματωμένη γκαρνταρόμπα και αποχωρητήριο με ντους και τζακούζι. Εξωτερικά υπάρχει μεγάλη αυλή, ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και ιδιωτική πισίνα.

Σημειώνεται ότι η κατοικία είναι κτισμένη στο βορειοδυτικό ½ μερίδιο μεγάλου τεμαχίου που αναλογεί σε εμβαδό περί τα 3,847 τ.μ., γεγονός που επιτρέπει περαιτέρω αναπτύξεις. Η κατοικία διαθέτει άδεια οικοδομής. Βασικό πλεονέκτημα του ακινήτου ότι βρίσκεται σε ύψωμα απολαμβάνοντας πανοραμική θέα της περιοχής καθώς και μακρινή θέα της θάλασσας.
 

Διώροφη κατοικία στον Πρωταρά- €315.000
Διώροφη κατοικία (1992) στον Πρωταρά, που αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο, υπνοδωμάτιο και βεράντες στο ισόγειο.  Στον όροφο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 153 τ.μ. (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών σε 55 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 6 τ.μ. (περίπου). Η κατοικία είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για μακροπρόθεσμη/βραχυπρόθεσμη ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διώροφη κατοικία στην Περνέρα- €285.000
Διώροφη κατοικία στην Περνέρα του Δήμου Παραλιμνίου. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2006 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 108 τ.μ. (περίπου) και του οικοπέδου σε 270 τ.μ. (περίπου). Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με πολύ καλή απόδοση.
 
 
Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στον Στρόβολο- €235.000
Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Απ. Βαρνάβα του Δήμου Στροβόλου. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο, σαλόνι με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Η κατοικία εξωτερικά διαθέτει επίσης ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Το εμβαδόν καλυμμένων χώρων της κατοικίας είναι περί τα 185 τ.μ. πλέον περί τα 20 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 14 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διώροφη κατοικία στο Γέρι- €180.000
Διώροφη κατοικία στον Δήμο Γερίου, που αποτελεί μέρος συγκροτήματος (με συνολικά 3 κατοικίες).  Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2004 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια (το ένα με ντους/αποχωρητήριο) και ένα κοινόχρηστο μπάνιο/αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 162 τ.μ. (περίπου) και στην κατοικία αναλογεί εμβαδόν γης περί τα 195 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.
 

Ισόγεια ημι-εφαπτώμενη κατοικία στο Τσέρι- €170.000
Ισόγεια ημι-εφαπτώμενη κατοικία (1986) με υπόγειο στο Δήμο Τσερίου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα με καθιστικό/ σαλόνι-τραπεζαρία/ αποχωρητήριο με ντους και τρία υπνοδωμάτια. Το υπόγειο αποτελείται από καθιστικό-κουζίνα/ αποχωρητήριο με μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 138 τ.μ. (περίπου), του υπογείου σε 56 τ.μ. (περίπου), σε 15 τ.μ. (περίπου) των καλυμμένων βεραντών και  των ακάλυπτων βεραντών σε 22 τ.μ. (περίπου). Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο νότιο τμήμα με εμβαδό γης περί τα 330 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.
 
 
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στα Λατσιά- €142.000
Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στο Δήμο Λατσιών, η οποία ανεγέρθηκε περί το 2004 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι-καθιστικό σε ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους. Επιπλέον διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 140 τ.μ. (περίπου). Η κατοικία ενοικιάζεται προς 330 ευρώ/μήνα με συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής.
 
 
Ανώγεια κατοικία στην Λεμεσό- €116.000
Ανώγεια κατοικία (1988) στην ενορία Άγιος Σπυρίδων του Δήμου Λεμεσού. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο, αποθήκη και καλυμμένη βεράντα. Επιπλέον, διαθέτει βοηθητική οικοδομή με μικρή κουζίνα, γραφείο και ντους με αποχωρητήριο. Το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου της κατοικίας είναι 110 τ.μ., των ακάλυπτων  βεραντών 65 τ.μ. και της βοηθητικής οικοδομής σε 40 τ.μ.
 

Διώροφη μεζονέτα στο Κίτι- €105.000
Συνεχόμενη διώροφη μεζονέτα στο Κίτι, η οποία ανεγέρθηκε το 2010 και βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων με ντους στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 98 τ.μ. και της γης σε 119 τ.μ. (περίπου). Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Οικιστικό κτήριο στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας- €100.000
Οικιστικό κτήριο στην κοινότητα Άγιος Ιωάννης Μαλούντας στην Επαρχία Λευκωσίας. Το κτήριο αποτελείται από δύο συνεχόμενες ισόγειες κατοικίες. Η ανατολική κατοικία ανακαινίστηκε πλήρως το 2008. Η κάθε κατοικία διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο/ντους. Το εμβαδό της ανατολικής κατοικίας ανέρχεται στα 65 τ.μ. (περίπου) και της δυτικής κατοικίας στα 70 τ.μ. (περίπου). Είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Δύο ημιτελής ημιανεξάρτητες διώροφες κατοικίες στην κοινότητα Σούνι – Ζανακιά- €90.000
Δύο ημιτελής ημιανεξάρτητες διώροφες κατοικίες στην κοινότητα Σούνι - Ζανακιά της Επαρχίας Λεμεσού. Οι δυο κατοικίες έχουν ανεγερθεί στο δυτικό τμήμα του τεμαχίου και αποτελούν τα 40/119 μερίδια οπού τους αναλογεί συνολικό εμβαδόν γης περί τα 456 τ.μ. Οι κατοικίες είναι ημιτελής και βρίσκονται στο σημείο όπου σχεδόν έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια οι κατοικίες είναι πανομοιότυπες, δυναμικότητας δυο υπνοδωματίων ενώ  η κάθε κατοικία θα διαθέτει κήπο περιμετρικά  και 1 χώρο στάθμευση.  Το συνολικό εμβαδό των δύο κατοικιών ανέρχεται σε 230 τ.μ. (περίπου) ενώ το καθαρό  εμβαδόν  του οικοπέδου σε 330τ.μ. (περίπου). Αποτελούν ιδανική επιλογή για επιχειρηματία ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας