Altamira Real Estate: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ορόκλινη από €15,000

Την ευκαιρία να αποκτήσουν ακίνητα στην Ορόκλινη σε χαμηλότερες τιμές έχουν αυτή την εβδομάδα οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας της Altamira Real Estate “Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά».

Μετά τη μεγάλη ζήτηση που καταγράφηκε για τις τέσσερις προηγούμενες περιοχές της εκστρατείας – Πύλα, Κίτι, Ψημολόφου και Τσέρι – με την Εταιρεία να δέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο  αριθμό προσφορών, σκυτάλη παίρνει η  κοινότητα της Ορόκλινης στην επαρχία Λάρνακας, όπου διατίθεται μια σειρά από προνομιούχα ακίνητα σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την αγοραία τους αξία.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της εκστρατείας, η Altamira Real Estate παρέχει κάθε βδομάδα τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να διεκδικήσουν, σε τιμές ευκαιρίας, ένα ευρύ φάσμα ακινήτων σε περιοχές που καταγράφουν σημαντική ανάπτυξη. Η περιοχή επιλέγεται βάσει των προοπτικών που παρουσιάζει, ενώ αρκετά από τα ακίνητα διαθέτουν  σημαντικές προοπτικές κεφαλαιουχικής ανατίμησης, δεδομένου πως θα αποκτηθούν σε προνομιακές τιμές. 

Αυτή τη βδομάδα έχει επιλεγεί η κοινότητα της Ορόκλινης,  μια περιοχή με έντονη οικιστική και τουριστική ανάπτυξη, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχει ολοκληρωθεί ή δρομολογηθεί μεγάλος αριθμός έργων αναβάθμισης. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν η ανακατασκευή του παραλιακού δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας, η δημιουργία πεζόδρομου κατά μήκος των παραλιών της κοινότητας καθώς επίσης και η τοποθέτηση επτά κυματοθραυστών.

Tο InBusinessNews ανέτρεξε στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate www.altamirarealestate.com.cy, και παρουσιάζει 12 ακίνητα που
ξεχωρίζουν τόσο για την τοποθεσία τους, όσο και για τις προοπτικές αξιοποίησης  που παρουσιάζουν.

Τιμές που αρχίζουν από €15.000
Τα ακίνητα διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από €15.000 και φθάνουν μέχρι τις €182.000. Επισημαίνεται πως για να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσφορά, η τιμή που θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Προτάσεις κάτω από την αναγραφόμενη τιμή θα απορρίπτονται αυτόματα. 

Το ακίνητο με την χαμηλότερη επιφυλασσόμενη τιμή αφορά  γεωργικό τεμάχιο γης με εμβαδόν 12.710 τ.μ..  το οποίο πωλείται από €15.000.

Ακολούθως, εντοπίζονται οικιστικό οικόπεδο έκτασης 705 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €57.000, καθώς επίσης και μεγάλο οικιστικό τεμάχιο γης με εμβαδόν 2.225 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €64.000.
 
 
 
Τέσσερα ακίνητα με αρχικές τιμές από €70.000 μέχρι €80.000
Την ίδια ώρα, οικιστικό οικόπεδο συνολικής έκτασης 574 τ.μ.  που περιγράφεται ως εξαιρετική ευκαιρία για ιδιώτες ή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, διατίθεται έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €70.000. To ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, την πόλη της Λάρνακας και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης.
 
Επιπρόσθετα, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίζονται δύο μεγάλα τεμάχια, με το πρώτο  έκτασης 1.338 τ.μ. και το δεύτερο έκτασης 1.110 τ.μ. να πωλούνται στις επιφυλασσόμενες τιμές των €75.000 και  €77.000 αντίστοιχα. Ακόμη, πολύ κοντά στο παραλιακό μέτωπο της κοινότητας, όπου υπάρχει πληθώρα τουριστικών θέρετρών και άλλων επιχειρήσεων, εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο έκτασης 3.075 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €80.000.

Ακόμη, προς πώληση διατίθεται  οικιστικό οικόπεδο, με εμβαδόν 668 τ.μ. το οποίο διαθέτει άριστες προσβάσεις προς το κέντρο της κοινότητας. Το ακίνητο, με επιφυλασσόμενη τιμή τις €89.000, εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης Η2 με συντελεστή δόμησης 90%, ενώ το μέγεθός του επιτρέπει την ανέγερση πέραν των δύο κατοικιών.

Ακίνητα κατάλληλα για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Παράλληλα, ξεχωρίζει μια σειρά από οικόπεδα και τεμάχια γης πέραν των €100.000, τα οποία προσφέρουν μεγάλο φάσμα δυνατοτήτων για αξιοποίηση  από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, καθώς και ιδιώτες. Συγκεκριμένα, εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο 709 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €116.000. Το οικόπεδο, διαθέτει μια σειρά από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα προνομιακό. Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, 50 μέτρα νότια από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγιά Νάπας, ενώ εφάπτεται σε χώρο πρασίνου και πεζόδρομο. Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει επίπεδη επιφάνεια και ορθογώνιο σχήμα, ενώ εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης Η5α με συντελεστή δόμησης 35%.

Στην επιφυλασσόμενη τιμή των €130.000 διατίθεται, την ίδια ώρα,  γωνιακό οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 1.145 τ.μ. που βρίσκεται περί τα 500 μέτρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αμμοχώστου και δύο χιλιόμετρα περίπου από τη θάλασσα. Ακόμη, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €182.000, πωλείται οικιστικό οικόπεδο 1.842 τ.μ., το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Ορόκλινης, σε κοντινή απόσταση από όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και τις παραλίες της περιοχής. Επιπρόσθετα, το οικόπεδο συνορεύει με χώρο πρασίνου, στοιχείο που ενισχύει την αξία του.


Τέλος, ξεχωρίζει μεγάλο οικιστικό τεμάχιο γης 6.695 τ.μ., κατάλληλο για μεγάλη οικιστική ανάπτυξη, το οποίο βρίσκεται 660 μέτρα βόρεια από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου. Το τεμάχιο, που πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €174.000, βρίσκεται σε μια ανεπτυγμένη οικιστική περιοχή, με μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και κενά τεμάχια, ενώ απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από τις δημοφιλείς παραλίες και την τουριστική περιοχή της Ορόκλινης.


Υποβολή διαδικτυακών προσφορών μέχρι την Τρίτη 6 Οκτωβρίου
Περισσότερα ακίνητα στην κοινότητα της Ορόκλινης είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι τις 10:00 το πρωί της 6ης Οκτωβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας