Altamira Real Estate: Τρισδιάστατη περιήγηση σε κατοικία στο Πέρα Χωριό

Μία διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Πέρα Χωριό της επαρχίας Λευκωσίας έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν ψηφιακά οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές.  Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή, οικιστική τοποθεσία της περιοχής και διατίθεται προς πώληση μέσα από την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate www.altamirarealestate.com.cy στην ενδεικτική τιμή των €200.000.  

Συγκεκριμένα, η κατοικία βρίσκεται σε μια ανεπτυγμένη οικιστική περιοχή, κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, όπως υπεραγορές, καταστήματα και χώρους εστίασης, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της κοινότητας και τον αυτοκινητόδρομο.

Κατασκευασμένη πριν από 10 περίπου χρόνια, η κατοικία είναι πολύ καλά διατηρημένη, με το ισόγειο να αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο και τον πάνω όροφο να διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 154 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 13 τ.μ..


Δείτε τους χώρους του ακινήτου, με ένα κλικ
Με τη βοήθεια του εργαλείου της τρισδιάστατης περιήγησης (3D Virtual Tour), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να περιηγηθούν ψηφιακά στους χώρους του ακινήτου, και να το εξερευνήσουν από κάθε δυνατή πλευρά και γωνία.

Η υπηρεσία, επιτρέπει στον χρήστη να κινηθεί σε ολόκληρο τον χώρο του ακινήτου, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να εξετάσει την κάτοψη του κάθε ορόφου και να δει το ακίνητο μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή “dollhouse view”, αλλά και να περιηγηθεί σε εξωτερικούς χώρους όπως βεράντες, κήπους και roof garden.

Η υπηρεσία εικονικής περιήγησης είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές (smartphone, tablet, ηλεκτρονικό υπολογιστή), ενώ προσφέρει εξειδικευμένα εργαλεία μέτρησης, με τη βοήθεια των οποίων οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να υπολογίσουν με ακρίβεια τους χώρους του ακινήτου και να προγραμματίσουν μελλοντικές ενέργειες, όπως η διακόσμηση και η αγορά επίπλων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα από την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, το κοινό μπορεί να απολαύσει μία ξεχωριστή περιήγηση για ένα ευρύ φάσμα ακινήτων μέσα από εντυπωσιακές τρισδιάστατες και διαδραστικές εικόνες. Ξεχωρίζουν οι ακόλουθες αναρτήσεις:
  • Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Τερσεφάνου, Λάρνακα (ακίνητο, 3D Tour)
  • Πολυτελής έπαυλη στο Δάλι, Λευκωσία (ακίνητο, 3D Tour)
  • Μεζονέτα στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσός (ακίνητο, 3D Tour)

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας