Altamira: 5 νέες αγγελίες για διαμερίσματα και 7 για σπίτια

12 αναρτήσεις για πωλήσεις διαμερισμάτων και κατοικιών περιλαμβάνει το νέο πακέτο με ακίνητα που έβαλε προς πώληση η Altamira. Οι τιμές των διαμερισμάτων αρχίζουν από τις €90.000 ενώ οι τιμές των κατοικιών από €130.000. 
 
Διαμέρισμα με roof garden στη Δασούπολη, Στρόβολος- €195.000
Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων (2010), κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση (ιδανική επιλογή για οικογένειες). Βρίσκεται στον 3ο όροφο και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, δύο καλυμμένες βεράντες και βεράντα οροφής. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 96 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ. και της βεράντας οροφής σε 67 τ.μ..
 

Διαμέρισμα στη Γερμασόγεια- €155.000 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων (2010) στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας «DOMITOR 2». Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, δύο υπνοδωμάτια (το κυρίως με ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο) και μπάνιο με αποχωρητήριο. Από το μπαλκόνι του διαμερίσματος υπάρχει πανοραμική θέα της ευρύτερης περιοχής. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 74 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 24 τ.μ.. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Διαμέρισμα στον Στρόβολο- €130.000 
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον 1ο όροφο του «Pediaios River Court» (1997). Αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους) και βεράντες. Έχει εμβαδόν 97 τ.μ. κλειστών χώρων, 5 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 8 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι ικανοποιητικό. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιοχρησία και είναι ιδανικό για μικρές οικογένειες.
 
 
Διαμέρισμα στη Χρυσοπολίτισσα, Λάρνακα- €115.000
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας «ZENIA IRIS B» (1996). Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 123 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 8 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Διαμέρισμα στον Στρόβολο- €90.000 
Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον 1ο όροφο της «Pernera Gardens 16» (2004). Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το διαμέρισμα διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Έχει εμβαδόν 51 τ.μ. κλειστών χώρων και 10 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση ή και για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.
 
 
Διώροφη κατοικία στην Λάρνακα- €640.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα στην συνοικία του Αγίου Νικολάου, που κατασκευάστηκε γύρω στο 2003 και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα/ τραπεζαρία/ κουζίνα ως ενιαίο χώρο, τουαλέτα επισκεπτών, πλυσταριό και καλυμμένη βεράντα. Ο 1ος όροφος αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια (τα δύο με WC/ντους), μπάνιο, καθιστικό και σάουνα. Το υπόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ντους/WC, αποθήκη και λεβητοστάσιο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 360 τ.μ., το υπόγειο 120 τ.μ. και οι καλυμμένες βεράντες 8 τ.μ..
 
 
Διώροφη κατοικία στο Πέρα Χωριό- €200.000
Διώροφη κατοικία (2010) που αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), δωμάτιο μπάνιου και καλυμμένη βεράντα. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 154 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 13 τ.μ.. Το επίπεδο συντήρησης της είναι καλό ενώ είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.
 
 
Κατοικία στην Αυγόρου- €195.000
Ανεξάρτητη ημιυπερυψωμένη κατοικία (1993) που βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ισόγειο, ημιόροφο και υπόστεγο. Το ισόγειο αποτελείται από έναν μεγάλο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό/τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων και πλυσταριό. Στον ημιόροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Το υπόστεγο το οποίο βρίσκεται στο επίπεδο του ισογείου αποτελείται από ενιαίο χώρο στάθμευσης και αποθήκης. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και περίφραξη. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 170 τ.μ.. Θεωρείται κατάλληλη επιλογή για πολυμελής οικογένειες. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.
 

Διώροφη ημιτελής κατοικία στην Κλήρου- €185.000
Διώροφη ημιτελής κατοικία, στην οποία μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός, μέρος της τοιχοποιίας, η τοποθέτηση κεραμικών στο ισόγειο και άλλες εργασίες. Πρόκειται για κατοικία με λειτουργικό σχεδιασμό και σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία/σαλόνι ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/πλυσταριό/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποθήκη και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο θα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα) και μπάνιο. Εξωτερικά θα διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 232 τ.μ.. Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε πιθανό αγοραστή να επιλέξει τελειώματα της επιλογής του.
 
 
Πέντε κατοικίες στο Τσέρι- Από €166.000
Πέντε διώροφες ημιανεξάρτητες κατοικίες με υπόγειο, μέρος του "River Side Complex" το οποίο αποτελείται από 8 κατοικίες. Οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών δεν έχουν ολοκληρωθεί όμως το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι σχετικά καλό. Οι κατοικίες είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα.
 
 
Κατοικία στην Δερύνεια- €150.000
Ισόγεια κατοικία που αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με χώρο τραπεζαρίας, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο ξένων και ένα κοινό μπάνιο με τουαλέτα. Επιπρόσθετα, η κατοικία διαθέτει τζάκι. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 174 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 28 τ.μ.. Το ακίνητο επηρεάζεται από ρυμοτομία. Το ακίνητο ενοικιάζεται €175/μήνα.
 
 
Τέσσερις επαύλεις στον Παχύαμμο- €130.000- €190.000
Τέσσερις διώροφες επαύλεις με πισίνα που έχουν ανεγερθεί πριν από 12 χρόνια. Δύο κατοικίες είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων και άλλες δύο κατοικίες είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων. Μεταξύ άλλων διαθέτουν σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία,  χώρους υγιεινής, ιδιωτική πισίνα, αποθηκευτικούς χώρους και χώρο στάθμευσης.  Απολαμβάνουν απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα και την γύρω περιοχή. Είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση αφού μπορούν να ενοικιαστούν μακροπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα με καλή απόδοση.
  • 96 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, €130.000
  • 94 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, €155.000
  • 115 τ.μ., 3 υπνοδωμάτια, €155.000
  • 113 τ.μ., 3 υπνοδωμάτια, €190.000

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας