Η ονειρική ζωή στο 360

Δελτίο τύπου  14/09/2020 07:44
Η ονειρική ζωή στο 360

Η ονειρική ζωή στο 360

Δελτίο τύπου  14/09/2020 07:44
Ο ιδανικός τρόπος ζωής είναι εδώ! Τον έφερε κοντά μας η Cyfield, με το μοναδικό κτίριο 360 που αποτελεί το αδιαμφισβήτητο στολίδι της Λευκωσίας.

RELATED ARTICLES


 
Τα πολλά πλεονεκτήματα, οι σύγχρονες υπηρεσίες και οι πολυποίκιλες ανέσεις που προσφέρει το 360 απεικονίζονται σ’ ένα εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε η Cyfield.
 
Στο βίντεο πρωταγωνιστούν δύο νέοι άνθρωποι, οι οποίοι απολαμβάνουν την ζωή τους στο 360, διαμένοντας σε ένα από τα πολυτελή διαμερίσματα του κτιρίου, που διαθέτουν απέραντη θέα και φωτεινότητα απ’ όλες τις πλευρές
 
Με βάση το δικό τους πρόγραμμα επισκέπτονται το υπερσύγχρονο γυμναστήριο, την εντυπωσιακή πισίνα που έχει πανοραμική θέα τη Λευκωσία και το «σπα» για χαλάρωση.
 
Και φυσικά, όλα αυτά, μέσα από πολυτελείς και τεχνολογικά αναβαθμισμένους κοινόχρηστους χώρους (ασανσέρ, διάδρομοι, λόμπυ, κλπ.), ποιοτικές υπηρεσίες και τα μοναδικά διαμερίσματα που αφήνουν το βλέμμα να ταξιδεύει σ’ όλη την Κύπρο από ψηλά.
 
Σίγουρα, οι ένοικοι του 360 ζουν μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και απόλαυσης, αποδεικνύοντας ότι το να ζεις στο κέντρο της Λευκωσίας δεν είναι μόνο όνειρο. Είναι μια πραγματικότητα, που η Cyfield την έφερε κοντά σε όλους μας…
 
Ζήσε την εμπειρία που προσφέρει το  360  πατώντας εδώ: https://youtu.be/2VxjouKG0xc
 
Για περισσότερες πληροφοριές
80005757
sales@cyfieldgroup.com
http://cyfield360.com/
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας