Lomendox: Στις 406 ανέβασε τις κλίνες του πεντάστερου στην Πέγεια

Την έγκριση της Περιβαλλοντικής Αρχής για επέκταση ξενοδοχειακής μονάδας πέντε αστέρων στην περιοχή Καφίζης στην Πέγεια έλαβε η Lomendox Ltd. Συγκεκριμένα, στο τεμάχιο του έργου έχει ήδη αδειοδοτηθεί ξενοδοχειακή μονάδα με 84 δωμάτια (168 κλίνες), η οποία βρίσκεται υπό κατασκευή, με την επέκταση να περιλαμβάνει την κατασκευή άλλων οκτώ κτηριακών μονάδων με 119 δωμάτια (238 κλίνες). Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των κλινών της νέας ξενοδοχειακής μονάδας θα ανέλθει στις 406. 
 
Σύμφωνα με τις σχετικές μελέτες για το έργο, στα πλείστα ισόγεια δωμάτια του ξενοδοχείου θα υπάρχουν πισίνες αποκλειστικής χρήσης. Παράλληλα, στον χώρο της επέκτασης θα δημιουργηθούν χώροι πρασίνου και παιδική πισίνα με νεροτσουλήθρα, η οποία θα πλαισιώνει και θα αποτελεί συνέχεια του υπαίθριου χώρου, του ήδη αδειοδοτημένου ξενοδοχείου. 
 
 
Στο κατώτερο επίπεδο του κάθε κτιρίου, σε αριθμό δωματίων θα υπάρχουν κολυμβητικές δεξαμενές αποκλειστικής χρήσης. Οι κολυμβητικές δεξαμενές θα υπερχειλίζουν σε ενιαία δεξαμενή η οποία θα εκτείνεται σε όλο το πλάτος κάθε κτιρίου, όμως δε θα χρησιμοποιείται για σκοπούς χρήσης από τους ενοίκους, παρά μόνο θα αποτελεί υδάτινο στοιχείο εξωτερικής τοπιοτέχνησης. 

Συνολικά θα υπάρχουν πισίνες αποκλειστικής χρήσης σε 18 από τα 34 δωμάτια των κατώτερων επιπέδων των κτηρίων, και οκτώ δεξαμενές υπερχείλισης. Στα υπόλοιπα 16 εκ των 34 δωματίων των κατώτερων επιπέδων των κτιρίων, θα υπάρχει «δεξαμενή» υδάτινο στοιχείο εξωτερικής τοπιοτέχνησης εμβαδού περίπου 4 τ.μ. έκαστη.
 
 
Τέλος, τα έργα επέκτασης συμπεριλαμβάνουν, ακόμα, την κατασκευή 31 θέσεων υπαίθριων χώρων στάθμευσης. Σημειώνεται ότι ήδη είχαν αδειοδοτηθεί άλλοι 157 υπόγειοι χώροι στάθμευσης, καθώς και κάποιοι επιπρόσθετοι χώροι στο επίπεδο της εισόδου του ξενοδοχείου.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου