Altamira: Επενδυτικές ευκαιρίες στο Τσέρι από €28.000

Mε μια σειρά από οικιστικά, βιομηχανικά και γεωργικά ακίνητα στο Τσέρι συνεχίζεται η εκστρατεία της Altamira Real Estate, «Περιοχή της Εβδομάδας σε Προσφορά», η οποία «τρέχει» τις τελευταίες τέσσερις βδομάδες, καταγράφοντας μεγάλο ενδιαφέρον από δυνητικούς αγοραστές.

Οι τιμές των ακινήτων στην «περιοχή» αυτής της εβδομάδας  αρχίζουν από τις €28.000 και φθάνουν μέχρι τις €873.000 και διατίθενται προς πώληση μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy.

Αξιοσημείωτο είναι πως  οι τρεις προηγούμενες «περιοχές» της εκστρατείας – Πύλα, Κίτι και Ψημολόφου – κατάφεραν να συγκεντρώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές προσφορές, καταδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον των Κυπρίων για επένδυση σε ακίνητα παραμένει όχι μόνο αμείωτο, αλλά εμφανίζει μάλιστα αυξητική τάση.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της εκστρατείας, η Altamira Real Estate δίνει κάθε βδομάδα τη δυνατότητα  στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να διεκδικήσουν σε τιμές ευκαιρίας, ένα ευρύ φάσμα ακινήτων σε επιλεγμένες περιοχές της Κύπρου. Η επιλογή της τοποθεσίας γίνεται με γνώμονα τις προοπτικές που παρουσιάζει, με πολλές εξ αυτών να καταγράφουν σημαντική ανάπτυξη, ενώ αρκετά από τα ακίνητα που διατίθενται παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές κεφαλαιουχικής ανατίμησης, δεδομένου πως θα αποκτηθούν σε προνομιακές τιμές.
 
41 τεμάχια γης στο Τσέρι από €28.000
Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από την εγχώρια αγορά για εμπορικά και οικιστικά ακίνητα σε χαμηλές τιμές και τα οποία να είναι σε κοντινή απόσταση από τα αστικά κέντρα , η Altamira Real Estate προωθεί αυτή τη βδομάδα, μια σειρά από προνομιακά ακίνητα στην κοινότητα Τσερίου.
 
Το Τσέρι συγκαταλέγεται ανάμεσα στις περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας όπου παρατηρείται έντονη κινητικότητα στην αγορά οικιστικών ακινήτων, με διαχωρισμούς οικοπέδων και ανέγερση μεγάλου αριθμού κατοικιών. Συγκεκριμένα, στην κοινότητα υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα οικοπέδων προς πώληση, την ώρα που απολαμβάνει παράλληλα εξαιρετικές προσβάσεις προς την πόλη της Λευκωσίας, χάρη στο ανεπτυγμένο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Ενδεικτικό της τάσης της αγοράς, αποτελεί η σημαντική αύξηση του πληθυσμού της κοινότητας τα τελευταία χρόνια. Προς αυτή την κατεύθυνση συνέτεινε ο μεγάλος αριθμός ακινήτων που διαθέτει η περιοχή, τα οποία διατίθενται σε πιο προσιτές τιμές σε σχέση με περιοχές που βρίσκονται πλησιέστερα στο κέντρο, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για νεαρά ζευγάρια και οικογένειες που επιθυμούν να εγκατασταθούν σε μόνιμη κατοικία.

Επιπρόσθετα, η κοινότητα διαθέτει μια από τις πιο αναπτυγμένες και καλά οργανωμένες βιομηχανικές περιοχές της Κύπρου, η οποία βρίσκεται σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας και αναμένεται να αναβαθμιστεί περαιτέρω με την παράδοση του νέου Περιμετρικού Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, η πρώτη φάση του οποίου έχει ήδη αρχίσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίοδο τριών χρόνων.


Υποβολή προσφορών μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου
Η προσφορά για τα ακίνητα στο Τσέρι θα ισχύσει αποκλειστικά μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, η Εταιρεία συνεχίζει να δέχεται προσφορές για τα ακίνητα στην Ψημολόφου για δεύτερη συνεχόμενη (και τελευταία) βδομάδα. Επισημαίνεται πως οι τιμές των ακινήτων που διατίθενται προς πώληση στην περιοχή είναι επιφυλασσόμενες, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο προτάσεις ίσες ή πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές, ενώ προτάσεις κάτω από την αναγραφόμενη τιμή θα απορρίπτονται αυτόματα.
14 οικιστικά οικόπεδα σε τιμές ευκαιρίας
Στο πλαίσιο της εκστρατείας στο Τσέρι διατίθενται 14 οικιστικά οικόπεδα με τις τιμές να ξεκινούν από €43.000 και να φθάνουν μέχρι τις €112.000. Συγκεκριμένα, το φθηνότερο οικόπεδο της εκστρατείας, καλύπτει εμβαδόν 284 τ.μ., εφάπτεται εγγεγραμμένων δρόμων με συνολικό πρόσωπο περί τα 27 μέτρα και βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από το Α' Δημοτικό Σχολείο Τσερίου. Παράλληλα, το ακριβότερο οικόπεδο της εκστρατείας καλύπτει εμβαδόν 725 τ.μ. και βρίσκεται σε μια ήσυχη, οικιστική περιοχή πολύ κοντά στην κύρια αρτηρία της οδού Τεύκρου Ανθία (γνωστή και ως οδός Χαλεπιανών).

Ακόμη, στα ανατολικά του κέντρου της κοινότητας ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο έκτασης 672 τ.μ., το οποίο διατίθεται έναντι της ενδεικτικής τιμής των €83.000. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο, ενώ εφάπτεται σε χώρο πρασίνου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου, γεγονός που του δίνει μεγαλύτερη εμπορική αξία. Άλλο ένα οικόπεδο που ξεχωρίζει, βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του πυρήνα της κοινότητας. Πρόκειται για οικιστικό οικόπεδο έκτασης 570 τ.μ., το οποίο εφάπτεται σε δρόμο που καταλήγει σε αδιέξοδο και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €88.000.
 


Τρία συνεχόμενα οικιστικά οικόπεδα στα δυτικά της κοινότητας
Παράλληλα, στη δυτική πλευρά του κέντρου της κοινότητας, κοντά σε διευκολύνσεις και υπηρεσίες, εντοπίζονται τρία συνεχόμενα οικιστικά οικόπεδα τα οποία διατίθενται προς πώληση ξεχωριστά αλλά και ως πακέτο. Το πρώτο οικόπεδο της σειράς εκτείνεται σε 527 τ.μ. και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €74.000, το δεύτερο έχει εμβαδόν 537 τ.μ. και τριγωνικό σχήμα, ενώ διατίθεται προς πώληση στην ενδεικτική τιμή των €77.000 και το τρίτο και μεγαλύτερο οικόπεδο, έχει εμβαδόν 562 τ.μ. και  πωλείται επίσης στην ενδεικτική τιμή των €77.000.  Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι το τρίτο τεμάχιο εφάπτεται με στενό πρόσωπο και στον παράλληλο δρόμο.

Τεμάχια κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων ή μεγάλες αναπτύξεις
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της εκστρατείας διατίθεται αριθμός τεμαχίων μεγάλης έκτασης,  τα οποία είναι κατάλληλα για επαγγελματίες ανάπτυξης γης ή ιδιώτες που προτίθενται να προχωρήσουν σε διαχωρισμό οικοπέδων ή στην ανάπτυξη μεγάλου οικιστικού έργου. Ξεχωρίζουν οικιστικό χωράφι έκτασης 2.992 τ.μ., και χωράφι έκτασης 1.924 τ.μ., τα  οποία διατίθενται στις ενδεικτικές τιμές των €234.000 και €175.000 αντίστοιχα.

Μεγάλο οικιστικό τεμάχιο γης το πιο ακριβό ακίνητο της εκστρατείας
Το πιο ακριβό ακίνητο της εκστρατείας αφορά μεγάλο οικιστικό τεμάχιο έκτασης 18.813 τ.μ. που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €611.000. Βρίσκεται σε αραιοκατοικημένη τοποθεσία, με καλές προσβάσεις προς την πόλη της Λευκωσίας, λίγα μέτρα μακριά από την οδό Δημοτικού Σταδίου, που οδηγεί στον Δήμο Λακατάμειας. Δεδομένης της μεγάλης έκτασής του, το ακίνητο είναι κατάλληλο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης που προτίθενται να επενδύσουν στην ανέγερση μεγάλου οικιστικού συμπλέγματος.

Τεμάχια στην Βιομηχανική Περιοχή Τσερίου
Επιπρόσθετα, η εκστρατεία περιλαμβάνει μια σειρά από μεγάλα τεμάχια στην ανεπτυγμένη και καλά οργανωμένη Βιομηχανική Περιοχή Τσερίου, τα οποία διατίθενται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, δεδομένης της έκτασής τους και της τοποθεσίας τους. Μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν είναι δύο βιομηχανικά ακίνητα, πολύ κοντά στον υπό κατασκευή Περιμετρικό Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας, ο οποίος αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην περιοχή. Σε πρώτη φάση ο αυτοκινητόδρομος θα συνδέει τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού με την Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου και την Βιοτεχνική Ζώνη Λακατάμειας, ενισχύοντας την εμπορική αξία της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για βιομηχανικό τεμάχιο που εκτείνεται σε 2.992 τ.μ., και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €234.000 και βιομηχανικό ακίνητο 13.072 τ.μ., που διατίθεται έναντι της ενδεικτικής τιμής των €560.000. Το πρώτο τεμάχιο, διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, ενώ διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και ομαλή επιφάνεια και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την οδό Τεύκρου Ανθία (ευρέως γνωστή ως Χαλεπιανές) και τον Παρακαμπτήριο Τσερίου. Το δεύτερο τεμάχιο διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και χωρίζεται σε τρία  μέρη, καθώς θα το διαπερνά προτεινόμενος δρόμος του τοπικού δικτύου.

Γεωργικά ακίνητα με πολύ καλές προοπτικές απόδοσης
Παράλληλα, εντοπίζεται σημαντικός αριθμός γεωργικών ακινήτων, τα οποία βρίσκονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, δεδομένης της έκτασής τους αλλά και της προοπτικής τους. Συγκεκριμένα, ξεχωρίζει γεωργικό τεμάχιο, με ακανόνιστο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, το οποίο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €100.000. Το ακίνητο επηρεάζεται από ρυμοτομία στα βόρεια, αφήνοντας καθαρό εμβαδόν περί τα 9,926 τ.μ.. Επιπρόσθετα, στην ίδια περιοχή, διατίθεται γεωργικό χωράφι έκτασης  11.120 τ.μ., έναντι της ενδεικτικής τιμής των €60.000, το οποίο διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια, ενώ είναι περίκλειστο.

Περισσότερα ακίνητα στο Τσέρι είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Altamira Real Estate στο τηλέφωνο 8000 8200.  

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ