Έτοιμο το πρώτο κομμάτι της Λεωφόρου Κέννεντυ

InBusinessNews  11/09/2020 09:50
Έτοιμο το πρώτο κομμάτι της Λεωφόρου Κέννεντυ

Έτοιμο το πρώτο κομμάτι της Λεωφόρου Κέννεντυ

InBusinessNews  11/09/2020 09:50
Με την ολοκλήρωση της  Α’ Φάσης της αναβάθμισης της Λεωφόρου Κέννεντυ στους Άγιους Ομολογητές, που αφορούσε το τμήμα μεταξύ της Λεωφόρου Νίκης και της οδού 25ης Μαρτίου έχουν γίνει τα εξής:

RELATED ARTICLES


 
-              Διαμόρφωση 43 θέσεων στάθμευσης, εκ των οποίων 5 θα παραχωρηθούν σε ΑΜΕΑ και 2 σε οχήματα φορτοεκφόρτωσης.
-              Διαμόρφωση κόλπων στις συμβολές της Λεωφόρου Κέννεντυ με τις παρόδους για την κατάλληλη οριοθέτηση των θέσεων στάθμευσης στις παρόδους.
-              Ανακατασκευή περί των 2/3 της επιφάνειας των πεζοδρομίων (περίπου 700μ), με ανακατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ ώστε να συνάδουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις των Κανονισμών.
-              Αναβάθμιση κάθετης σήμανσης – η οριζόντια σήμανση θα αναβαθμιστεί στο τέλος του Έργου για ολόκληρη τη Λεωφόρο.
-              Τοποθέτηση πασσάλων πεζοδρομίου με στόχο την αποφυγή της παράνομης στάθμευσης και εξασφάλιση απρόσκοπτης χρήσης των πεζοδρομίων από τους πεζούς.
 
Η Β’ Φάση της αναβάθμισης της Λεωφόρου Κέννεντυ άρχισε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και αφορά το τμήμα μεταξύ των οδών Εσπερίδων και Καρπενησίου, με τις εργασίες να ξεκινούν από το νότιο πεζοδρόμιο. Η συνολική χρονική διάρκεια της Β’ Φάσης αναμένεται να είναι 9 εβδομάδες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας