Remu: Δέκα χωράφια και οικόπεδα από €3.000 μέχρι €27.500

Τεμάχια γης από κοινότητες σε ολόκληρη της Κύπρο προστέθηκαν στη λίστα της REMU, της μονάδας διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου. Το InBusinessNews σας παραθέτει τα 10 πιο φθηνά χωράφια/οικόπεδα, με το πρώτο να πωλείται έναντι €3000. 

Διαβάστε ακόμα: Millennials entrepreneurs

Τεμάχιο γης στο χωριό Λαγουδερά έναντι  €3.000. Το ακίνητο, με έκταση 1.338 τ.μ., βρίσκεται περίπου 380μ ανατολικά από τα Λαγουδερά της Λευκωσίας. Η άμεση έκταση αποτελείται από αγροτεμάχια και αγροτεμάχια που δεν έχουν αναπτυχθεί.

Διαβάστε ακόμα: Νέο μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο στην Αραδίππου

 

Μερίδιο τεμαχίου γης στη Σαλαμιού της επαρχίας Πάφου έναντι €5.300. Πρόκειται για μερίδιο 7/16. Το ακίνητο, με εμβαδόν 293 τ.μ.,  βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από την εκκλησία της Σαλαμιού.

 

Mερίδιο τεμαχίου γης στη Χοιροκοιτία της επαρχίας Λάρνακας έναντι €7.800. Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μερίδιο 1/4 του τεμαχίου. Βρίσκεται περίπου 460 μ νοτιοδυτικά του δρόμου Χοιροκοιτίας - Βάβλας και 2,3 χλμ από το χωριό Χοιροκοιτία. Πρόκειται έκταση 2.927 τ.μ. 

 

Τεμάχιο γης στο χωριό Καμπί της επαρχίας Λευκωσίας έναντι €7.900. Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 580 μέτρα δυτικά του δρόμου Φαρμακάς-Καμπί και 1,5 χλμ βόρεια του χωριού Καμπί. Έχει έκταση 6.355 τ.μ. 

 

Οικόπεδο στο χωριό Μιτσερό το επαρχίας Λευκωσίας έναντι €12.700. Το ακίνητο βρίσκεται  90 μέτρα βορειοδυτικά της εκκλησίας του Μιτσερού και 395 μέτρα βόρεια του δρόμου Μιτσερού – Αγροκηπιάς. Έχει εμβαδόν 165 τ.μ. και βρίσκεται κατά μήκος εγγεγραμμένου δρόμου στα βορειοδυτικά σύνορά του. Η περιοχή αποτελείται από οικιστικές αναπτύξεις και ανεπτυγμένα αγροτεμάχια.

 

Μερίδιο τεμαχίου γης στο χωριό Περιστερώνα της επαρχίας Λευκωσίας έναντι €21.100. Πρόκειται για το ½ του συνολικού τεμαχίου. Το ακίνητο βρίσκεται 500 μέτρα νότια του δρόμου Περιστερώνας-Ακακίου και 1χλμ δυτικά του Δημοτικού Σχολείου Περιστερώνας. Έχει εμβαδόν 665 τ.μ. 

 

Τεμάχιο γης στο χωριό Βάσα Κοιλανίου της επαρχίας Λεμεσού έναντι €21.200. Βρίσκεται περίπου 180 μέτρα βόρεια του δρόμου Βασά Κοιλανίου - Μαλίων και 570 μέτρα δυτικά της Βάσας Κοιλανίου. Το ακίνητο έχει έκταση 5.519 τ.μ. 

 

Τεμάχιο γης στο χωριό Βάσα Κελλακίου της επαρχίας Λεμεσού έναντι €22.000. Το ακίνητο βρίσκεται νοτιοδυτικά του δρόμου Ασγάτας - Βάσας και 2,4 χλμ νότια της Βάσας Κελλακίου.  Έχει έκταση 7.693 τ.μ. 

 

Τεμάχιο γης στο Παλιομέτοχο της επαρχίας Λευκωσίας έναντι €23.500. Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 400 μέτρα νοτιοανατολικά του δρόμου Κοκκινοτριμιθιάς - Ακακίου και 2,5 χλμ βορειοδυτικά του Παλαιομετόχου.Έχει έκταση 2.397 τ.μ.  Η άμεση περιοχή αποτελείται από γεωργικά αγροτεμάχια.

 

Τεμάχιο γης στο χωριό Απεσιά της επαρχίας Λεμεσού, έναντι €27.500. Το ακίνητο βρίσκεται 1 χιλιόμετρο δυτικά του δρόμου Παραμύθας –Απεσιάς και 1,6 χλμ νοτιοδυτικά της Απεσιάς. Έχει εμβαδόν 6.712 τ.μ. 

 
 

Δειτε Επισης

Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών