Όμιλος Rockland: Σε Κύπρο και Ελλάδα ως Rockland Oneill

Δελτίο Τύπου  07/08/2020 10:51
Όμιλος Rockland: Σε Κύπρο και Ελλάδα ως Rockland Oneill

Όμιλος Rockland: Σε Κύπρο και Ελλάδα ως Rockland Oneill

Δελτίο Τύπου  07/08/2020 10:51
Με 40 και πλέον χρόνια παγκόσμιας παρουσίας στον τομέα των ακινήτων και πάθος για αναδιαμόρφωση και εξέλιξη της αγοράς ακινήτων, ο Όμιλος Rockland αναπτύσσει πλέον τις δραστηριότητές του τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα ως Rockland Oneill. 

RELATED ARTICLES


 
Στόχος της εταιρείας ο επαναπροσδιορισμός της οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης εντοπίζοντας και αξιοποιώντας τις καλύτερες περιοχές και στις δύο χώρες, δημιουργώντας καινοτόμα έργα που αλλάζουν τα δεδομένα.
 
Στο χαρτοφυλάκιο της Rockland Oneill συγκαταλέγονται σήμερα 7 οικιστικά έργα στις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της Λευκωσίας, τα οποία διακρίνονται για την αρχιτεκτονική τους αρτιότητα και την προσήλωση στις υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές.
 
ROCKLAND1
ROCKLAND2
3

Η έμφαση που δίνει η εταιρεία στη δημιουργία τεχνολογικά καινοτόμων και αξιόπιστων οικιστικών λύσεων που διασφαλίζουν άνετο και πολυτελή τρόπο ζωής, θα την καθιερώσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης γης και στην Κύπρο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Rockland Oneill στο τηλέφωνο: +357 95 905 400 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.rockland-oneill.com/.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας