Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Οι 30+ μεγαλύτερες εταιρείες Ανάπτυξης Γης με έδρα τη Λεμεσό

Άλλαξε άρδην το παραλιακό μέτωπο της επαρχίας και πόλης της Λεμεσού την τελευταία δεκαετία, με τα μεγάλα πολυτελή αναπτυξιακά έργα να εμπλουτίζουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πόλης. Πέραν των αναπτυξιακών έργων με κορωνίδα τη δημιουργία του μεγαλύτερου ολοκληρωμένου καζίνου θέρετρου στην Ευρώπη, η πόλη της Λεμεσού προσελκύει ξένες επενδύσεις με πολυεθνικές εταιρείες, ιδιαίτερα στον τομέα της Ναυτιλίας να επιλέγουν την Πόλη ως έδρα των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

Το περιοδικό Gold ετοίμασε λίστα με τις top 300+ εταιρείες της Λεμεσού και το InBusinessNews αναδημοσιεύει τη λίστα με τις 30+ μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα Ανάπτυξης Γης που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό.

H παρουσίαση των εταιρειών γίνεται με αλφαβητική σειρά.

1. A. KINNIS PROPERTY DEVELOPERS LTD
Δραστηριοποιείται στον τομέα Ανάπτυξης και Κατασκευών με έδρα τη Λεμεσό και σημαντική παρουσία στον κλάδο. Προσφέρει εξαιρετική γκάμα κατοικιών, διαμερισμάτων και εμπορικών αναπτύξεων, γνωστά για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική τους, σε προνομιακές τοποθεσίες. Τα ακίνητα της A. Kinnis ξεχωρίζουν για τα σύγχρονα σχέδια και τη λειτουργικότητά τους. Σχεδιάζονται από γνωστούς αρχιτέκτονες που συνδυάζουν επιτυχώς τα καλύτερα υλικά με τις τελευταίες τάσεις στον
σχεδιασμό κτιρίων.

Διευθύνων Σύμβουλος: Ανδρέας Κιννής
Προσωπικό: 9

2. AKIS ARCHITECTS
Ιδρύθηκε το 1972 και η εταιρεία φέρνει κάτω από την ίδια στέγη αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς με εκτεταμένη διεθνή εμπειρία, παρέχοντας ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και επαγγελματικής εμπειρογνωμοσύνης.

Διευθυντής: Άκης Χαραλάμπους
Προσωπικό: 10

3. ALPACO
Η αρχή έγινε το 1983 με την Alpaco Trading. Το 2005 χωρίστηκε σε δύο νέες εταιρείες, καλύπτοντας διαφορετικούς τομείς. H Alpaco Domica ασχολείται με την εισαγωγή και διανομή εξειδικευμένων οικοδομικών υλικών για ιδιωτικά και εμπορικά κτίρια, ενώ η Alpaco Doors Automations δραστηριοποιείται σε είδη θυρών και αυτοματοποιήσεων, όπως, πόρτες γκαράζ και αυτοματισμούς καγκελόθυρων, αυτόματες γυάλινες συρόμενες, βιομηχανικές θύρες τύπου σπαστές, ρολό και φυσερό, θύρες πυρασφάλειας, ακουστικές και ασφαλείας και συστήματα ελέγχου χώρου στάθμευσης. 

CEO: Λοΐζος Λοΐζου και Σταυρός Λοΐζου
Προσωπικό: 25

4. ARISTO DEVELOPERS
Η Aristo Developers ιδρύθηκε στις αρχές του 1980 από τον Θεόδωρο Αριστοδήμου, ο οποίος είναι έκτοτε πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του συγκροτήματος. Δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης γης και κατασκευών στην Κύπρο και στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται περισσότερες από 300 αποπερατωμένες αναπτύξεις.
 
CEO: Θεόδωρος Αριστοδήμου
Προσωπικό: 170

5. ASKANIS GROUP
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 από τον Αντώνη Ασκάνη και ασχολείται κυρίως με τον κατασκευαστικό τομέα. Από το 1989 ανέλαβε και διεκπεραίωσε ένα ευρύ φάσμα έργων, που περιλαμβάνει ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Λεμεσό, εμπορικά κτίρια, κοινοτικές και δημόσιες αναπτύξεις, ενώ έχει πραγματοποιήσει και εξειδικευμένες εργασίες ανακαίνισης - αποκατάστασης ιστορικών κτιρίων.

Διευθύνων Σύμβουλος: Αντώνης Ασκάνης
Προσωπικό: 65

6. ATLAS PANTOU
Ο όμιλος δραστηριοποιείται στην οικοδομική βιομηχανία εδώ και 80 χρόνια. Ασχολείται με κατασκευές κτιρίων, δρόμων, νοσοκομείων, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, σε όλη την Κύπρο και το εξωτερικό.

CEO: Μάριος Λ. Ποντίκης
Προσωπικό: 250+

7. C & A TOUMAZIS GROUP
Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε κατασκευαστικά και τεχνικά έργα αυτόνομα ή μέσω συνεργασιών σε Κύπρο και εξωτερικό. Κατέχει άδεια οικοδομικών και τεχνικών έργων Α΄ τάξης και διεθνώς πιστοποιημένο QSHE σύστημα διαχείρισης. Δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης γης, τον  εργοληπτικό και τον ξενοδοχειακό κλάδο, έχοντας να επιδείξει μεγάλη γκάμα από εργοληπτικά έργα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Διευθύνων Σύμβουλοι: Αλέξης Τουμαζής, Κυριάκος Τουμαζής, Αντώνιος (Νάκης) Τουμαζής
Προσωπικό: 50

8. CHR. ATHANASIOU CONSTRUCTIONS & DEVELOPMENTS

Η εταιρεία αναπτύξεως γης, που ιδρύθηκε το 1975, διαθέτει εμπειρία σε εμπορικά και οικιστικά έργα ποιότητας και ιδιαίτερου σχεδιασμού, τα οποία κοσμούν τη Λεμεσό. Η Chr.Athanasiou παρέχει υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση και αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση, καθώς και την πιθανή ενοικίαση των ακινήτων που παραδίδει. 

Πρόεδρος: Χριστάκης Αθανασίου
Προσωπικό: 150+

9. CYBARCO
Είναι μέλος του Ομίλου Λανίτη. Δραστηριοποιείται από το 1945 στην κατασκευαστική βιομηχανία. Κορυφαίος κατασκευαστής πολυτελών ακινήτων, ενώ αποτελεί την κατασκευάστρια εταιρεία αναπτύξεις ορόσημα για την Κύπρο όπως Sea Gallery Villas, Akamas Bay Villas, The Oval, Limassol Marina και, πρόσφατα στο χαρτοφυλάκιο συγκαταλέγεται το Trilogy Limassol Seafront.

CEO: Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου
Προσωπικό: 47

10. DTA GROUP
Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 3 τομείς: Ανάπτυξη και Διαχείριση Ακινήτων, Κατασκευές και Ανακαινίσεις και τον τομέα Lifestyle στη Λεμεσό. Ο Όμιλος DTA έχει μια μακρά ιστορία ως έναν πολύ σεβαστό πολυδιάστατο οργανισμό και αναγνωρίζεται από πολλούς για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του, την μεγάλη γκάμα ποιοτικών ακινήτων γύρω από την πόλη της Λεμεσού.

Πρόεδρος: Θανάσης Αθανασίου
Προσωπικό: 200

11. D. ZAVOS GROUP
Ο όμιλος ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών πώλησης ακινήτων. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Κύπρο με περισσότερα από 130 εμπορικά και οικιστικά έργα εκ των οποίων 117 έχουν εκδοθεί με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων που μπορούν να ενοικιαστούν για επενδυτικούς σκοπούς. Ο Όμιλος D. Zavos έχει γραφεία στην Κύπρο, την Ιορδανία, τον Λίβανο και το Ηνωμένο Βασίλειο, με συνεργαζόμενα γραφεία στη Ρωσία και στο Ντουμπάι.

CEO: Μιχάλης Ζαβός
Προσωπικό: 60

12. GARPOZIS CONSTRUCTION & DEVELOPMENT
Ιδρύθηκε το 1967 και έκτοτε επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο της με έργα μεγαλύτερης κλίμακας, ενισχύοντας έτσι τη θέση της ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα κατασκευών και ακινήτων. Ως εξουσιοδοτημένος κάτοχος κατασκευαστικών έργων «C» Class, η εταιρεία προσφέρει σταθερές επενδυτικές ευκαιρίες σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη τη Λεμεσό.

Διευθύντρια: Μαρία Γαρπόζη

13. IMPERIO PROPERTIES

Η εταιρεία ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προώθηση μοντέρνων οικιστικών έργων, με πρόνοιες που στόχο έχουν την αναβάθμιση της καθημερινότητας των ενοίκων. Η Imperio πέτυχε ένα αξιοζήλευτο χαρτοφυλάκιο αναπτύξεων που αποτελούν τα θεμέλια της φήμης του για την παροχή ποιότητας. Ένα πραγματικό παράδειγμα του εκλεπτυσμένου και διαχρονικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του Imperio είναι το The Icon.

Διευθυντές: Γιάννης και Αντώνης Μισιρλή
Προσωπικό: 40

14. INTERLINK CONSTRUCTION & DEVELOPMENT
Είναι μια πλήρης κατασκευαστική εταιρεία με εμπειρία άνω των 25 ετών στον αναπτυξιακό τομέα. Οι δραστηριότητές της καλύπτουν οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις σε μερικές από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες στη Λεμεσό.

CEO: Χρίστος Δ. Νικολάου

15. K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC
Ο όμιλος ασχολείται με ανάπτυξη λατομικών εργασιών και παραγωγή θραυστών υλικών για την οικοδομική βιομηχανία. Διαθέτει δύο θυγατρικές, την Κ. Κυθραιώτης Σκυρόδεμα, που ασχολείται με σχεδιασμό, παραγωγή, μεταφορά και παράδοση έτοιμου σκυροδέματος στην επαρχία Λεμεσού και την Kythromak (Asphalting), που δραστηριοποιείται με έργα οδοποιίας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς επίσης με διαχωρισμό οικοπέδων.

CEO: Πέτρος Κυθραιώτης 

16. KARAOLIS GROUP

Συνώνυμος με την ανάπτυξη ακινήτων υψηλού επιπέδου στην περιοχή της Λεμεσού, ο Όμιλος ενισχύει τη συνεχή ανάπτυξη της πόλης από το 1960, με αναρίθμητα οικιστικά και εμπορικά έργα.

Πρόεδρος: Χριστόδουλος Καραολής

17. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΛΕΠΤΟΣ
Ηγέτης στον τομέα ανάπτυξης γης στην Κύπρο και στην Ελλάδα, ο Όμιλος έχει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στους τομείς του τουρισμού, της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, των ακινήτων, των κατασκευών, του σχεδιασμού ακινήτων, της ανάπτυξης και των επενδύσεων. Με ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Λεμεσό, Πάφο, Λατσί, Κρήτη, Πάρο, Σαντορίνη και Αθήνα), προσφέρει μια ευρεία επιλογή με 350 αναπτυξιακά έργα υψηλής ποιότητας.

CEO: Μιχαλάκης Λεπτός
Προσωπικό: 1.500 +

18. LIMASSOL MARINA

Η Μαρίνα Λεμεσού συνδυάζει κομψές κατοικίες και μαρίνα πλήρους εξυπηρέτησης με έναν δελεαστικό συνδυασμό εστιατορίων και καταστημάτων. Στην καρδιά της Λεμεσού, η ανάπτυξη της μαρίνας προσφέρει πολυτελή διαμερίσματα και πολυτελείς βίλες με ιδιωτικές κουκέτες ή άμεση πρόσβαση στην παραλία. Παρέχει ένα μοναδικό καταφύγιο με σπα και γυμναστήριο, εγκαταστάσεις αναψυχής και πολιτιστικές εγκαταστάσεις. Η Μαρίνα Λεμεσού μπορεί να φιλοξενήσει 650 γιοτ.

Γενικός Διευθυντής: Νικήφορος Παμπακάς
Προσωπικό: 30+
 
19. OLYMPIC RESIDENCE

Το Olympic Residence βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και αποτελείται από δύο πύργους 20 ορόφων με εκπληκτική θέα. Το αποκλειστικό συγκρότημα κατοικιών διαθέτει πισίνες, εξοχικό κλαμπ, γήπεδο τένις, εστιατόριο, επώνυμη πλατεία αγορών και σπα με ρωμαϊκό λουτρό.

Διευθύνων Σύμβουλος: Δημήτρης Τσαγκαράς

20. P. HARAKIS
Δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων από το 1937 και είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στην επαρχία Λεμεσού. Το χαρτοφυλάκιο του περιλαμβάνει κυρίως οικιστικές αναπτύξεις, αλλά και γραφειακές, εμπορικές αναπτύξεις, όπως επίσης και έργα για στέγαση φοιτητών και αθλητικές δραστηριότητες.

Διευθύνων Σύμβουλος: Άντια Ιωαννίδης Χαράκης
Προσωπικό: 10


21. P.L. PROPERTY GALLERY HOLDINGS LTD
Ιδρύθηκε το 2002 και η εταιρεία εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν από τους μεγαλύτερους developers στο νησί, προσφέροντας βραβευμένα και καινοτόμα οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη τη Λεμεσό. Σήμερα, η Property Gallery ασχολείται με την κατασκευή περισσότερων από 40 έργων και διαθέτει εξαιρετική φήμη στον κλάδο η οποία έχει αναγνωριστεί με 35 διεθνή βραβεία.

CEO: Λύρα Αμβροσίδου

22. P. PAPADOPOULOS AND ASSOCIATES CONSULTING ENGINEERS L.L.C.
Ειδικευμένη στην Πολιτική, Περιβαλλοντική, Δομική και Θεμελιώδη Μηχανική, η εταιρεία είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την επιτόπια επιθεώρηση μιας μεγάλης ποικιλίας έργων, συμπεριλαμβανομένων δρόμων, γεφυρών, σιλό και σωληνώσεων, βιομηχανικών και οικιστικών κτιρίων, ξενοδοχείων, εμπορικών κέντρων, εκθεσιακών αιθουσών, και πολυώροφα κτίρια. Μεταξύ των μεγάλων έργων που ολοκληρώθηκαν περιλαμβάνουν το Olympic Residence, My Mall Limassol και Vassiliko Cement Works, ενώ στα υπό εξέλιξη έργα συγκαταλέγονται: ONE Tower and Limassol NEO, Limassol Greens, Limassol Stadium, Zaria Grand Hyatt Resort και Vassiliko Raw Mill Silo.

Διευθυντές: Πανίκος Παπαδόπουλος, Φανιώ Παπαδοπούλου
Προσωπικό: 12

23. PAFILIA PROPERTY DEVELOPERS
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 από τον Ηλία Ηλιάδη. Δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης γης με έμφαση στην κατασκευή μεγάλων και πολυσύνθετων έργων ανάπτυξης, τα οποία χαρακτηρίζονται από την προσήλωση στην ποιότητα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό. Εμβληματικά έργα της είναι το ONE στη Λεμεσό και το Minthis Hills Resort στην Πάφο.

Διευθύνων Σύμβουλος: Ηλίας Ηλιάδης
Προσωπικό: 500

24. PETOUSSIS BROS LTD
Ιδρύθηκε το 1964 και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της. Με εκθεσιακούς χώρους και αποθήκες σε όλη τη χώρα, η Petoussis Bros Ltd είναι ο μεγαλύτερος λιανέμπορας και χονδρέμπορας ξυλείας της Κύπρου. Εμπορεύεται επίσης πλακάκια οροφής, μονωτικά υλικά, υδρόβια βερνίκια, επένδυση προσόψεων και θερμική μόνωση, ξύλινα δάπεδα και πλαστικοποιημένα δάπεδα, επιφάνειες για κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινα και τεχνητά δάπεδα / επενδύσεις.

CEO: Νίκος Πετούσης
Προσωπικό: 53

25. Prime Property Group
Με έδρα τη Λεμεσό και με καταστήματα στη Λάρνακα και στην Πάφο, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ακινήτων σε όλη την Κύπρο. Ο Όμιλος παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα διεθνές πελατολόγιο για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία και την κατασκευή και συμμετέχει επίσης σε μεγάλα επενδυτικά έργα για εταιρικούς πελάτες. Το χαρτοφυλάκιο έργων του περιλαμβάνει Sky Tower, Marco Polo, Eden Roc και Blue Ocean.

Διευθυντής: Vadim Romanov

26. S. DROUSSIOTIS REAL ESTATES LTD
Ένας από τους μεγαλύτερους developers και συμβούλους ακινήτων στην Κύπρο, με δραστηριότητες σε όλο το νησί, ασχολείται με εκατοντάδες ακίνητα που καλύπτουν ευρύ φάσμα οικιστικών, εμπορικών και βιομηχανικών αναπτύξεων. Ασχολείται με κάθε πτυχή του κλάδου των ακινήτων, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης, της αγοράς, της ενοικίασης, της αγοράς προς πώληση και της αγοράς προς ενοικίαση, καθώς και της διαχείρισης ακινήτων, της εγγύησης ενοικίου, της χρηματοδότησης ακινήτων και των νομικών συμβουλών.

Ιδιοκτήτης: Σπύρος Δρουσιώτης

27. S.K. LIFESTYLE TECHNOLOGIES LTD
Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικής τεχνολογίας και σχεδιασμού συστημάτων για σχεδόν 30 χρόνια, δημιουργώντας εξελιγμένες αλλά εύχρηστες λύσεις για οικιακές, εμπορικές και κινηματογραφικές εφαρμογές στην Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μέση Ανατολή.

Διευθυντές: Γιώργος Καραγιώργης, Τάκης Σαρίκας
Προσωπικό: 32

28. SAKRET ZEIPEKKIS
Ιδρύθηκε το 2006 ως Κοινοπραξία μεταξύ του Χρήστου Ζεηπέκκη και της πολυεθνικής Knauf, η οποία απασχολεί 22.000 υπαλλήλους και 220 μονάδες παραγωγής σε 90 χώρες, και ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στη Λεμεσό, η Sakret Zeipekkis παράγει έτοιμα τσιμεντοκονία και άλλα σχετικά προϊόντα όπως κόλλες, υλικά επιφανείας και γύψο.

Διευθύνων Σύμβουλος: Μιχάλης Ζεηπέκκης

29. Takis Vashiotis Ltd
Επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση, με βάση τη Λεμεσό. Έχοντας ιδρυθεί πριν από 60 χρόνια από τον πρωτοπόρο Τάκη Βασιώτη, o Όμιλος έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης και ακινήτων της Κύπρου. Ένα από τα πρώτα έργα της Εταιρείας είναι η γνωστή πολυκατοικία VASHIOTIS FALYROU COURT στη Μέσα Γειτονιά, η οποία αποτελεί την πρώτη ιδιόκτητη πολυκατοικία που είχε χτιστεί στο νησί.

Ιδιοκτήτης: Τάκης Βασιώτης

30. TH. SCHINIS ENTERPRISES
Η εταιρεία μετρά 30 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά, με έδρα τη Λεμεσό και ιδρυτή τον Θεόδωρο Σχοινή, ηλεκτρολόγο μηχανικό. Δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων για βιομηχανικές, ξενοδοχειακές, εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις, καθώς και στην εμπορία εξειδικευμένων ειδών του τομέα της. Έχει αποπερατώσει πάνω από 500 έργα, ενώ διαθέτει και τμήμα συντήρησης, το οποίο ανταποκρίνεται σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Διευθύνων Σύμβουλος: Θεόδωρος Σχοινής
Προσωπικό: 40

31. Vakis Associates Architects & Designers
H Vakis Associates είναι ένα στούντιο με εξαιρετικά δημιουργικούς και ευφάνταστους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, αφοσιωμένοι στο σχεδιασμό ποιοτικών κτιρίων και εσωτερικών χώρων. Τα έργα τους κυμαίνονται από εσωτερικούς χώρους και μικρά κτίρια έως αρχιτεκτονικά έργα μεγάλης κλίμακας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος, η Vakis Associates προσεγγίζει κάθε έργο ως μια μοναδική πρόκληση και μια συναρπαστική ευκαιρία για την ανάπτυξη μιας δυναμικής και αποτελεσματικής σχεδιαστικής λύσης.

Διευθυντές & Συνεργάτες: Βάκης Χατζηκυριάκου, Βίκτωρ Χατζηκυριάκου
Προσωπικό: 8

32. YIATROS GROUP OF COMPANIES
Η YIATROS GROUP OF COMPANIES δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών & ανάπτυξη γης από το 1979 και έχει ήδη κατασκευάσει περισσότερες από 1.000 μονάδες. Ο Όμιλος έχει αναλάβει και ολοκληρώσει την κατασκευή κυβερνητικών, εμπορικών & οικιστικών κτιρίων, ιδιωτικών σχολείων, πρατηρίων βενζίνης και διαφόρων άλλων έργων.

Πρόεδρος: Πανίκος Γιατρός
Προσωπικό: 20

33. ZEMCO GROUP
Ο Όμιλος εργολάβων κατηγορίας Α για έργα κτιρίων και πολιτικών μηχανικών αποτελείται από τις ακόλουθες εταιρείες: Zemco Construction Ltd, Zemco Electromechanical, Zemco Asphalt Works, Zemco Transport, Zemco Contracting Services LLC και Zemco Tsimentotechniki.

CEO: Αρτέμης Ιακώβου
Προσωπικό: 210
 

Δειτε Επισης

Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών
Altamira Real Estate: 300+ αγροτεμάχια από €2 το τετραγωνικό μέτρο
AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες για το μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού (photos)
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate
CYENS: Εντυπωσιάζει η αποκατάσταση της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας (photos)
Ολοκλήρωση αντιπλημμυρικού έργου από την Cyfield στους Αγίους Ομολογητές
Επίσημη πρώτη παρουσίαση για την εταιρεία ανάπτυξης γης Shuna Group
Από το 2030 όλα τα νέα κτίρια θα πρέπει να έχουν μηδενικές εκπομπές άνθρακα - Οι νέοι κανόνες