Altamira: 10+4 νέα ακίνητα από €7.000 - €100,000 (photos)

Ελκυστικές τιμές με παρτίδα 14 γεωργικών και οικιστικών τεμαχίων με τιμές που αρχίζουν από €7.000 και φθάνουν μέχρι τις €100.000 προσφέρει στην ιστοσελίδα της η Altamira.
 
Πρόκειται για ακίνητα που βρίσκονται σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και ελεύθερη Αμμόχωστο με την πρωτεύουσα να έχει την μερίδα του λέοντος.
 
Αναλυτικά:
 
ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΗ €7,000
 


Γεωργικό χωράφι 3,011 τ.μ. στην κοινότητα Τριμίκλινη στην Επαρχία Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 680 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού και περί τα 450 μέτρα ανατολικά του κύριου δρόμου Λεμεσός - Πλάτρες. Διαθέτει κανονικό σχήμα, επικλινή επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περί τα 55 μέτρα από την Οικιστική Ζώνη.
 
ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΑΙΝΟΥ €11,000

Γεωργικό χωράφι 8,445 τ.μ. στον Δήμο Αθηαίνου της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 4,2 χλμ. νοτιοανατολικά από το κέντρο του χωριού. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη μορφολογία εδάφους και είναι περίκλειστο.

ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΔΑΛΙ €11,000

Διατίθεται προς πώληση το κενό 1/22 μερίδιο του οικιστικού χωραφιού που του αναλογεί εμβαδόν περί τα 160τ.μ. Βρίσκεται στην Ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Δήμο Ιδαλίου της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται περί τα 5 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου του χωριού και περί τα 300 μ. από τη βιομηχανική περιοχή.


ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΥ €45,000
 

Γεωργικό τεμάχιο 5,352 τ.μ. στην κοινότητα Κλήρου, στην επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 1,7 xλμ περίπου βορειοδυτικά από το κέντρο της κοινότητας, πλησίον του στρατοπέδου της Κλήρου. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια εδάφους και εφάπτεται χωματόδρομου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 30 μ. 

ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ €50,000
 

Γεωργικό χωράφι 2,902 τ.μ. στην κοινότητα Παλιομέτοχου, στην Επαρχία Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 3 χλμ βορειοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και περί τα 2,2 χλμ νοτιοδυτικά του κυκλικού κόμβου Κοκκινοτριμιθιάς. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Απέχει περί τα 27 μ βόρεια από την παλιά σιδηροδρομική γραμμή, η οποία επιτόπου είναι χωματόδρομος.

ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑΣΑ €53,000
 
Το προς πώληση ακίνητο, είναι οικιστικό χωράφι σε μια εξαιρετική τοποθεσία, μέσα στη φύση, εντός των διοικητικών ορίων του χωριού Πλατανιστάσα της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα νοτιοδυτικά του Ιερού Ναού Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, περί τα 30 μέτρα, από ασφαλτοστρωμένο ,δρόμο κάνοντας ευκολότερη την εξασφάλιση δικαιώματος διάβασης.

ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΧΝΗ €60,000
 
Οικιστικό οικόπεδο 646 τ.μ. σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στην κοινότητα Τόχνη στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 1,5 χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου του χωριού και περί τα 1 χλμ. δυτικά του αυτοκινητόδρομου. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια. Εφάπτεται δρόμου στο βορειοανατολικό του σύνορο με πρόσοψη περί τα 28 μέτρα.Έχει ομαλή επίπεδη επιφάνεια και επικλινή επιφάνεια από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά. Διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της Κοινότητας και τα γειτονικά χωριά και είναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφων κτηρίων. Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για κάποιον επιχειρηματία ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΣΤΗ ΒΥΖΑΚΙΑ €65,000
 
Τα ακίνητα προς πώληση είναι 3 εφαπτόμενα γεωργικά τεμάχια στην κοινότητα Βυζακία, στην επαρχία Λευκωσίας. Τα χωράφια τοποθετούνται περί το 1,4χλμ νοτιοδυτικά από το κέντρο της κοινότητας. Ως ενιαίο τεμάχιο διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, ανώμαλη επιφάνεια εδάφους και εφάπτεται δρόμου στο νοτιοανατολικό σύνορο του. Τα ακίνητα πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα με συνολικό εμβαδό 19.065 τ.μ.

ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ €65,000
 
Γεωργικό χωράφι 16,054 τ.μ. στην κοινότητα Φασούλα της επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 900 μ βορειοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο μονοπάτι κατά μήκος του βορειοανατολικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 170 μ. Σημειώνεται ότι το χωράφι είναι διαμορφωμένο σε δώμες.   Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περί τα 450 μέτρα από την Οικιστική Ζώνη.

ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ €65,000
 

Οικιστικό χωράφι 911 τ.μ. στην ενορία Απόστολος Λουκάς, στο Δήμο Αραδίππου, της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται περί τα 150 μ δυτικά από το Γ' Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου και περί το 1 χλμ ανατολικά από το Δημοτικό Στάδιο. Το χωράφι διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Αξίζει να σημειωθεί ότι απέχει μόλις 25 μέτρα από εγγεγραμμένο δρόμο, καθιστώντας εύκολη την απόκτηση πρόσβασης. Τοποθετείται σε μια ήσυχη αμιγώς οικιστική περιοχή, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως σχολεία, υπεραγορές και άλλες παροχές. Σημειώνεται ότι όταν εξασφαλιστεί πρόσβαση θα είναι ένα ελκυστικό χωράφι κατάλληλο για οικιστική ανάπτυξη.

ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ €90,000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι ένα οικιστικό χωράφι 763 τ.μ. στον Δήμο Παραλιμνίου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 730 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του Δήμου και σε απόσταση 440 μέτρα βόρεια του Δημοτικού Σταδίου. Διαθέτει άριστες προσβάσεις προς τις παραλίες και κάθε είδους υπηρεσίες που προσφέρονται στην περιοχή. Έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο διαθέτει δικαίωμα διαβάσεως.

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΤΣΕΡΙ €95,000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι ένα οικιστικό οικόπεδο 534 τ.μ. στον Δήμο Τσερίου, ο οποίος αποτελεί πολύ δραστήρια περιοχή ως προς την οικοδομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Βρίσκεται 800 μέτρα νοτιοδυτικά της κεντρικής πλατείας και περί το 1χλμ νοτιοδυτικά του Α’ Δημοτικού Σχολείου Τσερίου, πλησίον του Νέου Κοιμητηρίου.Τοποθετείται πολύ κοντά σε διευκολύνσεις και υπηρεσίες όπως υπεραγορές, καταστήματα και άλλα.Έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια με πρόσωπο 23 μέτρα.Εφάπτεται σε χώρο πρασίνου γεγονός που του προσδίδει υπεραξία.

ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΙΤΙ €100,000
 

Οικιστικό οικόπεδο 530 τ.μ. σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Κίτι της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 150 μέτρα βόρεια του Γυμνασίου Κιτίου και περί τα 150 μέτρα νότια της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Απέχει μόλις 2 χλμ. από τις παραλίες της περιοχής, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ο πιο εμπορικός δρόμος της περιοχής στον οποίο παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Έχει ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επίπεδη επιφάνεια, 22 μέτρα πρόσοψη σε δημόσιο δρόμο και εφάπτεται σε πεζόδρομο, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ανάπτυξη ανεξάρτητης κατοικίας ή και συνεχόμενων κατοικιών με σκοπό την ιδιοχρησία ή την ενοικίαση. Για το ακίνητο είχε εξασφαλιστεί άδεια οικοδομής μαζί με το εφαπτόμενο τεμάχιο η οποία έχει λήξει.

ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟΝ ΜΑΖΩΤΟ €100,000
 

Το ακίνητο προς πώληση αφορά τα 2/3 μερίδια γεωργικού χωραφιού 20,736 τ.μ. στο χωριό Μαζωτός της επαρχίας Λάρνακας. Τοποθετείται περί τα 1,6χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο του χωριού και μόλις 700 μέτρα βόρεια από τη θάλασσα.
Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Είναι περίκλειστο και απέχει περί τα 230μ νότια από τον δρόμο Κίτι - Ζύγι.
Εμπίπτει εντός Γεωργικής Ζώνης Γ3 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 10%, ανώτατο συντελεστή κάλυψης 10%, ανώτατος αριθμός ορόφων 2 με ανώτατο ύψος 8,30μ.

Τέλος να σημειωθεί ότι η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών για όλα τα ακίνητα  είναι η ώρα 10:00 το πρωί κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας