Τα δέκα ακριβότερα σπίτια που πουλά η Altamira (photos)

Επαύλεις, μονοκατοικίες, ανεξάρτητες κατοικίες και άλλα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Κύπρου διαθέτει προς πώληση η Altamira.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τα δέκα ακριβότερα σπίτια που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της Altamira, με τιμές από €470.000 έως €730.000.

Έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων στην Πύλα, Λάρνακα - €730.000
Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Κοινότητα Πύλα της Επαρχίας Λάρνακας, 2,3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του πυρήνα του χωριού και περί το 1.1 χλμ. δυτικά του αυτοκινητόδρομου.


Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.  

 

 

Είναι ηλικίας 26 ετών και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό, ενώ έχει μεγάλο εμβαδόν γης, το οποίο αξιοποιείται με τη διαμόρφωση ενός όμορφου κήπου και την ύπαρξη πισίνας.

 

Αποτελείται από ισόγειο, όροφο και σοφίτα. Το ισόγειο αποτελείται δύο σαλόνια/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο με τζάκι, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite με τζακούζι και γκαρνταρόμπα) και μπάνιο. Η σοφίτα διαθέτει ενιαίο χώρο. Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει πισίνα, βοηθητική οικοδομή, ψησταριά και μικρό σιντριβάνι. 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 355 τ.μ. (περίπου), της σοφίτας 120 τ.μ. (περίπου) και της βοηθητικής οικοδομής σε 22 τ.μ. (περίπου). 

 

Ο χαμηλός συντελεστής δόμησης αποτελεί εγγύηση για ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. 

 

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρει εισόδημα.

 

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €720.000
Ισόγεια έπαυλη σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στην ενορία Άγιος Βασίλειος, στον Δήμο Στροβόλου. Απέχει 250 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Στροβόλου και 650 μέτρα βόρεια από τον κυκλικό κόμβο στην συμβολή των Λεωφόρων Στροβόλου και Σπύρου Κυπριανού, παρά την υπεραγορά ΜΕΤΡΟ.

Η κατοικία είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Σημειώνεται επίσης ότι το Jumbo και The Mall of Cyprus βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση. 

 

Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και είναι τοποθετημένη στο βόρειο τμήμα του ακινήτου με εμβαδό γης περί τα 981 τ.μ. (περίπου).

 

Ανεγέρθηκε περί το 1998 και αποτελείται από δύο σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, τέσσερα υπνοδωμάτια (τα δύο en-suite), μπάνιο και πλυσταριό. Εξάλλου, διαθέτει βοηθητική οικοδομή η οποία αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και χώρο υγιεινής.

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 330 τ.μ. (περίπου), της βοηθητικής οικοδομής σε 50 τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 40 τ.μ. (περίπου).

Διευκρινίζεται ότι το ακίνητο κατοικείται, ενώ η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στον Ψεματισμένο, Λάρνακα - €580.000
Πρόκειται για σόγεια κατοικία στην κοινότητα Ψεματισμένος της επαρχίας Λάρνακας, η οποία βρίσκεται στην ανατολική περιφέρεια του χωριού σε απόσταση περί τα 400 μέτρα από το κέντρο και περί τα 250 μέτρα νοτιοδυτικά της εκκλησίας Αγίας Μαρίνας.


Η περιοχή του ακινήτου είναι οικιστική και αποτελείται από κενά χωράφια, καθώς και ανεξάρτητες εξοχικές κατοικίες.  

 

Το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά, τον αυτοκινητόδρομο και σε όλες τις απαραίτητες παροχές, ενώ ο παραλιακός δρόμος Ζυγιού - Μαζωτού βρίσκεται σε επίσης κοντινή απόσταση.

 

Η κατοικία έχει ανεγερθεί στο ανατολικό τμήμα του τεμαχίου αφήνοντας κενό το δυτικό τμήμα για μελλοντική ανάπτυξη. Είναι ηλικίας περί των 16 ετών και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό ντους / αποχωρητήριο / γκαρνταρόμπα), σαλόνι, τραπεζαρία, κυρίως μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει πλακόστρωτη αυλή, πισίνα και κιόσκι με μπαρ. Το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου είναι 336 τ.μ. (περίπου) πλέον 73 τ.μ. (περίπου) καλυμμένες βεράντες.

 

Σημειώνεται ότι το χωράφι επηρεάζεται από ρυμοτομία / απαλλοτρίωση.

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στον Άγιο Νικόλαο, Λάρνακα - €530.000
Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος στον Δήμο Λάρνακας, σε απόσταση 120 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημοτικού Κήπου και 90 μέτρα νότια της λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου.


Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, τράπεζες, καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Εξάλλου, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου, την δημοφιλή παραλία των Φοινικούδων και τον αυτοκινητόδρομο.

 

Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 16 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. 

Αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, πρόχειρη τραπεζαρία, αποθήκη, αποχωρητήριο ξένων και δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από  σαλονάκι, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), μπάνιο και πλυσταριό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 311 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 66 τ.μ (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 10 τ.μ. (περίπου).

 

Σημειώνεται ότι η κατοικία ενοικιάζεται, ενώ η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στην Αγία Φύλα, Λεμεσό - €520.000
Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Ενορία Αγία Φύλαξής, στο Δήμο Λεμεσού. Βρίσκεται σε μια ήσυχη καθαρά, οικιστική γειτονιά, η οποία απέχει μόλις λίγα λεπτά από εμπορικές δραστηριότητες και άλλες ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές κλπ., ενώ απέχει μόλις 450 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο.

 

 

Πρόκειται για μια όμορφη κατοικία, η οποία ανεγέρθηκε περί το 1992 και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση συντήρησης. Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο και όροφο εμβαδού 250 τ.μ., υπόγειο 110 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 45 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 80 τ.μ. Μεταξύ άλλων, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια,  γραφείο, κουζίνα, σαλόνι.

Επιπλέον, διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης, μεγάλη αυλή και ψησταριά. 

 

 

Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες.

 

 

Διευκρινίζεται ότι το ακίνητο ενοικιάζεται, ενώ η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία έξι υπνοδωματίων στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσό - €510.000
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό, σε απόσταση περί τα 710 μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς και περί τα 450 μέτρα βορειοανατολικά του «Grammar School». 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως σχολεία, υπεραγορές, καφετέριες κλπ., διαθέτοντας επίσης εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού. 

Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 19 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Στο υπόγειο υπάρχει διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. 

 

 

Η κατοικία αποτελείται από ισόγειο, όροφο και σοφίτα και είναι δυναμικότητας πέντε υπνοδωματίων.


Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 348 τ.μ. περίπου, του υπογείου σε 120 τ.μ. (περίπου), της σοφίτας σε 74 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 18 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 80 τ.μ. (περίπου).

 

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων στο Τσέρι, Λευκωσία - €500.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα στον Δήμο Τσερίου της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 225 μέτρα νοτιοδυτικά της οδού Τεύκρου Ανθία και σε απόσταση περί τα 960 μέτρα νοτιοανατολικά της Κεντρική Πλατείας του Δήμου.

 

 

Το ακίνητο διαθέτει καλή προσπέλαση προς τον αυτοκινητόδρομο και τους γειτονικούς δήμους. Επιπλέον, το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, καταστήματα, καφετέριες, φούρνοι κλπ.  Η περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από οικιστική ανάπτυξη και κενά τεμάχια γης.

 


Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2006 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Αυτή η όμορφη και άνετη κατοικία αποτελείται από δύο σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό και αποθήκη στο ισόγειο.

Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite και γκαρνταρόμπα) και μπάνιου τύπου τζακούζι. Το υπόγειο διαθέτει δωμάτιο υπηρεσίες με αποχωρητήριο/ντους, δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης και αποθήκη. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει πισίνα, κήπο και ψησταριά. 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται περί τα 325 τ.μ. και του υπογείου περί τα  220 τ.μ.

 

Οι άνετοι και ευρύχωροι χώροι της κατοικίας σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους την καθιστούν ως ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες. 

 

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Αραδίππου, Λάρνακα - €490.000
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε αμιγώς οικιστική περιοχή του Δήμου Αραδίππου στην επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 500 μέτρα βορειοδυτικά από τον Στάδιο Γ.Σ.Ζ. και περί τα 430 μέτρα νότια της Λεωφόρου Ελλάδος.
 


Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις, ενώ διαθέτει καλή πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο του Δήμου Αραδίππου και στην πόλη της Λάρνακας.

 

Tο επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της  κατοικίας είναι ικανοποιητικό.


Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με τραπεζαρία/ καθιστικό, πλυσταριό, γραφείο με αποθήκη και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων με δικό του αποχωρητήριο / ντους και το κυρίως με δικό του jacuzzi, αποχωρητήριο και γκαρνταρόμπα), jacuzzi με αποχωρητήριο και τρεις ακάλυπτες βεράντες. 

 

Η κατοικία διαθέτει επίσης σοφίτα, ενώ εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης για δύο οχήματα, βοηθητική οικοδομή και πισίνα. Σημειώνεται ότι εσωτερικά εξυπηρετείται ανελκυστήρα.

 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315 τ.μ. (περίπου), πλέον 35 τ.μ. η σοφίτα και του οικοπέδου σε 568 τ.μ.

 

H κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Παρεκκλησιά, Λεμεσό - €475.000
Ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Παρεκκλησιά της Επαρχίας Λεμεσού, σε απόσταση περί τα δύο χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας. Η κατοικία διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό.


Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους) , μπάνιο, γραφείο και πλυσταριό.

 

 

 

Διαθέτει αυλή, πισίνα, βοηθητικά κτήρια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 268 τ.μ. (περίπου). Σημειώνεται ότι η κατοικία διαθέτει άδεια οικοδομής. 

 

Η κατοικία κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Πισσούρι, Λεμεσό - €470.000
Πρόκειται για ισόγεια κατοικία σε χωράφι στην Κοινότητα Πισσούρι της Επαρχία Λεμεσού. Βρίσκεται περί τα 1,13 χλμ. ανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και περί τα 400 μέτρα νότια από παλαιό δρόμο Λεμεσού - Πάφου.


Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και τον αυτοκινητόδρομο. 

 

Το χωράφι έχει ακανόνιστο σχήμα, ομαλή επιφάνεια εδάφους και εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου κατά μήκος του βορειοδυτικού του συνόρου με συνολικό πρόσωπο 125 μέτρα περίπου.


Η κατοικία έχει ανεγερθεί στο νοτιοανατολικό άκρο του τεμαχίου. Αποτελείται από τραπεζαρία / καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια το κυρίως με ιδιωτικό ντους / αποχωρητήριο και ένα κοινό ντους / αποχωρητήριο. 

 


Το εμβαδόν του σπιτιού είναι περί τα 99 τ.μ, πλέον περί τα 37 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Η κατοικία αναγέρθηκε το 2008 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι επί τόπου έχει διανοιχθεί εσωτερικός δρόμος, ο οποίος συνδέει την κατοικία με τον δημόσιο δρόμο και παράλληλα διαχωρίζει το τεμάχιο σε δυο τμήματα που μπορούν να αναπτυχθούν μελλοντικά.

 

Η κατοικία είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

 

 

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας