TOPOS: Αρχιτεκτονικό αριστούργημα που εμπλουτίζει τη συλλογή ακινήτων στο MINTHIS

Δελτίο Τύπου  02/07/2020 15:15
TOPOS: Αρχιτεκτονικό αριστούργημα που εμπλουτίζει τη συλλογή ακινήτων στο MINTHIS

TOPOS: Αρχιτεκτονικό αριστούργημα που εμπλουτίζει τη συλλογή ακινήτων στο MINTHIS

Δελτίο Τύπου  02/07/2020 15:15

Στον εμπλουτισμό της πολυβραβευμένης συλλογής ακινήτων που αναπτύσσει στο θέρετρο MINTHIS, προχωρεί η εταιρεία Pafilia Property Developers, με την προσθήκη μιας νέας σειράς τυπολογιών με την ονομασία Topos.

RELATED ARTICLESΤο Topos φέρει μαζί του το αρχιτεκτονικό DNA του MINTHIS και αναδεικνύει τη φιλοσοφία του θερέτρου για ελαφρύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα που ψιθυρίζει πολυτέλεια. Άλλωστε, η φυσική ομορφιά της προστατευόμενης περιοχής Natura στην οποία βρίσκεται αποτελούν και την πηγή έμπνευσης της νέας σειράς τυπολογιών.

Ο σχεδιασμός του Topos είναι μοναδικός. Οι ελαφριές επικλινείς αντίστροφες στέγες από σύνθετη επικολλητή ξυλεία και τα γυάλινα ανοίγματα, επιτρέπουν καθαρές γραμμές με μεγάλους ανοικτούς και φωτισμένους χώρους, στους οποίους επικρατεί μια εξαιρετικά ευάερη αίσθηση. Υλικά όπως το ξύλο στις οροφές, και η φυσική πέτρα στο τζάκι και στα πατώματα, κυριαρχούν και αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την αίσθηση του γήινου περιβάλλοντος ενώ προσφέρουν μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης που ψιθυρίζει πολυτέλεια. Οι εσωτερικοί χώροι επεκτείνονται αρμονικά στις βεράντες, στις πισίνες και στις εξωτερικές αυλές και δημιουργούν μια ανεπανάληπτη αισθητική ισορροπία και μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

topos2

 

Το δομημένο περιβάλλον, το φως, ο ήχος και ο αέρας, συνδυάζονται αρμονικά και ενεργοποιούν στο μέγιστο τις ανθρώπινες αισθήσεις που διεγείρει η υπαίθρια ζωή προσφέροντας ένα γαλήνιο καταφύγιο διαφυγής, αναζωογόνησης και αναγέννησης του ατόμου στο πλαίσιο ενός σύγχρονου και πολυτελούς περιβάλλοντος. Ο χαρακτήρας και το στυλ κάθε σπιτιού, προσφέρουν αυτά τα συναισθήματα, και ενστικτωδώς αναδεικνύουν τη φύση ως πολυτέλεια στο χώρο.

Το θέρετρο MINTHIS, το οποίο δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου σε μια περιοχή με ξεχωριστή ομορφιά, προσφέρει μοναδικά και μοντέρνα σπίτια και αποτελεί τον απόλυτο πολυτελή προορισμό για όσους επιζητούν ένα ξεχωριστό τρόπο ζωής σε μια ολοκληρωμένη κοινότητα. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικά ισορροπημένος που διασφαλίζει με συνέπεια τις αρχιτεκτονικές αρχές του θερέτρου αλλά και τη διαφορετικότητα που συνοδεύει την κάθε τυπολογία.
 

topos3

 

Με περισσότερες από 200 ολοκληρωμένες επαύλεις και τις εγκαταστάσεις αναψυχής του θέρετρου να αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων μηνών, το MINTHIS ετοιμάζεται να εισέλθει σε μια νέα εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών που θα το καταστήσει ως τον απόλυτο προορισμό. Σύντομα, το θέρετρο θα πλαισιώνεται από πολυτελείς σουίτες, οι οποίες  θα προσφέρουν τη δυνατότητα διαμονής στους επισκέπτες, μια πολυμορφική πλατεία με εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί και επώνυμα καταστήματα, γήπεδο γκολφ, αθλητικό κέντρο με γήπεδα τένις καθώς επίσης εσωτερικοί και εξωτερικοί παιδότοποι. Πόλο έλξης αναμένεται να αποτελέσει το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας που θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογονητικής δράσης στους κάτοικους και στους επισκέπτες του θερέτρου.
 

topos4

 

Το MINTHIS αποτελεί έργο ορόσημο για τον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την εξαιρετική συλλογή ακινήτων της Pafilia. Αναφερόμενος στη νέα σειρά τυπολογιών, ο εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Ασσιώτης, σημείωσε πως παρά την πανδημία του κορωνοϊού, η Pafilia συνεχίζει να υλοποιεί τους σχεδιασμούς της μέσα από την εξέλιξη και τον εμπλουτισμό της συλλογής ακινήτων που προσφέρει στους πελάτες της και την ολοκλήρωση των υποδομών του θερέτρου.
 

topos5

 

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, πρόσθεσε ο κ. Ασσιώτης,  οι πελάτες μας έχουν ως βασική προτεραιότητα την ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν αποδίδοντας έτσι την ίδια βαρύτητα τόσο στο θέμα που αφορά τη χρήση της κατοικίας τους όσο και σε αυτό που αφορά την επένδυση τους. Το MINTHIS, ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες και φιλοδοξίες καθώς αποτελεί ένα προορισμό παγκόσμιας κλάσης που προσφέρει αμέτρητες δραστηριότητες επανασύνδεσης με την φύση και ποιοτικές οικογενειακές στιγμές. Ο μοναδικός σχεδιασμός του Topos, ανέφερε ο κ. Ασσιώτης, υποστηρίζει αυτές τις στιγμές καθώς αφήνει τη φύση να ρέει στο δομημένο περιβάλλον και ενστικτωδώς την αναδεικνύει ως πολυτέλεια στο χώρο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας