powered by

Αποκλειστικό: Ταράζει τα νερά της αγοράς ακινήτων η Τράπεζα Κύπρου

Ταράζει τα νερά στην αγορά των ακινήτων η Τράπεζα Κύπρου βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια να δοθεί ώθηση στην αγορά.
 

Συγκεκριμένα από αύριο 21 Μαΐου και μέχρι τις 30 Ιουνίου θα έχει 90 διαθέσιμα ακίνητα προς πώληση τα οποία θα πωλεί στον πρώτον που θα υποβάλει προσφορά με έκπτωση ανάλογα με το ακίνητο μεταξύ 15-30%.
 

Σύμφωνα με πηγές της Τράπεζας Κύπρου ο λόγος που το κάνουν είναι για να πωληθούν κάποια επιλεγμένα ακίνητα τα οποία βρίσκονται στην αγορά για πέραν των 12 μηνών και υπάρχει ανάγκη ρευστοποίησης τους.
 

Αυτός που θα υποβάλει πρώτος προσφορά θα έχει υποχρέωση να εξοφλήσει το ακίνητο εντός 15 ημερών. Αν δεν ανταποκριθεί τότε η Τράπεζα θα αποταθεί στο δεύτερο προσφοροδότη.

Τα 90 ακίνητα βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες και καλύπτουν κυρίως σπίτια, διαμερίσματα και οικιστικά οικόπεδα. Υπάρχουν ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές με διαμερίσματα οι τιμές των οποίων αρχίζουν από τις €35,000 και σπίτια με τιμές που αρχίζουν από τις €75.000
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα θα ανακοίνωνε το συγκεκριμένο σχέδιο τον Μάρτιο και το ανέστειλε λόγω του κορωνοϊού.
 

Η Τράπεζα δεν αποκλείει την επέκταση του προγράμματος με νέο κύκλο ακινήτων ανάλογα με την ανταπόκριση που θα επιδείξουν οι αγοραστές.
 
 

Δειτε Επισης

Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.
Συνεχίστηκε η αύξηση στις τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025-Οι μεταβολές σε κατοικίες και διαμερίσματα
Απαντά στο Δήμο Στροβόλου για τα έργα €1 δις το Υπουργείο Εσωτερικών-«Αβάσιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»
Δεν ικανοποίησαν ούτε τη Λακατάμεια οι εξαγγελίες έργων €1 δις στη Λευκωσία-«Απαρέσκεια και απογοήτευση»
Καταστήματα προς πώληση σε όλη την Κύπρο από την Gordian
Απογοήτευση Δήμου Στροβόλου για τις εξαγγελίες έργων €1 δις στη Λευκωσία-«Ο Στρόβολος αγνοήθηκε επιδεικτικά»