Βερεγγάρια: Εγκαταλελειμμένο και το επενδυτικό ενδιαφέρον

Βερεγγάρια: Εγκαταλελειμμένο και το επενδυτικό ενδιαφέρον

Βερεγγάρια: Εγκαταλελειμμένο και το επενδυτικό ενδιαφέρον

Προσφορές για την πώληση του Ξενοδοχείου Βερεγγάρια στον Πρόδρομο συνεχίζεται να δέχεται η Gordian Holdings καθώς προκήρυξε νέο διαγωνισμό για την πώληση του, ορίζοντας ως αφετηρία το ποσό των €2.300.000.

RELATED ARTICLES


 
Ως γνωστό για το ξενοδοχείο είχε επέλθει προ κάποιων μηνών συμφωνία με την εταιρεία Planetvision η οποία μάλιστα είχε ανακοινώσει και πλάνα για επένδυση και ανακαίνιση ύψους €60 εκατ.
 
Ωστόσο οι τελικές υπογραφές δεν έπεσαν ποτέ αναγκάζοντας την Gordian να προκηρύξει νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος προς την επενδυτική κοινότητα.
 
Το InBusinessNews προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την εταιρεία Planetvision (αφήσαμε σχετικό μήνυμα για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μας αρκετές φορές) χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.
 
 Το Βερεγγάρια είναι περίπου 80 ετών και ένα εγκαταλελειμμένο εδώ και αρκετά χρόνια.
 
Είναι κτισμένο με σκελετό από συνδυασμό πέτρας και οπλισμένου σκυροδέματος και τοιχοποιία από πέτρα, έχει εμβαδό 4.500τμ περίπου και αποτελείται από 80 δωμάτια σε 2 πτέρυγες. Στο ανατολικό τμήμα του τεμαχίου υπάρχει ξενώνας, ηλικίας 60 χρονών περίπου και έχει εμβαδό 280τμ. Στο βορειοανατολικό τμήμα υπάρχει καφεστιατόριο εμβαδού 200τμ περίπου, ενώ εξωτερικά υπάρχει πισίνα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας