Η Imperio στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Δελτίο Τύπου  24/04/2020 15:30
Η Imperio στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η Imperio στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Δελτίο Τύπου  24/04/2020 15:30
Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Imperio από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής των μέτρων κατά του COVID-19, ανέστειλε τη λειτουργία των γραφείων πωλήσεων, καθώς και των κεντρικών γραφείων της στην πόλη της Λεμεσού, θέτοντας σε ισχύ την εργασία από το σπίτι. 
 
Ταυτόχρονα, η εταιρεία δημιούργησε στους χώρους αυτούς την καμπάνια “STAY HOME. STAY SAFE”. Έχοντας τοποθετήσει δηλαδή, στα κεντρικά της γραφεία, στα γραφεία πωλήσεων αλλά και στα εργοτάξια της στην πόλη, μεγάλων διαστάσεων επιγραφές που αναγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα, παροτρίνει και υπενθυμίζει σε όσους πολίτες κυκλοφορούν αναίτια στο δρόμο πως πρέπει να μένουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.
 
Ακόμη, η Imperio παρέχει τη δυνατότητα σε πιθανούς επενδυτές και αγοραστές να περιηγηθούν στους χώρους των κατοικιών που ενδιαφέρονται μέσω virtual tour, όπου μέσω της τηλεπεριήγησης πραγματοποιείται η παρουσίαση των ακινήτων από την έμπειρη ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια κάθε κατοικίας της Imperio.
 
Τέλος, η γνωστή εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είναι πολυ σημαντικό που έχουμε κάνει τόσο θετικά βήματα στην αντιμετώπιση του ιού συνολικά ως χώρα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε αλλά να συνεχίσουμε να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, καθώς ακόμα η μάχη με τον αόρατο εχθρό δεν έχει τελειώσει.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας