Ευκαιρίες ενοικίασης σε Λεμεσό και Έγκωμη έφερε ο κορωνοϊός

Στα ενοίκια προνομιακών περιοχών Λεμεσού και Λευκωσίας άρχισαν να φαίνονται οι επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού, καθώς ήδη εντοπίζονται κάποιες ευκαιρίες στην αγορά, οι οποίες αναμένεται να κάνουν εντονότερη την παρουσία τους μέσα στους επόμενους μήνες. 

Σύμφωνα με το incyprusproperty, η Λεμεσός ενώ εξακολουθεί να είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη ζήτηση για ενοικίαση διαμερισμάτων και τις πιο ακριβές τιμές, προσφέρει, παράλληλα και ευκαιρίες, σε ελκυστικές περιοχές της πόλης. Αντίστοιχα, κάποιες καλές ευκαιρίες υπάρχουν και στην Έγκωμη.
 
 
Λεμεσός

Στούντιο στην Αγία Τριάδα €400
Μικρό στούντιο στη Λεμεσό σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και parking. Στην τιμή περιλαμβάνεται η σύνδεση με το internet.
 
Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου στη Γερμασόγεια €650
Διαμέρισμα, μόλις δύο λεπτά από την παραλία Λεμεσού, πλήρως επιπλωμένο και με χώρο στάθμευσης. Το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 52 τ.μ..
 
 
Ισόγειο διαμέρισμα στη Γερμασόγεια €700
Ισόγεια διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην περιοχή Γερμασόγειας, με μεγάλη βεράντα και πλήρως επιπλωμένο. Διαθέτει επίσης τουαλέτα για τους καλεσμένους, χώρο στάθμευσης και κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια.
 
 
Διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου στην Εκάλη €700
Μοντέρνο και ευρύχωρο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Εκάλη. Οι εσωτερικοί χώροι καλύπτουν 45 τ.μ. και διαθέτει βεράντα 11 τ.μ.. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται πλήρως επιπλωμένο με κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια και η διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης.
 
 
Διαμέρισμα με θέα τη θάλασσα €700
Μόλις δύο λεπτά από την παραλία του Αγίου Τύχωνα και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα ενοικιάζεται το συγκεκριμένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Είναι πλήρως επιπλωμένο και πρόσφατα ανακαινισμένο ενώ διαθέτει και κλιματισμό και ανεμιστήρες οροφής.
 
 
Έγκωμη

Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων €750
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μικρή πολυκατοικία κοντά στη Ρωσική πρεσβεία. Ενοικιάζεται πλήρως επιπλωμένο με καινούργια έπιπλα και διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία. Η κουζίνα είναι open plan με καινούργιες συσκευές, πλυντήριο, ψυγείο, ηλεκτρικό φούρνο και μάτι εστίασης. Επιπλέον στο ισόγειο έχει δική του αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.
 
 
Ισόγειο διαμέρισμα στη Μακεδονίτισσα €750
Ισόγειο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε ήσυχη περιοχή της Μακεδονίτισσας με κήπο. Διατίθεται προς ενοικίαση πλήρως επιπλωμένο και με εξοπλισμένη κουζίνα και δύο μπάνια. Οι εσωτερικοί χώροι καλύπτουν 90 τετραγωνικά μέτρα ενώ διαθέτει αποθήκη και χώρο στάθμευσης.
 
 
Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων €650
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία και μόλις πέντε λεπτά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι και ένα μπάνιο. Επίσης διαθέτει πάρκινγκ στο ισόγειο.
 
 
Ευρύχωρο διαμέρισμα στην Έγκωμη €650
Ευρύχωρο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με μεγάλη βεράντα 13 τ.μ.. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Επιπλέον διαθέτει θέρμανση και κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια, πάρκινγκ και αποθήκη στο ισόγειο.
 
 
Διαμέρισμα 80 τ.μ. στην Έγκωμη €750
Το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο ημιεπιπλωμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο καθώς επίσης και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας