Altamira: 10 νέα σπίτια από €18.000 (pics)

10 νέα σπίτια με τιμές που αρχίζουν από €18.000 ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Πρόκειται για 3 σπίτια στην επαρχία Λευκωσίας, 3 στην επαρχία Λάρνακας, 2 στην επαρχία Λεμεσού και από 1 σπίτι στις επαρχίες Πάφου και ελεύθερης Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:
ΔΥΟ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑ €445.000
 


Τα ακίνητα προς πώληση είναι δύο διώροφες κατοικίες σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή στην κοινότητα Πύλα της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκονται σε απόσταση περί τα 1,4 χιλιόμετρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αγίας Νάπας και σε απόσταση περί τα 2,5 χιλιόμετρα νότια του πυρήνα της κοινότητας. Τοποθετούνται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο καθώς και στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης.
Είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρουν εισόδημα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο συντελεστής δόμησης 40% αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη δόμηση του περιβάλλοντος. Το συγκρότημα των εν λόγω κατοικιών ονομάζεται "Belmare Villas". Οι κατοικίες διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί καθώς έχουν απομείνει οι ξυλουργικές εργασίες της κουζίνας.Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΨΩΝΑ €235.000

Διώροφη συνεχόμενη κατοικία σε καλή τοποθεσία στον Δήμο Ύψωνα, σε απόσταση περί τα 760 μέτρα βορειοδυτικά του Δημαρχείου Ύψωνα και περί τα 550 μέτρα νοτιοανατολικά του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Ύψωνα. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, την πόλη της Λεμεσού και σε όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις.
Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2012 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο.  Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους)  και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 158 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών σε 26 τ.μ και των ακάλυπτων βεραντών σε 37 τ.μ.Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΡΩΤΑΡΑΣ €220.000

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Πρωταρά, σε απόσταση περί τα 280 μέτρα νότια της παραλία Αγίας Τριάδος και περί τα 390 μέτρα βορειοανατολικά της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο. Η κατοικία είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως τράπεζες, εστιατόρια, φούρνους, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής.
Οι κατοικία είναι μέρος του συγκροτήματος «ASTIPALEA» δυναμικότητας 27 κατοικιών το οποίο ανεγέρθηκε πριν 14 χρόνια περίπου. Βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και το εμβαδόν της αυλής ανέρχεται σε 76 τ.μ. Στον όροφο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με αποχωρητήριο ντους. 
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν και να αποφέρουν καλό εισόδημα.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ €205.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ισόγεια κατοικία σε κεντρική περιοχή στην ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 200 μέτρα βορειοδυτικά της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, πλησίον της εκκλησίας και περί τα 800 μέτρα βόρεια του παραλιακής Λεωφόρου. Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, τράπεζες, καταστήματα και άλλα. Επιπλέον διαθέτει καλή πρόσβαση προς το κέντρο του Δήμου.
Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο νότιο τμήμα. Αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα,  μπάνιο με τουαλέτα και δυο υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι παραδοσιακής κατασκευής καθώς είναι πετρόκτιστη, μεγάλης ηλικίας όμως έχει ανακαινιστεί πριν από μερικά χρόνια και βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση συντήρησης.
Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 110τ.μ. (περίπου). Η κατοικία είναι κενή.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εμπορική περιοχή λόγω της εγγύτητάς της με όλες τις υπηρεσίες και διευκολύνσεις, καθώς επίσης και με το κέντρο της πόλης αλλά και τη τουριστική περιοχή Λεμεσού.


ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ €142.000

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στο Δήμο Λατσιών, 550 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ και 600 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Αγίου Γεωργίου. Βρίσκεται σε μια ήσυχη αμιγώς οικιστική περιοχή η οποία αποτελείται κυρίως από κατοικίες και διαθέτει καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις. Το οικόπεδό στο οποίο βρίσκεται η κατοικία είναι γωνιακό.
Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2004 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι-καθιστικό σε ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους. Επιπλέον διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης.
Είναι κατάλληλη για την κάλυψη των απαιτήσεων μιας πολυμελούς οικογένειας. Η κατοικία ενοικιάζεται με συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής με ικανοποιητική απόδοση.


ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ €116.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ισόγεια κατοικία στο κέντρο της κοινότητας Ψημολόφου της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 275 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Μαχαιρά και περί τα 200 μέτρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας.
Τοποθετείται κοντά στις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και την πόλη της Λευκωσίας.Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα. Αποτελείται από ενιαίο χώρο από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, ένα μπάνιο με τουαλέτα και τρία υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι μεγάλης ηλικίας όμως έχει ανακαινιστεί πλήρως πριν από μερικά χρόνια και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 110τ.μ. (περίπου). Να σημειωθεί ότι η κατοικία ενοικιάζεται αποφέροντας ικανοποιητικό εισόδημα.


ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ €110.000

Το ακίνητο προς πώληση αφορά οικιστικό κτήριο στην Ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 120 μέτρα νότια του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου.
Εντός του οικοπέδου υπάρχει ένα διώροφο και ένα ισόγειο κτήριο. Το διώροφο κτήριο αποτελείται από δύο δωμάτια, κουζίνα και αποχωρητήριο ντους στο ισόγειο. Στο ανώγειο αποτελείται από υπνοδωμάτιο και ακάλυπτη βεράντα. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του τεμαχίου και έχει εμβαδό περί τα 117 τ.μ (περίπου). Το ισόγειο κτήριο διαθέτει δύο δωμάτια και χώρους υγιεινής. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα και έχει εμβαδό 50 τ.μ (περίπου). 
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΑ €97.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια διώροφη μεζονέτα στην Κοινότητα Έμπα η οποία έχει ανεγερθεί πριν από περίπου 40 χρόνια. Βρίσκεται 200 μέτρα βορειοδυτικά από την εκκλησία του Απόστολου Ανδρέα και 250 μέτρα βορειοδυτικά από το κέντρο του χωριού. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα και τραπεζαρία με τζάκι, αποχωρητήριο ξένων και μια μεγάλη βεράντα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία διαθέτουν βεράντα με θέα στη θάλασσα. Στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει ακόμη ένας ανεξάρτητος χώρος με ξεχωριστή είσοδο ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Κάποια από τα τελειώματα της κατοικίας (κουζίνα) δεν έχουν τοποθετηθεί, γεγονός που επιτρέπει στον αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.


ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΥΔΑΤΑ €18.000

Ισόγειο κτήριο στο κέντρο της κοινότητας Κατύδατα της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται επί του κεντρικού δρόμου που διασχίζει την κοινότητα σε απόσταση περί τα 620 μέτρα βόρεια από τον συνδετικό δρόμο Λευκωσίας - Πεδουλά. Η άμεση περιοχή του ακινήτου αποτελεί τον παραδοσιακό πυρήνα της οινότητας και χαρακτηρίζεται κυρίως από μεγάλης ηλικίας κατοικίες συνεχούς δόμησης.
Πρόκειται για ένα κτίριο παραδοσιακή κατασκευής από πλυνθάρι  το οποίο βρίσκεται σε σχετικά ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από δύο δωμάτια. Σημειώνεται ότι το κτίριο λειτουργούσε παλαιοτέρα ως Συνεργατικό ενώ τώρα είναι κενό.
Το συνολικό εμβαδό του κτιρίου ανέρχεται σε 42τ.μ (περίπου).
 
Σύμφωνα με την Altamira η λήξη υποβολή προσφορών για όλα τα ακίνητα είναι η Τρίτη 31 Μαρτίου.  Σημειώνει παράλληλα πως δέχεται προσφορές μόνο ηλεκτρονικά στο propertytender@cy.altamiraam.com.

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ