Ιδανική λύση για όσους θέλουν να ζήσουν κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας, το νέο οικιστικό συγκρότημα της Cyfield

Ο Όμιλος Cyfield για ακόμη μια φορά ανεγείρει μια νέα πολυκατοικία σκεπτόμενος και σεβόμενος πλήρως τις ανάγκες αυτών που θα την επιλέξουν, προσφέροντας τους οικιστικές λύσεις στο κέντρο της Λευκωσίας και παρέχοντας τους μια ομαλή και εύκολη καθημερινότητα. 

Η νέα πολυκατοικία που ανέγειρε ο Όμιλος Cyfield, με την ονομασία Green Park βρίσκεται στην οδό Κίμωνος στο Λυκαβηττό δίπλα από το Άλσος Ακαδημίας. Πρόκειται για ένα οικιστικό συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από έξι ορόφους, όπου οι τέσσερις πρώτοι όροφοι περιλαμβάνουν τρία διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, ενώ οι δύο τελευταίοι διαθέτουν από δύο διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων.

Το κάθε διαμερίσματα έχει σχεδιαστεί με υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ οι μοντέρνες γραμμές του είναι αυτές που το κάνουν να ξεχωρίζει. Επιπλέον, όσον αφορά τις προδιαγραφές των διαμερισμάτων, καθένα από αυτά διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, δικό του χώρο στάθμευσης, και αποθήκη.

Η πολυκατοικία αυτή είναι η ιδανική λύση για όλους όσους θέλουν να ζήσουν κοντά στο κέντρο της πόλης και να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και καταστήματα. Η εξαιρετική τοποθεσία του κτηρίου είναι ιδανική τόσο γι’ αυτούς που αγαπούν τη φύση όσο και για τις οικογένειες, καθώς δίπλα του υπάρχει το πάρκο, το οποίο διαθέτει και παιδότοπο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο Γυμνάσιο Αγλαντζιάς και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 

Το νέο έργο, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει και προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του, η οποία υπολογίζεται τέλος αυτού του καλοκαιριού.

Παραμένοντας διαχρονικά η αγορά κατοικίας ως η σημαντικότερη επένδυση για τον Κύπριο, η Cyfield προσφέρει τις πλέον ιδανικές αυτές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.
 

Για περισσότερες πληροφορίες
T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com
Web: https://cyfieldgroup.com/project/greenpark-ch-913-4
 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας