Αυτό είναι το επετειακό λογότυπο της Cyfield

Δελτίο Τύπου  09/03/2020 11:15
Αυτό είναι το επετειακό λογότυπο της Cyfield

Αυτό είναι το επετειακό λογότυπο της Cyfield

Δελτίο Τύπου  09/03/2020 11:15

Με τεράστιο ενδιαφέρον και συμμετοχή έληξε ο διαγωνισμός που είχε προκηρύξει ο Όμιλος Cyfield για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων παρουσίας και λειτουργίας του.

RELATED ARTICLES


Ο Διαγωνισμός, που έτρεξε όλο τον Ιανουάριο, ήταν ανοικτός για συμμετοχή σε εικαστικούς, επαγγελματίες, φοιτητές, γραφίστες και άλλους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν και να συμβάλλουν στην δημιουργία του επετειακού λογοτύπου του Ομίλου.

Η ανταπόκριση των δημιουργικών μυαλών ήταν αξιοσημείωτη, αφού πέραν των 100 και πλέον ιδεών για το νέο λογότυπο έπεσαν στο τραπέζι, με την Επιτροπή Αξιολόγησης να βρίσκεται κυριολεκτικά σε μεγάλο δίλλημα επιλογής, αφού όλα τα δημιουργικά ήταν εντυπωσιακά. Η Επιτροπή, μετά από δύσκολη απόφαση, κατέληξε στην επιλογή των δυο επικρατέστερων λογοτύπων, όπως όριζε και η διαδικασία.

Τα δυο επικρατέστερα λογότυπα που κέρδισαν τις εντυπώσεις, ήταν τα δημιουργικά που απέστειλαν οι γραφίστες Χριστίνα Καραμιχάλη και η Σταύρη Κλεάνθους. Τα λογότυπα ακολούθως, τέθηκαν ενώπιων δημόσιας ψηφοφορίας στο κοινό, και με μικρή διαφορά ψήφων, το επετειακό λογότυπο που θα χρησιμοποιεί ο Όμιλος Cyfield το 2020, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του, είναι το λογότυπο της Σταύρης Κλεάνθους.

cyfield302

Σε τελετή που έγινε στο “360” landmark project του Ομίλου την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, η Στάυρη Κλεάνθους  Professional Graphic Designer, παρέλαβε το χρηματικό βραβείο των 1,000 Ευρώ. Με τη σειρά της, η ίδια ευχαρίστησε τη Διεύθυνση για την ευκαιρία που της δόθηκε για να συμμετάσχει και να μοιραστεί τη δημιουργική της ιδέα.
cyfield303

Ο Όμιλος Cyfield, αρωγός και ένθερμος υποστηρικτής των νέων καινοτόμων και πρωτοπόρων ιδεών, δίνει πάντα την ευκαιρία τόσο στο δικό του προσωπικό όσο σε όλους του τομέα του, να αναπτύξουν και να αναδείξουν στην δουλειά τους, ενθαρρύνοντας τους πάντα να δημιουργούν και να καινοτομούν.
cyfield304

Η Διεύθυνση του Ομίλου, τέλος, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους έλαβαν μέρος αποστέλλοντας τις συμμετοχές τους. Ακόμα, η Διεύθυνση, νιώθει ιδιαίτερη τιμή για την προσπάθεια και την ώρα που διέθεσαν όλοι όσοι συμμετείχαν για να λάβουν μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας