powered by

Νέα πολυώροφη οικιστική ανάπτυξη στη Λεμεσό

Οικιστική ανάπτυξη 12 ορόφων με την ονομασία «Sea Horizon Tower» προωθεί στην Παρεκκλησιά η Crona Art. Το προωθούμενο έργο, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, αφορά την κατασκευή και λειτουργία οικιστικής ανάπτυξης 12 ορόφων και ύψους 50 μέτρων, με 20 πολυτελή διαμερίσματα.  
 
Το πολυόροφο κτήριο θα προσφέρει πολλαπλές ανέσεις ξεκούρασης, όπως εξωτερική και εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή, sauna, hammam, γυμναστήριο και χώρους ξεκούρασης στους χώρους πρασίνου. Να σημειωθεί ότι, τα 12 διαμερίσματα θα είναι δύο υπνοδωματίων και τα υπόλοιπα τριών υπνοδωματίων. 

Ο εξωτερικός χώρος θα διαθέτει 8 χώρους στάθμευσης, εκ των οποίων οι δύο για ΑμεΑ ενώ ο υπόγειος χώρος θα διαθέτει χώρο στάθμευσης 25 θέσεων, 22 αποθήκες, την εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή, αποδυτήρια, τους χώρους για sauna, το hammam, massage και μηχανοστάσιο.  

Το συνολικό εμβαδόν του υπό μελέτη τεμαχίου είναι 6.058 m2 ενώ το εμβαδόν του προτεινόμενου πολυώροφου κτηρίου θα καλύπτει έκταση περίπου 651 m2. Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου εκτιμάται στους 24 μήνες, νοουμένου ότι δε θα υπάρξουν οποιεσδήποτε καθυστερήσεις.
 
 
Η τοποθεσία του προτεινόμενο έργου βρίσκεται σε αστική/ παραλιακή περιοχή με πολεοδομική ζώνη την τουριστική – Τ1δ1 και τη ζώνη εμπορικών και άλλων δραστηριοτήτων εκτός πυκνοκατοικημένης περιοχής πόλης - Εβ. Στην Ευρύτερη Περιοχή Μελέτης υφίστανται διαφόρου τύπου αναπτύξεις, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, μαρίνα, κατοικίες, χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας και εμπορικές αναπτύξεις. Επίσης, στο βόρειο σύνορο του έργου βρίσκεται το δευτερεύον οδικό δίκτυο Β1 (Λευκωσίας – Λεμεσού), το οποίο αποτελεί τη βασική οδό πρόσβασης στο έργο.

Δειτε Επισης

Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Δημόσια διαβούλευση για τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Στροβόλου-Κάλεσμα προς τους δημότες για εισηγήσεις
Μεγάλη πρόοδος στην ταχύτητα εξέτασης πολεοδομικών αιτήσεων από ΕΟΑ Αμμοχώστου-Τι δείχνουν τα στοιχεία
Δυναμική παρουσία GoGordian στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit στο Τελ Αβίβ
Ακίνητα στην Πάφο: Γιατί το μέγεθος, το ύψος και οι παροχές έχουν σημασία
Καθυστερήσεις στην έκδοση πολεοδομικών αδειών και πολεοδομικών ελέγχων συζήτησαν ΕΒΕΛ-ΕΟΑ Λάρνακας
Η ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Λευκωσίας και το top 5 των ακριβότερων συναλλαγών