Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέα πολυώροφη οικιστική ανάπτυξη στη Λεμεσό

Οικιστική ανάπτυξη 12 ορόφων με την ονομασία «Sea Horizon Tower» προωθεί στην Παρεκκλησιά η Crona Art. Το προωθούμενο έργο, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, αφορά την κατασκευή και λειτουργία οικιστικής ανάπτυξης 12 ορόφων και ύψους 50 μέτρων, με 20 πολυτελή διαμερίσματα.  
 
Το πολυόροφο κτήριο θα προσφέρει πολλαπλές ανέσεις ξεκούρασης, όπως εξωτερική και εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή, sauna, hammam, γυμναστήριο και χώρους ξεκούρασης στους χώρους πρασίνου. Να σημειωθεί ότι, τα 12 διαμερίσματα θα είναι δύο υπνοδωματίων και τα υπόλοιπα τριών υπνοδωματίων. 

Ο εξωτερικός χώρος θα διαθέτει 8 χώρους στάθμευσης, εκ των οποίων οι δύο για ΑμεΑ ενώ ο υπόγειος χώρος θα διαθέτει χώρο στάθμευσης 25 θέσεων, 22 αποθήκες, την εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή, αποδυτήρια, τους χώρους για sauna, το hammam, massage και μηχανοστάσιο.  

Το συνολικό εμβαδόν του υπό μελέτη τεμαχίου είναι 6.058 m2 ενώ το εμβαδόν του προτεινόμενου πολυώροφου κτηρίου θα καλύπτει έκταση περίπου 651 m2. Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου εκτιμάται στους 24 μήνες, νοουμένου ότι δε θα υπάρξουν οποιεσδήποτε καθυστερήσεις.
 
 
Η τοποθεσία του προτεινόμενο έργου βρίσκεται σε αστική/ παραλιακή περιοχή με πολεοδομική ζώνη την τουριστική – Τ1δ1 και τη ζώνη εμπορικών και άλλων δραστηριοτήτων εκτός πυκνοκατοικημένης περιοχής πόλης - Εβ. Στην Ευρύτερη Περιοχή Μελέτης υφίστανται διαφόρου τύπου αναπτύξεις, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, μαρίνα, κατοικίες, χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας και εμπορικές αναπτύξεις. Επίσης, στο βόρειο σύνορο του έργου βρίσκεται το δευτερεύον οδικό δίκτυο Β1 (Λευκωσίας – Λεμεσού), το οποίο αποτελεί τη βασική οδό πρόσβασης στο έργο.

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024