Ποια ακίνητα περιλαμβάνονται στο νέο fund της Τρ. Κύπρου

InBusinessNews  19/02/2020 07:46
Ποια ακίνητα περιλαμβάνονται στο νέο fund της Τρ. Κύπρου

Ποια ακίνητα περιλαμβάνονται στο νέο fund της Τρ. Κύπρου

InBusinessNews  19/02/2020 07:46
Υπό την ομπρέλα του επενδυτικού ταμείου BOC TERRA AIF V.C.I.C. Plc το οποίο δημιούργησε η REMU περιλαμβάνονται επτά μεγάλα ακίνητα αξίας €40-€45 εκατ. που είναι στην κατοχή της Τράπεζας Κύπρου λόγω χρεών των ιδιοκτητών τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλευλεύθερος» στο ταμείο περιλήφθηκαν τέσσερα ακίνητα στην επαρχία Λευκωσίας και από ένα στις επαρχίες Λάρνακας, Πάφου και Λεμεσού.

RELATED ARTICLESΜε βάση τις εκτιμήσεις της Τράπεζας Κύπρου τα εν λόγω ακίνητα αναμένεται να έχουν απόδοση από 5,28% έως και 6,4% σε βάθος χρόνου, αφού εν μέρει ήδη ενοικιάζονται μακροχρόνια και υπάρχουν προοπτικές για περαιτέρω αύξηση των εσόδων τους. Το αμέσως επόμενο διάστημα, η Τράπεζα Κύπρου θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς επενδυτές για να παρουσιάσει το BOC TERRA 1, το οποίο τέθηκε κάτω από ταμείο-ομπρέλα. Το ταμείο απευθύνεται σε επαγγελματίες και καλά ενημερωμένους επενδυτές ενώ η μίνιμουμ επένδυση που θα μπορούν να κάνουν είναι €500.000.
 
Τα ακίνητα που περιλαμβάνει το ταμείο είναι:

Κοrivos: Το ακίνητο βρίσκεται στην Πάφο και αποτελείται από εμπορικό κέντρο με καταστήματα όπως Superhome, Next και Debenhams.

Arcade: Εμπορικό κέντρο (η γνωστή Στοά Λήδρας) με υπόγειο χώρο στάθμευσης στην οδό Λήδρας, στο ιστορικό παλιό κέντρο της Λευκωσίας.

Jobelis: Ανακαινισμένοι αποθηκευτικοί χώροι στην είσοδο της βιομηχανικής περιοχής στο Δάλι.

Flymoon Property: Πέντε εμπορικοί χώροι σε κτήριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

Fairways: Το ακίνητο βρίσκεται στη Λεμεσό και αποτελείται από δύο κτηριακές εγκαταστάσεις στις οποίες λειτουργούν τα κέντρα εξυπηρέτησης δύο αντιπροσωπειών αυτοκινήτων.

Commercial Building: Μεικτή ανάπτυξη στη Λάρνακα αποτελούμενη από δύο καταστήματα στο ισόγειο, γραφεία σε δύο ορόφους και δύο μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους με ξεχωριστές ράμπες.

Philiki Insurance Block 4: Εμπορικό κτήριο το οποίο χρησιμοποιείται από ένα ενοικιαστή και βρίσκεται στην οδό Βυζαντίου στον Στρόβολο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας