Altamira: 28 νέα οικιστικά ακίνητα από €46.000 (pics)

28 νέα οικιστικά ακίνητα και συγκεκριμένα 14 κατοικίες και 14 διαμερίσματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με τιμές που αρχίζουν από τις €46.000 και φθάνουν μέχρι τις €500.000 ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira.

Πρόκειται για 19 ακίνητα στην επαρχία Λευκωσίας, 4 στην επαρχία Πάφου, 4 στην επαρχία Λάρνακας και 1 στην επαρχία Λεμεσού.

Αναλυτικά:

ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΩΜΗ €500.000
 


Διώροφο κτήριο μικτής χρήσης σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Έγκωμης σε απόσταση περί τα 545 μέτρα νοτιοδυτικά του Μακαρείου Σταδίου και περί τα 245 μέτρα δυτικά της λεωφόρου Λυκαβητού. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως σχολεία, φούρνοι, καταστήματα, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο.

Το κτήριο ανεγέρθηκε περί το 1996 και βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Στο ισόγειο αποτελείται από κατάστημα με ενιαίο χώρο διαλέξεων, αποχωρητήριο και δύο αποθήκες. Στον όροφο αποτελείται από οροφοδιαμέρισμα με ενιαίο χώρο δύο καθιστικών, τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα) και δύο καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό του κτηρίου ανέρχεται σε 383 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 72 τ.μ (περίπου).

Το κατάστημα στο ισόγειο ενοικιάζεται.
 
ΔΕΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ €460.000

 

Δέκα διαμερίσματα σε κεντρική τοποθεσία στην Ενορία Παναγιά του Δήμου Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 90 μέτρα νοτιοδυτικά του Πανεπιστημίου Frederick και περί τα 180 μέτρα βορειοδυτικά της λεωφόρου Αγίου Ανδρεόυ. Είναι τοποθετημένα κοντά σε όλων των ειδών παροχές όπως σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι τα διαμερίσματα αποτελούν τα ¾ μερίδια του ακινήτου. Σημειώνεται επίσης ότι για το διαμέρισμα με αρ. θύρας 104 πωλούνται τα ¾ μερίδια.

Το συνολικό εμβαδό των εσωτερικών χώρων των διαμερισμάτων ανέρχεται σε 612 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 80 τ.μ (περίπου).  Ο μέσος όρος αγοράς κάθε διαμερίσματος είναι οι €46.000
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 6 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ €450.000


Το ακίνητο προς πώληση είναι μια κατοικία έξι υπνοδωματίων στην Πόλη Χρυσοχούς. Η κατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης καθώς ανεγέρθηκε το 2006 και επεκτάθηκε το 2013. Το εμβαδό της γης είναι 1,711τ.μ., ενώ το κτήριο έχει εμβαδό κλειστών χώρων περί τα 234τ.μ., και υπόστεγο περί τα 90τ.μ. Αποτελείται από υπόγειο χώρο, ισόγειο και όροφο. Το υπόγειο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο με ντους και γραφείο, το ισόγειο καθιστικό, τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με έξοδο σε βεράντα και ensuite υπνοδωμάτιο, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία είναι ensuite, ένα αποχωρητήριο με μπάνιο και ένα πλυσταριό. Στον όροφο υπάρχει επίσης roof garden από το οποίο υπάρχει απρόσκοπτη θέα της ευρύτερης περιοχής. Εξωτερικά, υπάρχει γκαράζ και πισίνα. Διαθέτει θέα στη θάλασσα και έχει κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές. Στο ακίνητο έχει εγκατασταθεί σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης. 
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 5 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ €425.000

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Παλλουριώτισσα, στο Δήμο Λευκωσίας. Βρίσκεται 30 μέτρα νότια από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Παλλουριώτισσας και 150 μέτρα βορειοανατολικά από την Λεωφόρο Λάρνακος. Πρόκειται για την περιοχή BMH Παλλουριώτισσας η οποία χαρακτηρίζεται από την πληθώρα υπηρεσιών που παρέχει, καθώς τοποθετείται πολύ κοντά στους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Δήμου.

Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση συντήρησης και αποτελείται από ισόγειο, όροφο, σοφίτα και υπόγειο. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και αποθήκη, ενώ στον όροφο υπάρχουν πέντε υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο μπάνιο (υδρομασάζ) με αποχωρητήριο, κοινό δωμάτιο μπάνιου και jacuzzi.  Η σοφίτα έχει εμβαδό 50τ.μ. και αποτελείται από χώρο διαμορφωμένο σε δωμάτια. Το υπόγειο έχει εμβαδό 65 τ.μ. και μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητος χώρος εφόσον αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό χώρο, δύο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με ντους.

Εξωτερικά υπάρχει αυλή διαμορφωμένη με σταμπωτό τσιμέντο και περιμετρικά διαθέτει τοιχίο, το οποίο διαφυλάσσει την ιδιωτικότητά της. Διαθέτει επίσης ένα καλυμμένο χώρος στάθμευσης και δύο ακάλυπτους χώρους στάθμευσης. Θεωρείται κατάλληλη επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες. Το ακίνητο κατέχεται.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ €405.000

Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στον Δήμο Αγίου Αθανασίου της Επαρχίας Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 710 μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου Μέσα Γειτονιάς και περί τα 450 μέτρα βορειοανατολικά του «Grammar School». Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως σχολεία, υπεραγορές, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού. 


Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 20 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, όροφο και σοφίτα και είναι δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 280 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 96 τ.μ (περίπου), της σοφίτας σε 38 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 32 τ.μ (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών 60 τ.μ (περίπου). Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.  
 
ΔΥΟ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΛΙΒΑΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ €340.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι δύο εφαπτόμενες ημιανεξάρτητες διώροφες κατοικίες στον Δήμο Λιβαδιών της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκονται σε απόσταση περί τα 550 μέτρα ανατολικά του κέντρου του Δήμου και περί τα 255 μέτρα νότια του Λυκείου Λιβαδιών. Οι κατοικίες διαθέτουν πολύ καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και την πόλη της Λάρνακας. Επιπλέον, ο αυτοκινητόδρομος και η τουριστική περιοχή Ορόκληνης βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.

Οι δύο κατοικίες είναι πανοποιότηπες και διαθέτουν ενιαίο χώρο σαλόνι/τραπεζαρία/καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό και κουζίνα/πρόχειρη τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτουν τρία υπνοδωμάτια, πρόχειρο καθιστικό και μπάνιο. Επιπλέον, κάθε κατοικία διαθέτει υπόστεγο χώρο στάθμευσης. Σημειώνεται ότι 1Α έχει ανακαινισθεί πριν από 2 χρόνια (περίπου). Επιπρόσθετα, κατοικία με αρ.1Α ενοικιάζεται. Η κάθε κατοικία διαθέτει εμβαδό εσωτερικών χώρων 200 τ.μ (περίπου) και καλυμμένων βεραντών 12 τ.μ (περίπου). 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ €340.000

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στον Δήμο Ιδαλίου της Επαρχίας Λευκωσίας, σε 2 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Carlsberg και σε μικρή απόσταση βόρεια από την βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και κοινότητες, την πόλη της Λευκωσίας και σε όλων των ειδών παροχές όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες κλπ.

Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία,  κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αποθήκη και  χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται 150 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 32 τ.μ (περίπου) και του χώρου στάθμευσης σε 30 τ.μ. (περίπου).
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες. 
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ €285.000

Διώροφη κατοικία σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου σε απόσταση περί τα 115 μέτρα βόρεια του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρείου ΙΙΙ και περί τα 165 μέτρα δυτικά της λεωφόρου Λεμεσού. Στην άμεση περιοχή του ακινήτου προσφέρονται όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο.

Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στον 1ο όροφο. Στον 2ο όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και αποχωρητήριο. Στο ισόγειο υπάρχει αποθήκη και χώροι στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 220 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών 25 τ.μ (περίπου).   
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ €235.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Απ. Βαρνάβα του Δήμου Στροβόλου της επαρχίας Λευκωσίας. Τοποθετείται σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή 50 μέτρα βόρεια από την Λεωφόρο Αθαλάσσας και 400 μέτρα νοτιοανατολικά από το Πάρκο Ακρόπολης. Διαθέτει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις.

Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο, σαλόνι με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια  και αποχωρητήριο με μπάνιο. Η κατοικία εξωτερικά διαθέτει επίσης ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Το εμβαδόν καλυμμένων χώρων της κατοικίας είναι περί τα 185τ.μ. πλέον περί τα 20τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 14τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. 


ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ €235.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στον Αρχάγγελο Λακατάμειας 350 μέτρα βορειοδυτικά της Λίμνης Μαγκλή και 600 μέτρα ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ανθούπολης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, αμιγώς οικιστική περιοχή με πολύ καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1996 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Έχει μεγάλο εμβαδό κλειστών χώρων και ακάλυπτων βεραντών. Θεωρείται κατάλληλη επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες. Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 286 μ².
Η κατοικία ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΩΜΗ €173.000

Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε μία εξαιρετική τοποθεσία στο Δήμο Έγκωμης της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 30 μέτρα νότια της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και περί τα 520 μέτρα βορειοδυτικά της υπεραγοράς «Αλφαμέγα». Σε κοντινή απόσταση από το ακίνητο βρίσκονται όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει πολύ καλή πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας. Γενικότερα, πρόκειται για μια περιοχή η οποία παρουσιάζει διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της κεντρικής τοποθεσίας της και των εξαιρετικών προσβάσεων της.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας με την ονομασία «ELENI COURT». Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, αποχωρητήριο ξένων και τρία υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης αποθήκη και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.
Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.  Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΝΕΟΥ €160.000

Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με σοφίτα στο Μενεού, της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας, 500 μέτρα δυτικά από το Δημοτικό Σχολείο Μενεού. Πρόκειται για μια μοντέρνα διαμορφωμένη ημιανεξάρτητη κατοικία που έχει ανεγερθεί περί το 2008 στο 113/526 μερίδιο οικοπέδου με άλλες τέσσερις κατοικίες.

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο (jacuzzi) με αποχωρητήριο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και αυλή. Έχει εμβαδό 168τ.μ. καλυμμένους χώρους, 18τ.μ. καλυμμένο χώρο στάθμευσης και 235τ.μ. περίπου εμβαδό οικοπέδου.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ €160.000

Άνετο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 410 μέτρα νοτιοανατολικά του «English School» και περί τα 470 μέτρα νότια του Μακάρειου Νοσοκομείου. Στην άμεση περιοχή του ακινήτου προσφέρονται όλων ειδών υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, τράπεζες, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο. Πρόκειται για μια περιοχή με διαχρονικά υψηλή ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της κεντρικής τοποθεσίας της και της προσπελασιμότητας της.

Το διαμέρισμα βρίσκεται επί της οδού Ευαγόρα Παλλικαρίδη, στον 2ο όροφο πολυκατοικίας με την ονομασία «City Home 14» η οποία ανεγέρθηκε πριν από 22 χρόνια περίπου. Συγκεκριμένο πρόκειται για ένα διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Επιπλέον, διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αποθήκης και χώρου στάθμευσης στο υπόγειο.  
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ €130.000

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε κεντρική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 240 μέτρα βορειοδυτικά του Δημαρχείου Στροβόλου και περί τα 250 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Στροβόλου. Η άμεση περιοχή του ακινήτου προσφέρει κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία η οποία διαχρονικά παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω των πολύ καλών προσβάσεων της.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο της οικοδομής με την ονομασία «Pediaios River Court» η οποία ανεγέρθηκε περί το 1997.  Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι ικανοποιητικό ενώ αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους) και βεράντες. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 97 τ.μ.
 
ΤΡΕΙΣ ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑ ΑΠΟ €85.000 (ΣΥΝΟΛΟ €295.000)

Τα ακίνητα προς πώληση είναι τρεις ημιτελής διώροφες κατοικίες σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή στον Δήμο Πέγειας της Πάφου. Βρίσκονται σε απόσταση περί τα 160 μέτρα βορειοανατολικά του Δημοτικού Γηπέδου Πέγειας και περί τα 855 μέτρα νότια του πυρήνα του Δήμου. Τοποθετούνται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων.

Ο συντελεστής δόμησης 30% αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη δόμηση του περιβάλλοντος.Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι κατοικίες διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Το γεγονός ότι οι κατοικίες είναι ημιτελείς δίδει την ευκαιρία στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει τελειώματα της επιλογής του.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ €58.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη τοποθεσία στη κοινότητα Ξυλοφάγου, στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού και περί τα 500 μέτρα νοτιοανατολικά του κεντρικού δρόμου που διαπερνά την κοινότητα. Είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της κοινότητας και τον αυτοκινητόδρομο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας η οποία ανεγέρθηκε περί το 2008.

Το διαμέρισμα φέρει αριθμό Γ1, αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, δύο υπνοδωμάτια και δωμάτιο μπάνιου με αποχωρητήριο. To διαμέρισμα διαθέτει χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 64 τ.μ (περίπου) κα των καλυμμένων βεραντών σε 14 τ.μ (περίπου).

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια