Τον Μάρτιο παραδίδεται το Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων και το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη

Εντός Μαρτίου αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων αλλά και το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους σε πρόσφατη συνεδρία στην παρουσία αρμοδίων λειτουργών του κράτους ενημερώθηκαν ότι η παράδοση του Συνεδριακού Κέντρου αναμένεται να γίνει εντός Μαρτίου. Το Κέντρο είναι χωρητικότητας 300 - 400 περίπου ατόμων και θα βοηθήσει τα μέγιστα την ανάπτυξη των Λευκάρων και της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής, αφού θα προσφέρεται για πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Δήμου, εκπαιδευτηρίων και οργανωμένων συνόλων.
 
Σύμφωνα με τον κ. Σοφοκλέους το όλο έργο, θα στοιχίσει περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και θα προσφέρει όλες τις ανέσεις και διευκολύνσεις. Πρόκειται, είπε, "ίσως για ό,τι πιο σύγχρονο σε υποδομή και εγκαταστάσεις διοργάνωσης συνεδρίων έχει να επιδείξει η Κύπρος, ενώ η λειτουργία του θα δημιουργήσει νέες προοπτικές ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού και θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα στα Λεύκαρα για όλο το χρόνο».
 
Ερωτηθείς για το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ο κ. Σοφοκλέους είπε ότι «στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με το Συνεδριακό Κέντρο και ήδη άρχισαν να λειτουργούν οι ταχυδρομικές υπηρεσίες. Οι υπάλληλοι έχουν ήδη αρχίσει την  απαραίτητη εκπαίδευση και αναμένεται ότι το ΚΕΠ θα λειτουργήσει εντός Μαρτίου».
 
Εξήγησε πως «η επίπλωση, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να λειτουργήσει το Κέντρο αναμένεται να κοστίσουν γύρω στις 50 χιλιάδες ευρώ. Η λειτουργία του ΚΕΠ θα βοηθήσει όχι μόνο τα Λεύκαρα αλλά και τις γύρω Κοινότητες και γενικότερα τη Λάρνακα αφού θα αποσυμφορήσει το Κέντρο που λειτουργεί στη πόλη».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας