KRINOS COURT: Νέα Ανάπτυξη Διαμερισμάτων Πολυτελείας από την Aristo Developers

Η Aristo Developers εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της στην Πάφο προσθέτοντας μια νέα ανάπτυξη πολυτελών διαμερισμάτων μοντέρνου σχεδιασμού. 

Το νέο έργο του ομίλου φέρει την ονομασία “KRINOS COURT” και αναπτύσσεται στην πιο προνομιακή τοποθεσία του κέντρου της πόλης, σε μικρή εγγύτητα προς όλες τις υπηρεσίες όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες μόλις 5 λεπτά από το ιστορικό  και γραφικό κέντρο της Πάφου αλλά και το ειδυλλιακό παραλιακό τουριστικό μέτωπο της πόλης. 
 
To έργο αποτελείται από 24 μονάδες διαμερισμάτων ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων τα οποία περιστοιχίζονται από μεγάλους χώρους πρασίνου συνθέτοντας ένα πανέμορφο εξωτερικό φυσικό περιβάλλον. Επιπλέον οι ιδιοκτήτες του έργου θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν διάφορες ανέσεις όπως πρόσβαση σε μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα και άρτια διαμορφωμένους εξωτερικούς πλακόστρωτους χώρους.
 
Το “KRINOS COURT” αποτελεί ιδανική επιλογή για μόνιμη κατοικία ενώ παράλληλα συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας προσοδοφόρας επένδυσης έχοντας ήδη προσελκύσει ένα σημαντικό αριθμό επενδυτών διαφόρων εθνικοτήτων. 
 
Ήδη, με την ανακοίνωση της έναρξης πωλήσεων σε αυτό το νέο έργο, πέραν του 30% των διαθέσιμων μονάδων στο έργο έχουν προπωληθεί επισφραγίζοντας το ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για αυτή την ανάπτυξη.
 
Η Aristo Developers, παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα Ανάπτυξης Γης και συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών εξυπηρετώντας τις ανάγκες του διεθνούς πελατολογίου της και ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία και την ευημερία της χώρας μας. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες