powered by

HARAKIS: Η νέα Οικιστική Ανάπτυξη «33 Makrygianni» στο κέντρο της Λεμεσού

Ακόμη μια Οικιστική Ανάπτυξη σε προνομιακή τοποθεσία στο Κέντρο της Πόλης της Λεμεσού, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο από την εταιρεία Harakis.

Το έργο φέρει την ονομασία «Makrygianni 33» και βρίσκεται επι της οδού Στρατηγού Μακρυγιάννη στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού, σε μικρή απόσταση  από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την οδό Αγίου Ανδρέου και μόλις πέντε λεπτά από την περιοχή του Κάστρου της Λεμεσού. 

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για νεαρά ζευγάρια ενώ περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία μιας προσοδοφόρας επένδυσης αφού αποτελείται από διαμερίσματα του ενός και δύο υπνοδωματίων με καλυμμένους χώρους στάθμευσης και ευρύχωρους αποθηκευτικούς χώρους. Τα «smart» διαμερίσματα περιλαμβάνουν σύστημα αυτοματισμών & τηλεδιαχείρισης, σύστημα συναγερμού και πυροπροστασίας, κλιματισμό χωστού τύπου σε όλα τα δωμάτια (Mitsubishi Electric), Structured Cabling και ψευδοροφές που εμπεριέχουν εντοιχισμένο σύστημα φωτισμού. Ήδη το 50% των διαθέσιμων διαμερισμάτων έχουν πωληθεί επιβεβαιώνοντας την επενδυτική αξία και την στρατηγική τοποθεσία του έργου το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και άλλες οικιστικές αναπτύξεις της εταιρείας  επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.harakis.com/

Δειτε Επισης

Ξεκάθαρος και απόλυτος για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν ο Χριστοδουλίδης-«Θα μπούμε το 2026»
Άστραψε και βρόντηξε για το ΤΚΑ ο Κεραυνός-«Κάποιοι ανέλαβαν να υποκαταστήσουν τους οίκους αξιολόγησης»
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Δημόσια διαβούλευση για τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Στροβόλου-Κάλεσμα προς τους δημότες για εισηγήσεις
Eurobank Holdings: Ενισχυμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο με Eurobank Cyprus και Ελληνική-Πάνω κατά 31,3% και στα €121 εκ.
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων