Όμιλος Λεπτός: Πρωτοπόρος στη δημιουργία παραθεριστικών κατοικιών σε Κύπρο και Ελλάδα

Ο Όμιλος Λεπτός με ηγετική παρουσία στον τομέα ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα από το 1960 διαθέτει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο με έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής στα οποία ξεχωρίζουν, ιδιαίτερα οι παραθεριστικές κατοικίες. 
 
Στην Κύπρο οι ντόπιοι όσο και οι ξένοι αγοραστές επιλέγουν κυρίως παραθαλάσσιες κατοικίες, με περισσότερη έμφαση τις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού γνωστές για τις φυσικές ομορφιές, την ιστορία και τον κοσμοπολίτικο τους χαρακτήρα. Στην Ελλάδα πρώτες επιλογές είναι τα πανέμορφα νησιά της Κρήτης, της Σαντορίνης και της Πάρου, όπου κάποιος μπορεί να βρει το σπίτι των ονείρων του.
 
Έργα που ξεχωρίζουν και ελκύουν, μοναδικά στο είδος για την αρχιτεκτονική και τον χαρακτήρα τους, είναι το “Coral Bay Resort”  και  “Aphrodite Gardens” στην Πάφο, το “Blu Marine”και το “Limassol Park” στην Λεμεσό, καθώς επίσης το  “Aegean Blue”στην Κρήτη, το “Santorini Villas” στην Σαντορίνη και το “Paros Gardens”  στην  Πάρο. Όλα τα έργα βρίσκονται κοντά σε πανέμορφες παραλίες και άλλες φυσικές ομορφιές, με κοινόχρηστες ή ιδιωτικές πισίνες, πλούσιους κήπους και χώρους πρασίνου, παιδότοπους κάπως επίσης διαθέτουν υπηρεσίες διαχείρισης και ενοικίασης.
 
Φέτος ο Όμιλος Λεπτός συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής δημιουργίας και βρίσκεται στην πρωτοπορία της ανάπτυξης γης και οικοδομών στην Κύπρο και Ελλάδα ανοίγοντας διαρκώς νέους ορίζοντες. Φιλοσοφία των ανθρώπων του Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια είναι να δημιουργούν έργα με ξεχωριστή ταυτότητα, υψηλή αισθητική, άριστη ποιότητα πάντα με ευαισθησία στο περιβάλλον.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας