Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

BidX1: Ευκαιρίες για διαμερίσματα από €55,000

Η κορυφαία prop-tech εταιρεία BidX1 πρόσφατα λάνσαρε το νέο κατάλογο ακινήτων που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση κατά τη διαδικτυακή δημοπρασία που θα διοργανώσει στις 19 Φεβρουαρίου 2020, μέσω της πλατφόρμας της (https://bidx1.com/en/cyprus).

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αρκετές οικιστικές ευκαιρίες- κάποιες από τις οποίες παρουσιάζονται πιο κάτω -  με επιφυλασσόμενες τιμές που ξεκινούν από €55,000, συμπεριλαμβανομένου ενός διαμερίσματος τριών υπνοδωματίων στο πολυτελές Aphrodite Hills Golf & Spa Resort. 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 74τ.μ. στην Έγκωμη

 
Κτισμένο το 2003, το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας, και περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας/κουζίνας, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα, όπως επίσης και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός χώρου στάθμευσης. Το ακίνητο διαθέτει 74 τ. μ. εμβαδόν εσωτερικών χώρων και 4 τ.μ. εμβαδόν καλυμμένων βεραντών.   
Επιφυλασσόμενη τιμή: €80,000
Προκαταβολή: €3,000
https://bidx1.com/en/el-cy/auction/property/39846 

Διαμέρισμα με roof garden στην Λακατάμεια


Με εμβαδόν 83 τ.μ. εσωτερικών χώρων, 19 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 100 τ.μ. roof garden, αυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων βρίσκεται στο 2ο όροφο πολυκατοικίας σε ήσυχη περιοχή, 15 μ. νότια του κυκλικού κόμβου Αρχαγγέλου, ο οποίος συνδέει την Λευκωσία με το τουριστικό θέρετρο του Τροόδους. Η τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο νέο εμπορικό κέντρο της Λακατάμειας και προς το κέντρο της Λευκωσίας μέσω των Λεωφόρων Αρχαγγέλου και Στροβόλου, καθώς και σε άλλες πόλεις.
Επιφυλασσόμενη τιμή: €90,000
Προκαταβολή: €3,000
https://bidx1.com/en/el-cy/auction/property/39763 

Ρετιρέ τριών υπνοδωματίων στην Πάφο

 
Το ακίνητο βρίσκεται στην ενορία Αγίου Θεόδωρου, του Δήμου Πάφου, διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων περί τα 99 τ.μ., και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα, τουαλέτα με μπάνιο και μεγάλη καλυμμένη βεράντα. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από μικτή ανάπτυξη, όπως καταστήματα, γραφεία, διαμερίσματα και κατοικίες.
Επιφυλασσόμενη τιμή: €55,000
Προκαταβολή: €3,000
https://bidx1.com/en/el-cy/auction/property/40034 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

 
Διαμέρισμα στο 2ο όροφο, δύο υπνοδωματίων με καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο, με εμβαδόν 80 τ.μ. εσωτερικών χώρων και 16 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Η τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει καλή πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας, καθώς βρίσκεται κοντά στις Λεωφόρους Καλλιπόλεως και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ.
Επιφυλασσόμενη τιμή: €80,000
Προκαταβολή: €3,000
https://bidx1.com/en/el-cy/auction/property/39780 

 

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills resort


Μέρος του Aphrodite Hills Golf & Spa Resort Residences στα Κούκλια της Πάφου, το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 104 τ.μ., καλυμμένων βεραντών 30 τ.μ., ακάλυπτων βεραντών 8 τ.μ., και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυλής. Το διαμέρισμα είναι μέρος του οικιστικού κτηριακού συγκροτήματος “Thesseus Village-Phase 1” το οποίο διαθέτει κοινόχρηστες πισίνες και πανοραμική θέα στη Μεσόγειο. Το Aphrodite Hills Golf Resort είναι εγκεκριμένο PGA Golf Resort που διαθέτει ξενοδοχείο 5 αστέρων, εστιατόρια και υπηρεσίες σπα.
Επιφυλασσόμενη τιμή: €170,000
Προκαταβολή: €4,500
https://bidx1.com/en/el-cy/auction/property/40284 

Για περισσότερες οικιστικές ευκαιρίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τον κατάλογο στην πλατφόρμα της BidX1 (https://bidx1.com/en/cyprus), όπου μπορούν να κάνουν και την εγγραφή τους από τις 5 Φεβρουαρίου. Η εγγραφή είναι πολύ απλή, χρειάζεται μόνο στοιχεία ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης, και μια προκαταβολή σε σχέση με την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών. 

Η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι προσβάσιμη σε οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε βρίσκεται ο χρήστης. Τη μέρα της δημοπρασίας, οι προσφορές ξεκινούν από την αναφερθείσα επιφυλασσόμενη τιμή. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα. Οι πλειοδότες εμφανίζονται με τον αριθμό τους και όχι με το όνομά τους ώστε να διατηρείται η ανωνυμία τους.

Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά, δηλαδή να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή, εντός έξι με επτά εβδομάδων, ωστόσο η ακριβής μέρα ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου στην ιστοσελίδα μας. 

Η ομάδα έμπειρων συμβούλων της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή για ανοικτές επισκέψεις στα ακίνητα. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο παρακαλώ καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο info@cy.bidx1.com 
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023