Ένα νέο οικιστικό έργο της Cyfield στην Αγλαντζιά

Δελτίο Τύπου  22/01/2020 13:19
Ένα νέο οικιστικό έργο της Cyfield στην Αγλαντζιά

Ένα νέο οικιστικό έργο της Cyfield στην Αγλαντζιά

Δελτίο Τύπου  22/01/2020 13:19
Κοντά στην περιοχή ΡΙΚ, σε μια ήσυχη γειτονιά, στην οδό Ευρπίδου, ανεγείρεται το νέο οικιστικό έργο του Ομίλου Cyfield  με την ονομασία «Ευριπίδης».

Πρόκειται για ένα νέο σύγχρονο κτήριο, το οποίο διαθέτει συνολικά μόνο έξι μοντέρνα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων. 

Οι χώροι των διαμερισμάτων έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν άπλετο φως στο εσωτερικό τους, με λειτουργικότητα και άνεση.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους, ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού, με καλυμμένους χώρους μεταξύ των 140τμ και 144τμ.

Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ευρύχωρα μπαλκόνια.
rugani2


Όπως όλα τα κτήρια που κατασκευάζει ο όμιλος Cyfield, το έργο «Ευριπίδης» διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’,  το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση με αποτέλεσμα χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και δαπάνη.
rugani3
 

Το σύγχρονο αυτό κτήριο χαρακτηρίζεται από την εξέχουσα τοποθεσία του, καθώς παρέχει τη δυνατότητα  άμεσης προσέγγισης τόσο των Πανεπιστημίων και του κέντρου της Λευκωσίας, όσο και του αυτοκινητόδρομου προς τις υπόλοιπες πόλεις. 
rugani4

Παραμένοντας διαχρονικά η αγορά κατοικίας ως η σημαντικότερη επένδυση για τον Κύπριο, η Cyfield προσφέρει τις πλέον ιδανικές αυτές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας