Νέα πρωτοποριακά οικιστικά σχέδια από τον Όμιλο εταιρειών Δ. Ζαβός

Δελτίο Τύπου  21/01/2020 09:00
Νέα πρωτοποριακά οικιστικά σχέδια από τον Όμιλο εταιρειών Δ. Ζαβός

Νέα πρωτοποριακά οικιστικά σχέδια από τον Όμιλο εταιρειών Δ. Ζαβός

Δελτίο Τύπου  21/01/2020 09:00
Ο  Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός δηλώντας έμπρακτα την υποστήριξη του στο αναφαίρετο  δικαίωμα της εξασφάλισης και διασφάλισης ιδιόκτητης κατοικίας και δυνατότητας επένδυσης στην Λεμεσό, παρουσιάζει το νέο διπλό σχέδιο
για την κυπριακή αγορά, «Ζήτα Κατοικία» - «Ζήτα Επένδυση».
 
«ΖΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ»
Το Σχέδιο Ζήτα Κατοικία, δίνει τη δυνατότητα σε νεαρά ζευγάρια και οικογένειες, να αποκτήσουν  το πολυπόθητο ιδιόκτητο ακίνητο δύο ή τριών υπνοδωματίων σε προσιτές τιμές (από €195,000+ΦΠΑ). Η αγορά ακινήτου, σε προνομιούχες περιοχές της Λεμεσού (Μέσα Γειτονιά, Γερμασόγεια, Σφαλαγγιώτισσα, Άγιος Σπυρίδωνας, Πέτρου κ Παύλου) γίνεται πλέον εφικτή με την ανέγερση κατοικιών οι οποίες δεν θα είναι υποδιαίστερες ως προς της αισθητική, την ποιότητα και την ασφάλεια με σύγχρονες μεθόδους που πληρούν τα πρότυπα κατοικιών φιλικών προς το περιβάλλον.
 
«ΖΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ»
Στην εποχή που τα επιτόκια στις Κυπριακές τράπεζες είναι πιο χαμηλά από ποτέ, η επένδυση σε ακίνητα είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους να επενδύσει κάποιος τα χρήματα του. Το πρωτοποριακό Σχέδιο αγοράς ακινήτου Ζήτα Επένδυση προσφέρει τη δυνατότητα Επένδυσης και Απόσβεσης με τη μέγιστη εγγυημένη μηνιαία απόδοση σε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά και με πολύ προσιτό αρχικό κόστος. Το επενδυτικό σχέδιο εξασφαλίζει στον αγοραστή απόδοση μέχρι και 4%, αφού την διαχείριση του ακινήτου αναλαμβάνει ο ίδιος ο Όμιλος Δ. Ζαβός.
 
Προσφέροντας την επιλογή απόκτησης κατοικίας είτε για ιδιοκατοίκηση είτε και επενδυτικά με έργα που εντυπωσιάζουν και σε προσιτές τιμές, ο Όμιλος Εταιρειών Δ Ζαβός επαναπροσδιορίζει την επιλογή αγοράς ανάγοντας την σε δικαίωμα απόκτησης ακινήτου.
 
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας