Η νέα εταιρική ταυτότητα της ROTOS GROUP

Δελτίο τύπου  13/01/2020 12:31
Η νέα εταιρική ταυτότητα της ROTOS GROUP

Η νέα εταιρική ταυτότητα της ROTOS GROUP

Δελτίο τύπου  13/01/2020 12:31
Η νέα εταιρική ταυτότητα της ROTOS GROUP σηματοδοτεί τη νέα εποχή που εισέρχεται ο όμιλος.

RELATED ARTICLES

Ο ανανεωμένος χρωματικός τόνος σε συνδυασμό με την απλότητα, τη διαχρονικότητα και συγχρόνως κομψότητα στο νέο λογότυπο και στη γραμματοσειρά καθορίζουν το πολύ υποσχόμενο μέλλον του ομίλου.

Μέσα από την πολυετή παρουσία του στον χώρο της οικοδομικής βιομηχανίας κατασκεύασε πολυάριθμες οικιστικές και εμπορικές μονάδες στην Κύπρο και στο εξωτερικό και συνέχισε την ανάπτυξη του με την κατασκευή και διαχείριση ιδιόκτητων φοιτητικών εστιών.

Με έργα όπως το Wargaming HQ , το uniHALLS premier, το uniHALLS trinity και το U Residences έχει καταξιωθεί ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες ανάπτυξης γης.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική, η άριστη ποιότητα κατασκευής, η ενεργειακή απόδοση καθώς και η έγκαιρη ολοκλήρωση και τιτλοποίηση των ακινήτων αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του ομίλου για τη συνέπεια και την αξιοπιστία του.

Σύντομα στον όμιλο θα προστεθεί η κατηγορία EXCLUSIVE PROJECTS by Rotosgroup η οποία θα αφορά οικιστικές αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αρχιτεκτονικής που θα απευθύνονται σε εκλεκτό πελατολόγιο και θα βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες.

Η ανανέωση θεωρείται ως μια φυσική εξέλιξη της επιτυχημένης πορείας του ομίλου καθώς η νέα οπτική ταυτότητα ανεβάζει τον πήχη και παράλληλα επιβεβαιώνει την ηγετική θέση του ομίλου στον κλάδο των ακινήτων.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας