Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: 10+4 νέα σπίτια από €55,000! (pics)

Δεκατέσσερις νέες κατοικίες ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Πρόκειται για 9 κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας, 3 στην επαρχία Λάρνακας, 1 στην Πάφο και 1 στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Οι τιμές των κατοικιών αρχίζουν από τις €55,000 και φθάνουν μέχρι τις €650,000 για την ακριβότερη.

Διαβάστε ακόμα: Οι αλυσίδες εστίασης από τη Θεσσαλονίκη που κατέφθασαν στην Κύπρο

Διαβάστε ακόμα: Πωλήθηκε το ακριβότερο διαμέρισμα της Τράπεζας Κύπρου (pics)

Διαβάστε ακόμα: ΚΕΔΙΠΕΣ: Στα €8,1 δις τα περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση

Αναλυτικά:
6 ΗΜΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΕΡΙ €1,096,000
 

Τα ακίνητα προς πώληση είναι έξι διώροφες ημιανεξάρτητες κατοικίες με υπόγειο, σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή του Δήμου Τσερίου στην Λευκωσία. Εφάπτονται σε ποτάμι και βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βορειοδυτικά από το Α' Δημοτικό Σχολείο Τσερίου και σε απόσταση περί τα 550 μέτρα βορειοδυτικά από τον πυρήνα του Δήμου.
Τοποθετούνται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον η περιοχή διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο καθώς και στην Λευκωσία. Οι κατοικίες είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα. Οι κατοικίες είναι μέρος του "River Side Complex" το οποίο αποτελείται από 8 κατοικίες.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών δεν έχουν ολοκληρωθεί όμως το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι σχετικά καλό.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΙΒΑΔΙΑ €650,000


Διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική και αμιγώς οικιστική τοποθεσία στο Δήμο Λιβαδιών της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 460 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αγίας Νάπας και σε απόσταση περί τα 490 μέτρα βορειοανατολικά του Γυμνασίου Λιβαδιών. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως σχολεία, τράπεζες, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς το παραλιακό μέτωπο του δρόμου Δεκέλειας. Το ακίνητο είναι γωνιακό και εφάπτεται δημοσίων δρόμων κατά μήκος τους βορειοανατολικού και του βορειοδυτικού του συνόρου με ολικό πρόσωπο περί τα 68 μέτρα (περίπου). Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν 19 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, σαλόνι, πρόχειρη τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό, ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο ξένων, γκαράζ και βεράντες στο ισόγειο. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ντους και αποχωρητήριο, μπάνιο με αποχωρητήριο, γκαρνταρόμπα, γραφείο και βεράντες. Εξωτερικά υπάρχει κιόσκι, πισίνα, σιντριβάνι και ψησταριά.. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 416 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών στα 140 τ.μ (περίπου) και του οικοπέδου στα 1378 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται.
Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.
 
ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗΔΕΙΑ €310,000

Το ακίνητο προς πώληση αποτελεί φάρμα - χοιροστάσιο στην Κοινότητα Ορμήδεια της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 3χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας. Διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο. Το χωράφι εντός του οποίου βρίσκονται τα υποστατικά διαθέτει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ εφάπτεται δημοσίου δρόμου σε μέρος του ανατολικού του συνόρου. Εντός του τεμαχίου υπάρχουν κτηνοτροφικά υποστατικά συνολικού εμβαδού περί τα 4750τ.μ και ισόγεια κατοικία εμβαδού περί τα 70τ.μ. Επιπλέον υπάρχει μια ημιτελής οικοδομή εμβαδού 70 τ.μ η οποία βρίσκεται στο στάδιο του σκελετού και της τοιχοποιίας. Το ακίνητο κατέχεται. Σημειώνεται ότι το ακίνητο βρίσκεται εντός των βρετανικών βάσεων. 


ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ €258,000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στον Αρχάγγελο Λακατάμειας 350 μέτρα βορειοδυτικά της Λίμνης Μαγκλή και 600 μέτρα ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ανθούπολης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, αμιγώς οικιστική περιοχή με πολύ καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας.Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1996 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Έχει μεγάλο εμβαδό κλειστών χώρων και ακάλυπτων βεραντών. Θεωρείται κατάλληλη επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες. Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 286 μ².Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 5 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €173,000

Το ακίνητο προς πώληση αποτελεί ένα οικιστικό κτίριο το οποίο βρίσκεται στην ενορία Αγίας Παρασκευής του Δήμου Λακατάμειας της επαρχίας Λευκωσίας. Τοποθετείται περί τα 450μ. ανατολικά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου, περί τα 500μ. βορειοδυτικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ και ανατολικά του Πεδιαίου ποταμού. Η άμεση περιοχή του ακίνητου χαρακτηρίζεται από ακίνητα οικιστικής χρήσης και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για εξυπηρέτηση του κοινού.
Το κτίριο είναι ημιεφαπτόμενο και βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από μια ισόγειο κατοικία καθώς και μια ανώγεια κατοικία στον όροφο. Η ισόγεια κατοικία είναι περίπου 40 χρόνων και αποτελείται από καθιστικό, σαλοτραπεζαρία, αποχωρητήριο με ντούς, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Διαθέτει 110τ.μ κλειστό χώρο, 10τ.μ καλυμμένες βεράντες και 20τ.μ ακάλυπτες βεράντες.Η ανώγεια κατοικία είναι περίπου 20 χρόνων και αποτελείται από κουζίνα-καθιστικό σε ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο με μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει περί τα 70τ.μ κλειστούς χώρους και 40τ.μ ακάλυπτες βεράντες.
Το κτήμα έχει εμβαδόν γης περί τα 234τ.μ και εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα6.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗΔΕΙΑ €125,000

 


Ανώγεια κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην Κοινότητα Ορμίδεια της Επαρχίας Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 360 μέτρα νότια του κέντρου του χωριού και περί τα 560 μέτρα βορειοανατολικά του αυτοκινητόδρομου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, φούρνοι, τράπεζες κλπ. Επιπλέον, διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο. Η ανώγεια κατοικία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του ορόφου και αντιστοιχεί στα 197/1070 μερίδια του ακινήτου. Ανεγέρθηκε πριν από 22 χρόνια (περίπου) και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 130 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ (περίπου). Το ακίνητο ενοικιάζεται ενώ υπάρχει δέσμευση αποχώρησης για τις 31/01/2020. 


ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΟΠΕΤΡΙ €105,000
 

Ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην Κοινότητα Λιοπέτρι, της Επαρχίας Αμμοχώστου, εντός του κέντρου του χωριού και 120 μέτρα δυτικά από την Εκκλησια Παναγιας Ελεουσης. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο.
Η κατοικία βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος του τεμαχίου και αντιστοιχεί στα 2/9 μερίδια του ακινήτου. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 165 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 12τ.μ. (περίπου).
Το ακίνητο ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΑ €81,000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια διώροφη μεζονέτα στην Κοινότητα Έμπα η οποία έχει ανεγερθεί πριν από περίπου 40 χρόνια. Βρίσκεται 200 μέτρα βορειοδυτικά από την εκκλησία του Απόστολου Ανδρέα και 250 μέτρα βορειοδυτικά από το κέντρο του χωριού. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με κουζίνα και τραπεζαρία με τζάκι, αποχωρητήριο ξένων και μια μεγάλη βεράντα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία διαθέτουν βεράντα με θέα στη θάλασσα. Στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει ακόμη ένας ανεξάρτητος χώρος με ξεχωριστή είσοδο ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Κάποια από τα τελειώματα της κατοικίας (κουζίνα) δεν έχουν τοποθετηθεί, γεγονός που επιτρέπει στον αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ €55,000

Οικιστικό οικόπεδο (τόπος) στην ενορία Αγία Παρασκευή, στο Δήμο Λακατάμειας της επαρχίας Λευκωσίας.Βρίσκεται εντός του πυρήνα του Δήμου, περί τα 300 μέτρα δυτικά της εκκλησίας Αγίας Παρασκευής. Έχει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και πρόσωπο περί τα 7 μέτρα στα νότια. Επί του τεμαχίου, υπάρχει ισόγεια κατοικία μεγάλης ηλικίας περί τα 80 τ.μ. δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων.
Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να υποβάλουν προσφορά το αργότερο μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης