Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

PARADISE GARDENS: Νέα Ανάπτυξη της Aristo Developers στην Πάφο

Άλλη μια νέα καταπληκτική οικιστική ανάπτυξη σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και άρτιων τεχνικών προδιαγραφών προσθέτει η Aristo Developers στην πλούσια συλλογή της. 

Το νέο έργο του ομίλου φέρει την ονομασία “PARADISE GARDENS και αναπτύσσεται στην Πάφο, στην πιο προνομιακή τοποθεσία του κέντρου της πόλης, σε μικρή εγγύτητα προς όλες τις υπηρεσίες όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες μόλις 5 λεπτά από το ιστορικό  και γραφικό κέντρο της πόλης αλλά και το ειδυλλιακό παραλιακό τουριστικό της μέτωπο. 
 
To έργο αποτελείται από 37 μονάδες διαμερισμάτων δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων και 13 πολυτελών επαύλεων τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, ιδιωτικό καλυμμένο χώρο στάθμευσης και κήπο. Τα διαμερίσματα διαθέτουν πρόσβαση σε δύο κοινόχρηστες πισίνες που περιβάλλονται από χώρους πλούσια διαμορφωμένους με πράσινο συνθέτοντας ένα πανέμορφο εξωτερικό περιβάλλον. 
 
Το PARADISE GARDENS αποτελεί ιδανική επιλογή για μόνιμη κατοικία ενώ παράλληλα συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας προσοδοφόρας επένδυσης έχοντας ήδη προσελκύσει ένα σημαντικό αριθμό επενδυτών διαφόρων εθνικοτήτων. Ήδη το 30% των διαθέσιμων μονάδων στο έργο έχουν πωληθεί επισφραγίζοντας το ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον σε αυτή την ανάπτυξη.
 
Η Aristo Developers παραμένει προσηλωμένη στην επεκτατική της στρατηγική συνεχίζοντας την ηγετική της πορεία στον τομέα όπου δραστηριοποιείται για 40 και πλέον χρόνια ατενίζοντας παράλληλα με ιδιαίτερη αισιοδοξία το 2020 με νέες εντυπωσιακές αναπτύξεις που ικανοποιούν κάθε απαίτηση του εκλεκτού πελατολογίου της. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του PARADISE GARDENS  και άλλων έργων του ομίλου επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.aristodevelopers.com  
 
 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης