Σχεδόν έτοιμο το ΑRC στο Παλιομέτοχο (video)

Σχεδόν έτοιμο το ΑRC στο Παλιομέτοχο (video)

Σχεδόν έτοιμο το ΑRC στο Παλιομέτοχο (video)

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη λειτουργίας του πάρκου εναλλακτικής ψυχαγωγίας στο Παλιομέτοχο ARC έχει αρχίσει, με την ιδιοκτήτρια εταιρεία να δημοσιεύσει για πρώτη φορά βίντεο από τις κατασκευαστικές εργασίες του έργου που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
 
Το ARC θα περιλαμβάνει:

-Πάρκο Τραμπολίνων σε εσωτερικό κλιματιζόμενο χώρο, το οποίο απευθύνεται σε άτομα άνω των 8 χρονών.
-Πάρκο Τραμπολίνων σε εξωτερικό καλυμμένο χώρο, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 – 7 χρονών.
-Φουσκωτά παιχνίδια σε εξωτερικό καλυμμένο χώρο για παιδιά ηλικίας 1 – 3 χρονών.
-Virtual Reallity Gaming and Education
-Αίθουσα ιδιωτικών πάρτι
-Ειδικά διαμορφωμένους χώρους για διεξαγωγή εταιρικών εκδηλώσεων
-Μπιλιάρδο, Darts, Shuffleboard
 
 
 


-Στους εσωτερικούς χώρους του εστιατορίου οι ιδιοκτήτες, έχουν προσπαθήσει να δώσουν ένα πιο χαλαρό ύφος, όπου η παρέα, οι γονείς και γενικότερα οι θαμώνες μας θα μπορούν να χαλαρώσουν στους καναπέδες μας, να απολαύσουν το γεύμα τους ή να παίξουν shuffleboard (το πρώτο στο είδος του παιχνίδι στην Κύπρο) ή ακόμα και να παίξουν τα αγαπημένα τους ηλεκτρονικά παιχνίδια στις οθόνες μας.
 
-Στο εξωτερικό μπαρ οι λάτρεις των σπορ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους αγώνες και να απολαύσουν το γεύμα τους.
 
-Στο πρώτο του είδους του στην Κύπρο, πάρκο τραμπολίνων, θα μπορεί όλη η οικογένεια και η παρέα, να παίξει και να αθληθεί διασκεδάζοντας σε extreme ρυθμούς.  Στο, ειδικά για το χώρο διαμορφωμένο, πάρκο τραμπολίνων θα υπάρχουν παιχνίδια όπως το Trampoline Dodgeball Arena ( το αγαπημένο παραδοσιακό μας παιχνίδι μήλο ή γερμανικό αλλά σε εκδοχή παιχνιδιού τραμπολίνων), θεαματικές πτώσεις στο Air Bag, διαγωνισμοί στο Cardio Wall, Αναρρίχηση, Battle Beams arena, καλαθοσφαιρικά καρφώματα επαγγελματικού επιπέδου με τη βοήθεια τραμπολίνου και άλλα!


-Στον εξωτερικό χώρο τραμπολίνων θα μπορούν παιδιά ηλικιών 3 με 7 χρονών, να παίξουν σε ένα πολύ όμορφα και ασφαλισμένα σχεδιασμένο χώρο με τραμπολίνα, τσουλήθρες, πισινούλες με μπαλίτσες, μικρές ράμπες αναρρίχησης και άλλα. Το πάτωμα θα είναι παντού προστατευόμενο (padded floor), ενώ το προσωπικό μας θα έχει την ευθύνη επίβλεψης των παιχνιδιών. Οι γονείς θα μπορούν να καθίσουν στα τραπεζάκια μας περιμετρικά στο χώρο για να απολαύσουν το γεύμα τους και τον καφέ τους. Σε κοντινή απόσταση θα υπάρχει χώρος για τους πιο μικρούς μας φίλους ηλικίας 1 με 3, όπου θα μπορούν να διασκεδάσουν σε φουσκωτά παιχνίδια.
 
-Στον 1ο όροφο θα έχουν τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality), τα οποία κυρίως απευθύνονται στους έφηβους μας και στους μεγαλύτερους μας φίλους. Το πάρκο εικονικής πραγματικότητας θα είναι το πρώτο του είδους του στη Λευκωσία και υπόσχεται να προσφέρει απίστευτες εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες! Παιχνίδια όπως το Beat Saber, Walk the Plank, Space Pirates, Zombie Αpocalypse και άλλα πολλά! Η τεχνολογία αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκπαιδευτικούς σκοπούς με απίστευτά λογισμικά που ασχολούνται με θέματα όπως η εξερεύνηση του διαστήματος, μέχρι και η ανατομία του ανθρώπινου σώματος.
 
-Στον όροφο θα έχουν επίσης μπιλιάρδο και βελάκια, ενώ από το χώρο αυτό θα σας δίνετε η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους «αθλητές» των τραμπολίνων, απολαμβάνοντας το γεύμα και το ποτό σας!

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας