Altamira: 15 νέα σπίτια από €82,000! (pics)

Δεκαπέντε νέες κατοικίες με τιμές που αρχίζουν από €82,000 και φθάνουν μέχρι τις €560,000 έβαλε προς πώληση η Altamira.
 
Πρόκειται για 3 κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας, 5 στην επαρχία Λάρνακας, 3 στη Λεμεσό και 4 κατοικίες στην επαρχία Πάφου.
 
Αναλυτικά οι κατοικίες από την ακριβότερη μέχρι τη φθηνότερη:

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ €560,000
 

Διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική και μοναδική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου, στη Λευκωσία. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 230 μέτρα δυτικά του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα και περί τα 475 μέτρα νοτιοδυτικά της διασταύρωσης των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατηιωσήφ - Σταυρού. Το ακίνητο τοποθετείται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως σχολεία, καταστήματα, καφετέριες, τράπεζες, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού ενώ το «The Mall of Cyprus» βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση.

Το οικόπεδο είναι γωνιακό διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται δημοσίων δρόμων στο νοτιοδυτικό και στο βορειοδυτικό του σύνορο με πρόσωπο περί τα 25 μέτρα. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν 26 χρόνια και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης.
Το ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που λειτουργεί ως τραπεζαρία - καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό, γραφείο, τουαλέτα ξένων με ντους και κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον όροφο. Ο όροφος αποτελείται από τουαλέτα με τζακούζι και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως έχει ενσωματωμένο ντους με τουαλέτα και σάουνα. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια έχουν ενσωματωμένη γκαρνταρόμπα.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται στα 260 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 155 τ.μ (περίπου), της σοφίτας σε 30 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 13 τ.μ (περίπου), και του οικοπέδου σε 576 τ.μ.
Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ €382,000
 

 

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ανώγεια κατοικία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γεώργιου Γρίβα Διγενή, σε απόσταση περί τα 400 μέτρα νοτιοανατολικά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου και περί τα 80 μέτρα δυτικά του Κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, τράπεζες, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και των αυτοκινητόδρομο.


Η κατοικία βρίσκεται στον 1ο όροφο κτιρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο, γραφείο, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και τρεις καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 193 τ.μ.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

4 ΔΙΩΡΟΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΕΣ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑ ΑΠΟ €234,000
 


Τα ακίνητα προς πώληση είναι τέσσερις διώροφες κατοικίες σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή στην κοινότητα Πύλα της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκονται σε απόσταση περί τα 1,4 χιλιόμετρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αγίας Νάπας και σε απόσταση περί τα 2,5 χιλιόμετρα νότια του πυρήνα της κοινότητας. Τοποθετούνται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο καθώς και στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης.

 
Είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρουν εισόδημα. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο συντελεστής δόμησης 40% αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη δόμηση του περιβάλλοντος. Το συγκρότημα των εν λόγω κατοικιών ονομάζεται "Belmare Villas". Οι κατοικίες διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί καθώς έχουν απομείνει οι ξυλουργικές εργασίες της κουζίνας. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό.
 
2 ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ €195,000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι δύο υπό ανέγερση κατοικίες στην Παλώδεια, της επαρχίας Λεμεσού, 900 μέτρα βορειοδυτικά από το κέντρο της κοινότητας και περί το 1 χιλιόμετρο βορειοδυτικά από το ''Μέλαθρον Αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α''. Πρόκειται για μία οικιστική περιοχή με καλές προσβάσεις τόσο στο κέντρο της κοινότητας, όσο και στο κέντρο της επαρχίας Λεμεσού. Σε κοντινή απόσταση προσφέρονται αρκετές υπηρεσίες όπως υπεραγορές, σχολεία και άλλες ανέσεις.


Οι δύο κατοικίες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο κατασκευής τους, γεγονός που αφήνει το περιθώριο στον αγοραστή να διαμορφώσει την κατοικία του με βάση την αισθητική του. Η κατοικία η οποία βρίσκεται στα δυτικά έχει εμβαδόν σκελετού 128 τμ ενώ η κατοικία στα ανατολικά 73 τμ.

Το εμβαδό της γης είναι 648 τ.μ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ €190,000

 


Διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική και ήσυχη τοποθεσία στην κοινότητα Χλώρακα της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 245 μέτρα νοτιοανατολικά του κοινοτικού γηπέδου και περί τα 100 μέτρα νότια της λεωφόρου Ελευθερίας. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου Πάφου και το τουριστικό μέτωπο.

Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και βεράντες στο ισόγειο . Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και χώρο στάθμευσης.

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ €190,000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ημιανεξάρτητη ισόγεια κατοικία με ημι-υπόγειο στην ενορία Άγιος Σπυρίδων του Δήμου Λεμεσού. Τοποθετείται περί τα 250 μέτρα ανατολικά της Βιομηχανική Ζώνης και περί τα 600 μέτρα νότια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού. Η κατοικία είναι ηλικίας περί των 30 ετών βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης και κατέχει το 1/2 δυτικό τμήμα του τεμαχίου.
Αποτελείται στο ισόγειο από χωλ, σαλοτραπεζαρία, τρία υπερυψωμένα υπνοδωμάτια, δυο αποχωρητήρια το ένα με μπάνιο, δυο καλυμμένες βεράντες και μια ακάλυπτη βεράντα. Το ημι-υπόγειο αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο που λειτουργεί ως κουζίνα/καθιστικό, ένα μπάνιο/αποχωρητήριο και ένα υπνοδωμάτιο.

Το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου της κατοικίας είναι 120 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών 15 τ.μ. και του ημι-υπόγειο είναι 45 τ.μ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ €117,000
 

Το ακίνητο αποτελείται από δύο μεγάλα οικιστικά χωράφια στους Αγίους Τριμιθιάς σε απόσταση 200 μέτρων από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.

Έχει πρόσοψη 25 μέτρων και έχει μέσα σπίτι 150 τ.μ. Το σπίτι κτίστηκε το 1950.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ €100,000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ισόγεια παραδοσιακή κατοικία στον πυρήνα του Δήμου Αγλαντζιάς, της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται 150 μέτρα βορειοδυτικά από το Σκαλί Αγλαντζιάς και 250 μέτρα νότια της Λεωφόρου Λάρνακος.
Πρόκειται για μια περιοχή η οποία παρουσιάζει διαχρονικά υψηλή ζήτηση σε κατοικίες λόγω της εγγύτητάς της σε κάθε είδους υπηρεσίες και παροχές. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις.
Η κατοικία βρίσκεται εντός δύο συνεχόμενων τεμαχίων και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Χαρακτηρίζεται από άνετους χώρους ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή.

3 ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ €82,000-€90,000
 


Τα ακίνητα προς πώληση είναι 3 διώροφες ημιτελείς κατοικίες, σε μια ήσυχη περιοχή της κοινότητας Γουδί της επαρχίας Πάφου. Το συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση περί τα 200 μέτρα νότια από τον πυρήνα της κοινότητας και περί τα 780 με νοτιοδυτικά από τον συνδετικό δρόμο Πάφου - Πόλεως Χρυσοχούς.  

Το εν λόγω συγκρότημα αποτελείται από 26 κατοικίες και ονομάζεται "Polis View". Πρόκειται για πανομοιότυπες κατοικίες δυο υπνοδωματίων οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο αποπεράτωσης.


Να σημειωθεί ότι οι κατοικίες διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα.

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας