Ψηλώνει εντυπωσιακά το Icon (photos)

InBusinessNews  26/11/2019 07:35
Ψηλώνει εντυπωσιακά το Icon (photos)

Ψηλώνει εντυπωσιακά το Icon (photos)

InBusinessNews  26/11/2019 07:35

Ένας σχεδόν χρόνος απομένει για την παράδοση του εμβληματικού έργου Icon της Imperio, με τις μέχρι στιγμής πωλήσεις να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Στον ένατο όροφο

Η κατασκευή του Icon, στη Λεμεσό, προχωρά με ταχείς ρυθμούς και κατασκευαστικά, πλέον, έχει φτάσει στον ένατο όροφο από τους συνολικά 21 ορόφους που θα διαθέτει με την ολοκλήρωσή του. 
 

iconpsiloni

 

Εντυπωσιακό είναι το χαρακτηριστικό πως, μέχρι στιγμής, έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότεροι από 2,900 τόνοι χάλυβα και 11,800 κυβικά μέτρα σκυρόδεμα για την κατασκευή του έργου.

Το ύψος του πολυώροφου κτηρίου θα αγγίζει τα 125 μέτρα και θα διαθέτει 54 ξεχωριστές κατοικίες, στις οποίες οι ένοικοι θα απολαμβάνουν πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και την πόλη της Λεμεσού. 

Το πολυτελές εστιατόριο και η πισίνα υπερχείλισης στον δέκατο όροφο, καθώς και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο, θα αποτελέσουν κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Icon. 
 

iconpsiloni2

 

iconpsiloni8

 

Στο 50% οι πωλήσεις
Οι πωλήσεις του έργου, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα ψηλότερα κτήρια οικιστικής ανάπτυξης στην Κύπρο, ανέρχονται μέχρι στιγμής στο 50%.

Το έργο ολοκληρώνεται και θα είναι έτοιμο προς παράδοση τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ είναι άξιο αναφοράς πως για την κατασκευή του Icon απασχολούνται πέραν των 100 εργαζομένων ημερησίως.
 

iconpsiloni3

Το Icon μεγαλώνει και υποδέχεται σημαντικούς φορείς
Η εντυπωσιακή κατασκευαστική πρόοδος του Icon φέρνει σημαντικές επισκέψεις στο έργο.
 

iconpsiloni4

Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού (Ε.Β.Ε.Λ.), επισκέφθηκε το πολυαναμενόμενο, για τη Λεμεσό, έργο. Η επίσκεψη πέραν της προφορικής ενημέρωσης για την πρόοδο της κατασκευής, περιελάβανε και περιήγηση στους χώρους του κτηρίου. 

 

iconpsiloni5

Η ξενάγηση στο σημαντικό οικιστικό έργο της Λεμεσού, έγινε από τον διευθυντή της Imperio, Γιάννη Μισιρλή. 
 

iconpsiloni6

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες προηγήθηκε η επίσκεψη στο Icon του δημάρχου Γερμασόγειας, Κυριάκου Ξυδιά και του δημοτικού συμβουλίου του δήμου.
 

iconpsiloni7

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας